reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzięki bardzo. Jak będe szukała jakiegoś dobrego lekarza w Wawie to się do Ciebie zgłoszę. Cieszę się że trafiłam na to forum bo dowiedzialam się już naprawdę dużo. Dzięki dziewczyny że jesteście
jak ja zaczynałam starania też wiedziałam tyle co nic, a trochę już tu siedzę wiec co nie co wiem ;-) heh w każdym razie nie często piszę na tym wątku , czasem się właśnie udzielam jak mnie coś zainteresuje więc jakbyś potrzebowała tych namiarów pisz do mnie na priv

reklama
wiecie już kiedyś pytałam się maćku, ale i tak się zapytam. Czy teraz przed badanie prolaktyny nie brać bromka? Może wiecie?

jak ja zaczynałam starania też wiedziałam tyle co nic, a trochę już tu siedzę wiec co nie co wiem ;-) heh w każdym razie nie często piszę na tym wątku , czasem się właśnie udzielam jak mnie coś zainteresuje więc jakbyś potrzebowała tych namiarów pisz do mnie na priv
Ok. Jeszcze raz dziękuję za informację.
Dobra dziewczyny ja uciekam choc fajnie się z wami piszę. Do jutra:-)

2 dc właśnie mam @ więc nie szłam na badanie a dzisiaj właśnie chciałam iść. To w którym powinnam iść?
widze ze tu sporo babek z @ chodzi byly dni co byl wysyp 2 kresek a ostatnie dzni to wysyp @ :eek: teraz bedzie znow wysyp kresek:tak:

ale mnie mecza cycolki...masakra..tak bola:((chyba jutro zrobie ten test hehehhe bo nie wytrzymamm do soboty
ty kochana smialo mozesz robic i tak na 100% beda 2 kreski :tak: a wtedy poprosimy o fluidki(ja chce zielone i niebieskie zielone bo zaba a niebieskie na chlopca:-p) no i fote tesciora bo mylubimy ogladac 2 kreseczki :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ty kochana smialo mozesz robic i tak na 100% beda 2 kreski :tak: a wtedy poprosimy o fluidki(ja chce zielone i niebieskie zielone bo zaba a niebieskie na chlopca:-p) no i fote tesciora bo mylubimy ogladac 2 kreseczki :tak:
hehhehe jak znam siebie to jutro kupie i zrobie:-)maz wroci z pracy pod wieczor to bedzie mial prezent jak wyjda dwie mocne kreski bo narazie nie jestesmy pewni i nie cieszymy sie zeby nie zapeszyc heheh.

Do góry