reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a kiedy ci wypadly dni plodne? bo moze za wczesnie test zrobilas jak ja chyba:eek:ze wyszla slabiutka druga kreska

płodne miałam 12-14 dc czyli ok 19 dni temu...teoretycznie owulka była 13 dc czyli 18 dni...ale kłucie wjajniku miałam ok 23 dc..moze zagnieżdzenie...nie przejęłam się tym...moz eza wczesnie test...czekam do soboty

reklama
a no to mów tak od razu :-) ale to w końcu miałaś jakieś badania przez niego zlecone? wiem o jaki zastrzyk chodzi, ale nie pamietam nazwy, w każdym razie wiem tylko tyle ,że takowy istnieje więc nie wypowiem się czy trzeba jakieś badania robić ani od czego zależy podanie go, no ale pójdź zobacz co Ci powie. Może warto przebadać tarczycę? skoro już zaszłaś raz ale nie donosiłaś to może tu jest przyczyna?
Jeśli chodzi o tarczyce to miałam badania robione dwa lata temu i wszystko było w normie więc raczej nie w tym problem. A przez tego lekarza mialam zrobione tylko usg. A jak poroniłam i mialam robione badanie histopatologiczne to wyszlo mi że w moim organizmie bylo ok. i że przyczyna była gdzieś indziej

Jeśli chodzi o tarczyce to miałam badania robione dwa lata temu i wszystko było w normie więc raczej nie w tym problem. A przez tego lekarza mialam zrobione tylko usg. A jak poroniłam i mialam robione badanie histopatologiczne to wyszlo mi że w moim organizmie bylo ok. i że przyczyna była gdzieś indziej
kochana badania z przed 2 lat to mozesz wrzucić do kosza! jeszcze po drodze poronienie, zawsze mogło się coś poprzestawiać, powtórzyć tarczycowe koniecznie !!!

Aśka czy bierzesz bromka czy cos innego?

aśka brałaś coś na ta prolaktynę czy nie?

Ale się niecierpliwisz, w pracy jestem i nie mogłam odpisać.

Teraz nic nie brałam i to mnie właśnie zaskoczyło. W listopadzie bez obciążenia miałąm wysoką a teraz jest idealna :-D

Nastawiałam sie że jak pójde do gina to na pewno mi da bromek ale chyba mi nie potrzebny choć jestem ostrożna i w nastepnym cyklu też zrobię prl z obciażeniem.
Kiedyś brałam dostinex.

reklama
Do góry