oczywiscie ze nie tylko !!!nasze kolezanki ktore juz doczekaly sie 2 kresek rowniez tu pisza bo twierdza ze u nas najlepiejO nie ja się nie staram nie ma mowy;-) Po prostu chciałam popisać. No chyba że to forum jest przenaczone tylko dla staraczek?
reklama
Agulek20092
Zaciekawiona BB
oczywiscie ze nie tylko !!!nasze kolezanki ktore juz doczekaly sie 2 kresek rowniez tu pisza bo twierdza ze u nas najlepiej
no to super ja II kreseczki zobaczyłam ponad rok temu;-)
super ja ostatni raz widzialam 2 kreski 5 lat temu i juz chce je zobaczyc znowu wszystkie tu czekamy na nie ale oczywiscie piszemy tu na wiele tematow nie tylko o 2 kreskach hihihihino to super ja II kreseczki zobaczyłam ponad rok temu;-)
agulek a ty dlugo sie staralas????
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulek20092
Zaciekawiona BB
super ja ostatni raz widzialam 2 kreski 5 lat temu i juz chce je zobaczyc znowu wszystkie tu czekamy na nie ale oczywiscie piszemy tu na wiele tematow nie tylko o 2 kreskach hihihihi
w takim razie życzę wam wszystkim tych upragnionych dwóch kreseczek. Ja na razie nie chcę i nie mogę mieć drugiego maleństwa. A Ty jak długo się starasz?
Cześć Dziewczynki!!! Wczoraj byłam u nowego lekarza i niestety powiedział mi tyle samo co ten do którego chodzę i w dodatku zauważył jakieś niepokojące zmiany w prawym jajniku!!! Czyli staneło na inseminacji chyba jeszcze nie wierzę, że żeby mieć dzidzię muszę się leczyć
Agulek20092
Zaciekawiona BB
agulek a ty dlugo sie staralas????
no ja tak nie do końca się starałam po prostu wiedzieliśmy że nas to czeka prędzej czy później no i oto jest synuś. najdroższe słoneczko mamusi;-)
no ja 2 cykl po odstawieniu tabletek microgynon 21 i myslalam ze odrazu zaskoczy bo ponoc najlatwiej odrazu po odstawieniu ale jakwidac nie teraz zaluje ze szybciej nieodstawilam tabsow bo jak widac niesa potrzebne zeby niebyc w ciazy wystarczy chciec byc w ciazy i antykoncepcje murowana;-)w takim razie życzę wam wszystkim tych upragnionych dwóch kreseczek. Ja na razie nie chcę i nie mogę mieć drugiego maleństwa. A Ty jak długo się starasz?
Agulek20092
Zaciekawiona BB
no ja 2 cykl po odstawieniu tabletek microgynon 21 i myslalam ze odrazu zaskoczy bo ponoc najlatwiej odrazu po odstawieniu ale jakwidac nie teraz zaluje ze szybciej nieodstawilam tabsow bo jak widac niesa potrzebne zeby niebyc w ciazy wystarczy chciec byc w ciazy i antykoncepcje murowana;-)
ooo widzę że używamy a właściwie używałyśmy tej samej antykoncepcji;-)
reklama
Uuuu... smutno slysze:-(Cześć Dziewczynki!!! Wczoraj byłam u nowego lekarza i niestety powiedział mi tyle samo co ten do którego chodzę i w dodatku zauważył jakieś niepokojące zmiany w prawym jajniku!!! Czyli staneło na inseminacji chyba jeszcze nie wierzę, że żeby mieć dzidzię muszę się leczyć
Podziel się: