reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
A tego to nie wiedzialam. Dzięki za radę
nie ma za co, ginek pewnie jeszcze każe porobić inne, tak czy siak powodzenia życzę! A jak nie będzie chciał badać to zmień lekarza! Jak będziesz chciała to dam Ci namiar na fajny gabinet w Wawie tylko tam drogo, ale fajni lekarze współpracujący z kliniką leczenia niepłodności.

nie ma za co, ginek pewnie jeszcze każe porobić inne, tak czy siak powodzenia życzę! A jak nie będzie chciał badać to zmień lekarza! Jak będziesz chciała to dam Ci namiar na fajny gabinet w Wawie tylko tam drogo, ale fajni lekarze współpracujący z kliniką leczenia niepłodności.
Dzięki bardzo. Jak będe szukała jakiegoś dobrego lekarza w Wawie to się do Ciebie zgłoszę. Cieszę się że trafiłam na to forum bo dowiedzialam się już naprawdę dużo. Dzięki dziewczyny że jesteście

ja jestem ale tylko czytam bo ja jeszcze zadnych badan niemialam robionych wiec w tym temacie jestem zielona:tak: dopiero bede chciala robic badanka

witam nie bylo mnie ponad dwa dni na forum ale mam dla was wiadomosc xe wlasnie przed chcwila zlapali u mnie pod blokiem tego gwalciciela!!!!!!!!!!ja mieszkam w glogowie..masakra

:-) jak to on to super wieści :tak:

tak to raczej on. pewnie cos powiedza w wiadomosciach juz:tak:a mnie nie bylo bo bylam z corcia u rodzicow na wsi:-Ddzis wrocilysmy i caly czas czytam heheh. a sa moze nowe fasolki albo szanse na fasolki? u mnie chyba jednk jest fasolka:-)@ spoznia mi sie juz 8 dni:tak:a cycolki juz duze i bolesne:tak:

no kochana właśnie to dzisiaj napisałam..tak myślam, ze się dlatego nie odzywasz;-) super by było...ja jestem 3 dni po terminie i mam wrażenie, choć nie na pewno, ze cycki trochę większe niz zwykle...prawy nie mieści się w dłoni(a to taka miarka z poptrzedniego cyklu) może u mnie też szansa na folkę?

:-D trzymam kciukaski :tak: kobietki, a macie może jakieś kucia podbrzusza?? Bo mi tak czasem przez chwilkę pobolewi i cisza... :eek:

Wiesz że też miałam taką przygodę ale to jak poszłam pierwszy raz w życiu na usg, poszłąm do gabinetu gdzie pan doktor robił tylko usg, kładę się na łóżko, podciągam koszulkę i leże sobie luzara a on się patrzy i pyta - a majtki?
Mówię - jakie majtki i patrzę a on mi pokazuje ta pałkę z prezerwatywą naciągniętą i ją żelem polewa. :baffled:
Myślałam że ze wstydu padnę a on tak się ze mnie śmieł i mówi: - co pierwszy raz?

:-D:-D:-D ja też byłam 1 raz wtedy na USG dopochw. (zawsze chodziło się na USG brzuszka - choć nie wpadłam na to, że jestem u gina, a nie lekarza wewn.) :-D:-D:-D

reklama
Do góry