reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Będzie dobrze kochana :-) pamiętaj że masz nas pomożemy przetrwać czas bez mężusia :tak:

Trzymam kciuki

Hej żabciu Ty krejzolko nasza :-)

mnie też korki nie kręcą ale żeby dorobić trzeba

Dziewczyny wiecie co się dzieje z Robin ?? dawno jej nie było u nas
toska a ty juz zaczelas staranka??? ja jeszcze ma lekka @ a za tydzie do ginma i usg sobie zrobie i zapytam o te krwawienia dziwne moje:eek: no i ziolka zaczne korcze mam nadzieje ze wkoncu sie uda musi kurcze bo sie zalamie jak niewyjdzie

dzieki własnie sie zalogowałam
a jaki masz nick????

holerka cos popsolam chyba caly dzien dzis niewidze mojej tabeli :-( rano widzialam wpisalalm dzisiejsze dane a teraz nic pustat tablica :eek::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
toska a ty juz zaczelas staranka??? ja jeszcze ma lekka @ a za tydzie do ginma i usg sobie zrobie i zapytam o te krwawienia dziwne moje:eek: no i ziolka zaczne korcze mam nadzieje ze wkoncu sie uda musi kurcze bo sie zalamie jak niewyjdzie

żabciu ja w tym miesiącu na troche luzuje w starankach co ma być to będzie :tak: będziemy się przytulać jak będzie ochote a nie że owulka :tak: ziólka też pije co mi szkodzi nawet nie są takie złe w smaku :tak::tak:

żabciu ja w tym miesiącu na troche luzuje w starankach co ma być to będzie :tak: będziemy się przytulać jak będzie ochote a nie że owulka :tak: ziólka też pije co mi szkodzi nawet nie są takie złe w smaku :tak::tak:
hihi wszystkie chca na luzie a co do czego to i tak mysla czy byl zloty sytrzal hihihihi:laugh2:

Svensonka to mnie zszokowałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z tego co pamiętam kiedy tu byłam i czytałam,to pisałaś że z przytulanek nici z powodów rodzinnych,musiałaś jechać do Polski akurat w dni płodne....no to kochana udało się!!!!!!!!!!!GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEzazdroszczę,bo ja to się starałam regularnie w dni płodne a wyjdzie albo bobo albo @,a raczej to drugie bo mam typowe objawy heh,które mnie myliły jak zwykle...poza tym wiele lasek pisze że mają tak obfite śluzy że aż płynie,a u mnie susza....sama jestem jużskołowana tymi objawami,i naprawdę nawet gdybym chciała coś mądrego napisać w tej kwestii to nie mogę,bo moje ciało już 2 razy mnie oszukało,i objawy typowe byly jak najbardziej tymi na @:crazy:

reklama
Do góry