no ja właśnie robiłam dzisiaj w takiej prywatnej przychodni i pewnie dlatego taka drożyzna! ale powiem Ci ,że jakiś czas temu robiłam w szpitalu gdzie też płaciłam i zapłaciłam ponad 150zł także tu chyba jest najdrożej bo to warszawaMartilla wszystko chyba zależy od miasta i miejsca gdzie robisz hormonki. Kiedyś robiłam w invikcie w klinice to za 5 tarczycowych zapłaciłam koło 170 zł, nawet za strzykawkę liczyli. Jechałam na czczo 70 km głodna i wkurzona. Teraz robie wszystkie badania u siebie w przychodni, 10 minut od domu, dosć tanio, jedyny minus to że trzeba na wyniki zaczekać jakieś 4 - 5 dni bo oni przewożą tą krew do laboratorium.
duphaston(ja tez nie wiem jak się pisze) na pękanie pęcherzyków ? pierwsze słysze!!! na stymulacje owulacji to się bierze np CLO. a jakieś badania Ci robił czy tak z marszu przepisał ten lek ?Powiedział tylko że to może byc spowodowane tym że prawdopodobnie pęcherzyk owulacyjny mi nie pęka i przepisał dusphastun(nie wiem czy tak się to piszę) żebym przyjmowala między16 a 25 dniem cyklu po 2 razy dziennie