reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:eek::tak:Hej BabeCZKI!!!
Co tam słychac????Ja jestem padnieta:-(Tata jutro ma operacje!!

Jakies nowe wiesci bo nie dam rady nadrabiac:zawstydzona/y::no:

Wiecie co ja dzis zrobiłąm rano test
I były II krechy- z czego jedna dorysowana długopisem przez mojego M
:-D bo pewnie za wczesnie na testa...
Ale z tata lepiej?

reklama
Z ta tempka to nigdy nic nie wiadomo - Twoj wykres tez nie wyglada najlepiaj, a ginkamowila, ze owu byla. U mnie z koleji sa ladne skoki, a owulka nie:no: I badz tu madrym... Moj gin to w ogole nie uznaje pomiaru temperatury, gdyz uwaza, ze zbyt wiele czynnikow moze miec na nia wplyw...
no ta tempka to to wlasnie przez rózne czynniki jest zakłócana... i czlowiek przez to glupieje....

Suzi to ja trzymam kciuki za tatę Kochana

a co do testu to nieźle Twoj wymyslił ;-)

a ja Wam powiem, że u mnei dziwnie takie dziwne mdłości z przerwami w ciągu dnia i do tego te bóle podbrzusza i też takie dziwne- nie wiem sama co juz myśleć... żle się czuje tak ogolnie
niby na @ niby nie od prawie 2 tygodni ciągle to samo....

a jeszcze w piatek mam powtórkę badan usg piersi i jak bedzie trzeba to biopsja- na razie sie nie stresuje ale w czwartek jak bede jechac autkiem do domciu rodzinnego te 300km to bedzie nerwowo i pewno @ mi sie z tego wszystkiego przesunie ...:-( i jeszcze moj P dzis pojechał na szkolenie na 2 tygodnie wróci na weekend ale się miniemy ja wróce a on pojedzie znów ... :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja sadze, na podstawie temperatury, ze moglo nie byc owulki:no: Bo jest duzo skokow i nie ma fazy nizszych i wyzszych temperatur...
ja tak własnie podejrzewałam...moż edlatego taki długi cykl...bo to mnie właśnie najbardziej zastanawia...czemu tak długo to trwa 34 dc:szok:

susi moz ejszcze za wczesnie...no ale nie ma co ma M mozesz liczyć;-)
tzrymam kciuki za tatę, wiadomo co jest?
no ta tempka to to wlasnie przez rózne czynniki jest zakłócana... i czlowiek przez to glupieje....
Betusia wracaj brakuje Ciebie;-):-D

a ja Wam powiem, że u mnei dziwnie takie dziwne mdłości z przerwami w ciągu dnia i do tego te bóle podbrzusza i też takie dziwne- nie wiem sama co juz myśleć... żle się czuje tak ogolnie
niby na @ niby nie od prawie 2 tygodni ciągle to samo....

a jeszcze w piatek mam powtórkę badan usg piersi i jak bedzie trzeba to biopsja- na razie sie nie stresuje ale w czwartek jak bede jechac autkiem do domciu rodzinnego te 300km to bedzie nerwowo i pewno @ mi sie z tego wszystkiego przesunie ...:-( i jeszcze moj P dzis pojechał na szkolenie na 2 tygodnie wróci na weekend ale się miniemy ja wróce a on pojedzie znów ... :-(

no te objawy takie podejrzane;-)
a usg...mam nadzeije, ze będzie wszystko dobrze:tak:nie stresuj sie ...łatwo powiedzieć;-)

ja tak własnie podejrzewałam...moż edlatego taki długi cykl...bo to mnie właśnie najbardziej zastanawia...czemu tak długo to trwa 34 dc:szok:

susi moz ejszcze za wczesnie...no ale nie ma co ma M mozesz liczyć;-)
tzrymam kciuki za tatę, wiadomo co jest?

Betusia wracaj brakuje Ciebie;-):-D

mnie tez Was bardzo bardzo brakuje...:-(
juz jutro posiedze dłużej tylko nei wiem jak nadrobię ten cały tydzien ;-) najwyżej poczytam w wolnych chwilach...:tak:

no te objawy takie podejrzane;-)
a usg...mam nadzeije, ze będzie wszystko dobrze:tak:nie stresuj sie ...łatwo powiedzieć;-)

no właśnie podejrzane:eek: ale nie chce sie nakrecac....

co do usg to ja tez mam taka nadzieje :) dzieki Kochana :tak:

Dobra Kochane moje zmykam do siostry i jutro sie pojawię:tak::-)
buziaki i tulam mocno i kolorowych życzę i dużo usmiechu mimo wszystko!!!!!!
trzymajcie sie cieplutko!!!!!:-)

:tak:
MOze dlatego. Ale moje cykle, mimo ze bez owulki, trwaja normalnie...

Dobrze bedzie!

Z tatą bez zmian.Najgorsze bedą 2 doby po operacji ,ale ja wierze ze bedzie dobrze, bo bardzo kocham mojego tatkę:tak: i inaczej być nie moize:tak:

No ja sie smiałam z mojego M jak walnął tą kreche:-DAz poprawił mi humorek:laugh2:
I jeszcze z tekstem do mnie ze jak ja robie te testy bo on tylko wezmie do reki i od razu II piekne krechy:laugh2:

Kobietki nici z teścika :-( Mam brązowe plamienia, ból podbrzusza i jutro @ przyjdzie :-( Przykro... :-:)-:)-(

Tulam:-(

Ja włąsnie tez od kilku dni mam dodsc mocne bóle podbrzusza + jajników:zawstydzona/y::sorry::eek:A w zyciu nic mnie nie bolało przed, no poza cycochami!Ale tłumaczę sobie to tym ze jestem na lekach i moze dlatego to tak wszystko wyglada...

A juz nie raz powinno mi byc niedobrze ,słabo itp.Pod koniec cyklu zawsze mam tysiąc objawów ciazy, a teraz nic, po za tymi bolami;/

Czy ja dobrze widze ze Sevensonce sie udało???
A przeciez miała termin cos koło mojego:szok:

No to wielkie GRATULACJE!!!!!!

A jak to wyszło???

reklama
Dzień dobry :-)

suzi1 przykro mi z powodu Taty...ale musicie być dobrej myśli. Dużo zdrówka dla rodziny życzę.

olkale może to niekoniecznie objawy na @. A jak teścik ?

betusia objawy takie jakie ja miałam przy ciąży...i się potwierdziły. Tobie życzę tego samego.

Fajnie ten weekend upłynął...potwierdziły się dwie dzidzie...chyba ze coś ominęłam, ale nie sposób Was nadrobić.

My strasznie pobalowaliśmy od soboty...i dzisiaj czeka mnie leniwy poniedziałek ale muszę odpocząć. Na szczęście samopoczucie mi się poprawiło, no już chwilami dołki łapałam.
U mnie też dalszy ciąg bóli jajników...jutro wybiorę się do ginka, niech mnie sprawdzi co tam się dzieje, a może powie że to normalne.

Heh miałam strasznie śmieszny sen. Śniło mi się że robiłam testa i wyszły ->>>>> 4 krechy! Jak się obudziłam to powiedziałam mojemu o tym precedensie to się uśmiechnął i powiedział że to na bliźniaki :-D ale faceci to są czasami kompletnie niezorientowani!

Miłego dnia Wam życzę!

Do góry