reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ty kochana smialo mozesz robic i tak na 100% beda 2 kreski :tak: a wtedy poprosimy o fluidki(ja chce zielone i niebieskie zielone bo zaba a niebieskie na chlopca:-p) no i fote tesciora bo mylubimy ogladac 2 kreseczki :tak:
potwierdzam fluidki ja chce rozowe na dziewczynke a test nie wiem po co ona robi jak juz dawno wiemy ze armia wywalczyla i wygrala hahahahaha

reklama
Hej dziewczyny co tam u Was są nowe zafasolkowane ??U mnie pełną parą @ i takie bóle brzucha że szok :-(
Ja ostatnio w książkach siedze i mało czasu zostaje na forum :zawstydzona/y:

widzialam bo to u mnie pod blokiem byly 3 radiowozy i wyprowadzili go z auta w kajdankach..auto bylo jasny golf na zielonoorskich rejestracjach a moj maz wlasnie szedl do pracy i widzial go w aucie to mowil ze to napewno on:tak:a widzialm jak wyprowadzali go to mial czarna czapke na glowie ciemna kurtke i jasny kaptur. wieczorem powinno cos byc w dzienniku na ten temat

No ja właśnie czekam na jakieś wieści - potwierdzenie,czy to nie kolejny "podobny". :sorry: Ale nic nigdzie na razie nie piszą. :no:

To tak jak ja! W tym cyklu idziemy leb w leb;-)

Obyśmy za chwilę szły tak z tc... :cool2: ;-)

kochane ja na trochę znikam...zrobię na kolacyjkę łódeczki z kapustą i grzybkami ( z chlebka tostowego)

Też czekam na przepis - koniecznie! :-)

widze ze tu sporo babek z @ chodzi byly dni co byl wysyp 2 kresek a ostatnie dzni to wysyp @ :eek: teraz bedzie znow wysyp kresek:tak:

Trzymam za słowo,hihi! ;-)

reklama
Do góry