Mężusia zbadałam, ja miałam drożnośc robiona i monitoring cyklu... i chodzę do prof od niepłodności a teraz byłam u specjalisty w tej dziedzinie!!! Dlaczego pytasz???Robin a jakie badania masz porobione?
reklama
Scully
mamusia :)
:---( widzę, że @ się nasypało :---( przykro :-(
:-) witaj :-)
trzeba się słuchać i działać a nóż niestodzanka będzie ;-)
:-) mamuśki mile widziane
dzien dobry slyszalam, ze tu milo, wiec zagladam moze dowiem sie tu czegos ciekawego..
Witam!
Pierwszy raz pisze coś na forum. Ale dowiedziałam się że tu można z Wami fajnei pogadać i dowiedzieć nowych rzeczy więc zaglądam
Podobnie jak Wy staram się o dzidziusia już jakiś czas i jakos nie wychodzi
Chętnie więc podzielę się "wrażeniami" i poczytam Wasze opinie
ja po wczorajszej wizycie u gina:
- dostalam skierowanie do hepatologa - wizyta we wtorek najblzszy
- mam schudnac - to wtedy zajde
- moje wyniki sa ok poza hemoglobina leukocytami... dlatego hematolog
- w trakcie pobierania cytologii Pani doktor stwierdzila ze owulka juz byla bo pozostalo troche sluzu plodnego....
- ale wiecie co dalej mam jakies mdlosci i ciagnie mnie cale podbrzusze i jakos mi tak slabo- nie wiem o co cho
a i za 3 miesiace mam przyjsc do gina na kontrole...
a i jeszcze meza przebadac musze koniecznie
wiec ja odkladam staranka na 3 miesiace- tzn nie bedziemy sie zabezpieczac ale nie bede wariowac jak teraz- musze sobie znalezc jakies zajecia- wroce do aerobiku i basenu- fakt ze sie troszke zaniedbalam ale bez przesady :-(
ale spróbuje jeszcze najpierw zrzucic wage- zreszta i tak sie przyda- bo w ciazy sie raczej nie chudnie- i przynajmniej przywróce sobie kondycje po fitmnessie...
także tyle mojego pisania zmykam i do sobotki
trzeba się słuchać i działać a nóż niestodzanka będzie ;-)
:-) mamuśki mile widziane
Pomału zaczynam powątpiewać czy aby napewno medycyna ma z płodnościa coś wspólnego, oczywiście poza przypadkami kiedy sie ma naprawdę chore narządy rodne badz mężczyzna nie może. Ten co teraz u niego byłam opowiadał mi o pacjętce która kilka lat leczyli miała 6 nieudanych in vitro i raptem zaszł aw ciąże sama z siebie, więc lekarze rozłozyli receRobin tak zbieram informacje żeby wiedzieć o jakie badania upomnieć się lekarza podczas następnej wizyty.
Hej, Scully jak tam Twoja walka!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
andzia25
Fanka BB :)
To się nazywa cud. Ja już też czasami wątpie w ich wiedzę bo zazwyczaj jak u nich jestem to badanie ogranicza się do USG i słów że trzeba dalej próbować. A ja próbuje już tyle czasu i nic z tego nie wychodziPomału zaczynam powątpiewać czy aby napewno medycyna ma z płodnościa coś wspólnego, oczywiście poza przypadkami kiedy sie ma naprawdę chore narządy rodne badz mężczyzna nie może. Ten co teraz u niego byłam opowiadał mi o pacjętce która kilka lat leczyli miała 6 nieudanych in vitro i raptem zaszł aw ciąże sama z siebie, więc lekarze rozłozyli rece
andzia ktory cykl???To się nazywa cud. Ja już też czasami wątpie w ich wiedzę bo zazwyczaj jak u nich jestem to badanie ogranicza się do USG i słów że trzeba dalej próbować. A ja próbuje już tyle czasu i nic z tego nie wychodzi
Współczuję , bo jak wszystkie tu, znam ten ból!!!To się nazywa cud. Ja już też czasami wątpie w ich wiedzę bo zazwyczaj jak u nich jestem to badanie ogranicza się do USG i słów że trzeba dalej próbować. A ja próbuje już tyle czasu i nic z tego nie wychodzi
reklama
boze co to sie dzieje na tym swiecie kiedys niebylo problemow z zachodzeniem w ciaze a teraz mnostwo par ma problem z zajsciem a polowa kobiet jest przynajmniej po 1 poronieniu szok kiedy to wszystko sie zmieni87zabka dokładnie to już nie wiem bo przestałam liczyć ale tak ok.24-26cykl. No i w tym czasie byłam w ciąży ale niestety poroniłam więc miałam małą przerwe w staranku po łyżeczkowaniu.
ok kochane super sie z wami gada ale ja ide spac bo juz ledwo siedze a rano musze wstac mala odprowadzic do przedszkola dobranoc kobietki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: