reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja znów na chwilke ...
a tu takie wiadomości:-):-):-)

Svensonka GRATULACJE!!!!
Ale się cieszę, że tak szybciutko się udalo :tak:

ja tez sie dopisze do listy czekam tylko na @ ale ma przyjsc 26 lutego- do tego czasu odiwedze sklepik z ziołkami:tak::-)

troszke mnie nie było i się za Wami baaaardzo stęskniłam... jutro zajrze na dłużej

ściskam mocno i tulam :tak: oj Kochane jesteście
nie smutkajcie się .... juz niedługo przyjdzie na każda z Nas czas na ukochana wyczekaną i upragniona fasolinkę :tak:

wiem , ze fajnie się mówi ale ja tez postanowiłam mysleć pozytywnie i teraz nadzieję pokładam w ziołach :tak:
buziaki

Ja sadze, na podstawie temperatury, ze moglo nie byc owulki:no: Bo jest duzo skokow i nie ma fazy nizszych i wyzszych temperatur...

to ja ma taką sytuację że skoki i nie wiadomo co jeszcze :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja ma taką sytuację że skoki i nie wiadomo co jeszcze :-(
Z ta tempka to nigdy nic nie wiadomo - Twoj wykres tez nie wyglada najlepiaj, a ginkamowila, ze owu byla. U mnie z koleji sa ladne skoki, a owulka nie:no: I badz tu madrym... Moj gin to w ogole nie uznaje pomiaru temperatury, gdyz uwaza, ze zbyt wiele czynnikow moze miec na nia wplyw...

reklama
:eek::tak:Hej BabeCZKI!!!
Co tam słychac????Ja jestem padnieta:-(Tata jutro ma operacje!!

Jakies nowe wiesci bo nie dam rady nadrabiac:zawstydzona/y::no:

Wiecie co ja dzis zrobiłąm rano test
I były II krechy- z czego jedna dorysowana długopisem przez mojego M

Do góry