reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć Dziewczynki!!! Wczoraj byłam u nowego lekarza i niestety powiedział mi tyle samo co ten do którego chodzę i w dodatku zauważył jakieś niepokojące zmiany w prawym jajniku!!! Czyli staneło na inseminacji chyba jeszcze nie wierzę, że żeby mieć dzidzię muszę się leczyć:crazy::crazy::crazy:
robin wspolczuje ciekawa jestem co mi gin powie ja pojde tak jak pisalam na poprzednich stronach mam nadzieje ze niebedzie kazal mi schudnac :no: bo wtyedy to bedzie porazka na calego albo znajac moje holerne sczescie(cale zycie mam pecha) to napewno okaze sie ze cos nie tak i ze dlugo bede sie starac :wściekła/y:

ooo widzę że używamy a właściwie używałyśmy tej samej antykoncepcji;-)
a wam szybko po odstawieniu sie udalo????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Uuuu... smutno slysze:-(
Maćku Żabka dzięki za współczucie ja jakaś obojętna się zrobiłam zaczyna mnie to wszystko naprawdę wkurzac i niecierpliwić i Ci lekarze tez zchudnać przytyć a co z tymi co sa grubsze i dzieci maja albo z anorektycznymi żulkami pełno ich wyluzowanych po alkoholu i z gromadka dzieci!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam wszystkie nowe dziewczyny!!!
Maćku jak tam statystyki po Walentynkach bo jakoś cieńko widzę nadrabianie, mamy jakieś nowe fasolki i jak tam u Ciebie?

Maćku Żabka dzięki za współczucie ja jakaś obojętna się zrobiłam zaczyna mnie to wszystko naprawdę wkurzac i niecierpliwić i Ci lekarze tez zchudnać przytyć a co z tymi co sa grubsze i dzieci maja albo z anorektycznymi żulkami pełno ich wyluzowanych po alkoholu i z gromadka dzieci!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moj mezu sie dzis do mnie smial ze jak nam w tym roku niewyjdzie to sobie pojedziemy do sierocinca i wezmiemy jakies malenstwo ale ja chociaz wiedzialam ze zartuje to mu fuknelam ze niechce adoptowac ze chce miec swoje skoro 1 mam to 2 i 3 tez bede i ze chce byc w ciazy cieszyc sie ciaza bo to najpiekniejszy czas i niechce "gotowca" wiem ze te dzieciaczki tez chca milosci i rodzicow ale ja chce miec swoje :zawstydzona/y:

moj mezu sie dzis do mnie smial ze jak nam w tym roku niewyjdzie to sobie pojedziemy do sierocinca i wezmiemy jakies malenstwo ale ja chociaz wiedzialam ze zartuje to mu fuknelam ze niechce adoptowac ze chce miec swoje skoro 1 mam to 2 i 3 tez bede i ze chce byc w ciazy cieszyc sie ciaza bo to najpiekniejszy czas i niechce "gotowca" wiem ze te dzieciaczki tez chca milosci i rodzicow ale ja chce miec swoje :zawstydzona/y:
Ja na adpocję tez nie jestem gotowa psychicznie!!!

Robin a ty jak długo się starasz?
20 cykl jak to mój bociuś pokazuje:-):-):-):-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry