reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)Uciekam dziewczynki na przytulaski :-D może dziś jest jednak ta owulka :szok: to szkoda zmarnować taki dzień hmm wieczór bo w dzień nie próżnowaliśmy :-D:-D:-D

;-)Buziaki Misiaki dla moich Kochanych ;-):-D:rofl2:

reklama
w koncu doczytalam was hihihi dzis zakupilam na allegro wszystkie ziolka na mieszanke nr 3 zdecydowalam sie jednak na nia bo wiecej kobietek ja pilo i wiecej po niej fasolkowalo a mysle ze nawet jesli mam normanie owu to mysler ze niezaszkodza ale oczywiscie juz dzwoinilam do goscia i wyprosilam zeby wyslal ziolka juz jutro bo @ mi sie konczyu i che juz zaczac je pic :tak: jestem pelna nadziei ze to mi pomoze w zafasolkowaniu no i maz bedzie lykal dalej cynk i pil duuuzo wody zeby niemial glutow hihihihihi tylko normalne hihihii

SVERSONKA gratuluje !!!!! fajny test mialas z plusem a nie 2 kreski szkoda ze u nas takich niema :tak:

jak zawsze przy wlasnym biznesie...
ano tak...ja nieraz taz mysle sobie o tym, by cos swojego otworzyc, np fitness klub...ale chce mie czas dla rodzinki i dla siebie ;-)
a jak sobie marke dobra wyroisz to poczta pantoflowa sie rozeda wiesci...grunt to opieka, podejscie z sercem, ciekawe zajecia - wyrózniac sie od innych, np godziny opieki

;-)Uciekam dziewczynki na przytulaski :-D może dziś jest jednak ta owulka :szok: to szkoda zmarnować taki dzień hmm wieczór bo w dzień nie próżnowaliśmy :-D:-D:-D

powodzenia ;-):-D trzymam niezmiennie kciuki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ano tak...ja nieraz taz mysle sobie o tym, by cos swojego otworzyc, np fitness klub...ale chce mie czas dla rodzinki i dla siebie ;-)
Tak to juz jest - cos za cos...
Tez ciagle mysle, zeby cos rozkrecic, bo w naszej szkole jest niz. I za rok, dwa nie bede juz miala pelnego etatu, a nie chce pracowac w dwoch szkolach...

Ewelina Gratulacje!
Svensonka Gratulacje!

Witam nowe staraczki.

Ja ostatni tydzień spędzałam jak najwięcej czasu z moim M, bo dzisiaj nad ranem wyjechał na 3 miesięczny kontrakt. Nie wiem jak ja bez niego tyle wytrzymam, jeszcze nigdy na tak długo się nie rozstaliśmy.

Będzie dobrze kochana :-) pamiętaj że masz nas pomożemy przetrwać czas bez mężusia :tak:

Trzymam kciuki

w koncu doczytalam was hihihi dzis zakupilam na allegro wszystkie ziolka na mieszanke nr 3 zdecydowalam sie jednak na nia bo wiecej kobietek ja pilo i wiecej po niej fasolkowalo a mysle ze nawet jesli mam normanie owu to mysler ze niezaszkodza ale oczywiscie juz dzwoinilam do goscia i wyprosilam zeby wyslal ziolka juz jutro bo @ mi sie konczyu i che juz zaczac je pic :tak: jestem pelna nadziei ze to mi pomoze w zafasolkowaniu no i maz bedzie lykal dalej cynk i pil duuuzo wody zeby niemial glutow hihihihihi tylko normalne hihihii

SVERSONKA gratuluje !!!!! fajny test mialas z plusem a nie 2 kreski szkoda ze u :-(nas takich niema :tak:

Hej żabciu Ty krejzolko nasza :-)

jakbys trafiła jakas stała firme to i szkoła na pol etetu by wystarczyła;-)

mnie też korki nie kręcą ale żeby dorobić trzeba

Dziewczyny wiecie co się dzieje z Robin ?? dawno jej nie było u nas

reklama
Do góry