jak ja zaczynałam starania też wiedziałam tyle co nic, a trochę już tu siedzę wiec co nie co wiem ;-) heh w każdym razie nie często piszę na tym wątku , czasem się właśnie udzielam jak mnie coś zainteresuje więc jakbyś potrzebowała tych namiarów pisz do mnie na privDzięki bardzo. Jak będe szukała jakiegoś dobrego lekarza w Wawie to się do Ciebie zgłoszę. Cieszę się że trafiłam na to forum bo dowiedzialam się już naprawdę dużo. Dzięki dziewczyny że jesteście
reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
a moze wtedy juz fasolka chciala sie zagniezdzzici tak bolalono a jak nad tym co sie ze mna dzialo i dalaczego
asiucha-L
Fanka BB :)
wiecie już kiedyś pytałam się maćku, ale i tak się zapytam. Czy teraz przed badanie prolaktyny nie brać bromka? Może wiecie?
A bierzesz go cały czas? Jeśli tak to bierz dalej i zbadaj prl.
A który masz dc?
andzia25
Ok. Jeszcze raz dziękuję za informację.jak ja zaczynałam starania też wiedziałam tyle co nic, a trochę już tu siedzę wiec co nie co wiem ;-) heh w każdym razie nie często piszę na tym wątku , czasem się właśnie udzielam jak mnie coś zainteresuje więc jakbyś potrzebowała tych namiarów pisz do mnie na priv
Dobra dziewczyny ja uciekam choc fajnie się z wami piszę. Do jutra:-)
2 dc właśnie mam @ więc nie szłam na badanie a dzisiaj właśnie chciałam iść. To w którym powinnam iść?A bierzesz go cały czas? Jeśli tak to bierz dalej i zbadaj prl.
A który masz dc?
asiucha-L
2 dc właśnie mam @ więc nie szłam na badanie a dzisiaj właśnie chciałam iść. To w którym powinnam iść?
A robisz z obciążeniem? Ja robiłam w 3 dc.
Tylko pamiętaj wyspij się i idź zrelaksowana.
ewelina09065
czas oczekiwania...
ale mnie mecza cycolki...masakra..tak bola(chyba jutro zrobie ten test hehehhe bo nie wytrzymamm do soboty
widze ze tu sporo babek z @ chodzi byly dni co byl wysyp 2 kresek a ostatnie dzni to wysyp @ teraz bedzie znow wysyp kresek2 dc właśnie mam @ więc nie szłam na badanie a dzisiaj właśnie chciałam iść. To w którym powinnam iść?
ty kochana smialo mozesz robic i tak na 100% beda 2 kreski a wtedy poprosimy o fluidki(ja chce zielone i niebieskie zielone bo zaba a niebieskie na chlopca) no i fote tesciora bo mylubimy ogladac 2 kreseczkiale mnie mecza cycolki...masakra..tak bola(chyba jutro zrobie ten test hehehhe bo nie wytrzymamm do soboty
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
hehhehe jak znam siebie to jutro kupie i zrobie:-)maz wroci z pracy pod wieczor to bedzie mial prezent jak wyjda dwie mocne kreski bo narazie nie jestesmy pewni i nie cieszymy sie zeby nie zapeszyc heheh.ty kochana smialo mozesz robic i tak na 100% beda 2 kreski a wtedy poprosimy o fluidki(ja chce zielone i niebieskie zielone bo zaba a niebieskie na chlopca) no i fote tesciora bo mylubimy ogladac 2 kreseczki
Podziel się: