reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja sie tez juz pozegnam spac :tak: moj piesio przywlaszczyl sobie mojego misia ktory jest 100x wiekszy od niego :-D (mam czilale a mis siega mi od stop do szyji :szok::-D super razem wygladaja ;-)

kolorowych snow dziewuchy ;-)

reklama
ja sie tez juz pozegnam spac :tak: moj piesio przywlaszczyl sobie mojego misia ktory jest 100x wiekszy od niego :-D (mam czilale a mis siega mi od stop do szyji :szok::-D super razem wygladaja ;-)

kolorowych snow dziewuchy ;-)

Witam Kochane

słodziutki psiaczek:-D też namawiam mojego meża na jakieś zwierzątko, ale nie chce sie zgodzić i wciaż mi odpowiada, ze niedługo będziemy mieli takie małe zwierz atko, które będzie bardzo absorbujace:-D mówi też że sie naczytał, ze kobieta w ciaży nie moze mieć kontaktu z odchodami:-( i jest nieugiety...

Tośka i jak u Ciebie?

Fajnie:-D Moja piesa za kazdym razem usiluje przyniesc ze spaceru dolna czesc balwana.. I jakos jej sie nie udaje;-)

Dla zainteresowanych watek zielarski
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Wątek zielarski część VIII

maćku dziękuję bardzo za link...skorzystałam i też podejmę próbę z ziółkami, jeszcze nie wiem z którymi;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Kochane

słodziutki psiaczek:-D też namawiam mojego meża na jakieś zwierzątko, ale nie chce sie zgodzić i wciaż mi odpowiada, ze niedługo będziemy mieli takie małe zwierz atko, które będzie bardzo absorbujace:-D mówi też że sie naczytał, ze kobieta w ciaży nie moze mieć kontaktu z odchodami:-( i jest nieugiety...

Tośka i jak u Ciebie?

Hej kochana u mnie cisza przed burzą :tak: tylko patrzeć jak @ zawita :tak:
Co do zwierzątka to ja mam i psa i kota wieć wsztystkie możliwe choróbska już przeszłam łącznie z toxoplazmozą ;-) i mam spokój.

Z tymi ziółkami to może faktycznie warto spróbować :-D może jeszcze jakieś zaklęcia dodać do nich

Hej kochana u mnie cisza przed burzą :tak: tylko patrzeć jak @ zawita :tak:
Co do zwierzątka to ja mam i psa i kota wieć wsztystkie możliwe choróbska już przeszłam łącznie z toxoplazmozą ;-) i mam spokój.

Z tymi ziółkami to może faktycznie warto spróbować :-D może jeszcze jakieś zaklęcia dodać do nich

:-D tez tak pomyślałam...spójrz na tej stronie na zafaolkowane:szok: może warto uwierzyć?

witam sie rankiem ;-)

olkale ja nie chcialam zweirzakow ze wzgledu na toksoplazmoze bbrrr bo nie mam przeciwcial i nie chorowalam... ale szpecem od kup jest moj maz:-D i nie pozwalam mi ich dotykac :-);-) wiec looz a chichuchacha jest kochany a nawet nie przypuszczalam ze taki madry no i robi do kuwety bo nie wolno w takie zimno go wyprowadzac na dwor .. taka mala kochana maskotka a juz nie wspominam o jego oczach :-) kot ze szreka wymieka :-D

macku:-D haha to musi super wygladac :-D

hejka
ja na chwilunie- ale musialam napisac ja tez te ziółka chce kupic i wlasnie 3 i zaczne zaraz jak tylko sie @ pojawi :-)
w ogóle widac,że wielu dziewczynom się udalo i nawet w pierwszym miesiacu spozywania ziółek

to buziak zmykam miłego dzionka życzę papa

Ostatnia edycja:
to co robimy eksperymant z ziółkami ?? :-)
ja się zastanawiam nad nr 3 :-D

ja jestem za ty eksperymentem dziewczyny:tak:
tylko nie wiem które? moze w pierwszej fazie na pierwszą faze, a w drugiej na drugą? Bo mi sie wydaje, ze u mnie to trochę nie działa....?
no albo jedynka...na stabilizację układu rozrodczego...sama nie wiem?

kochane niestety musze lecieć do pracy:-( to znaczy dzisiaj na szkolenie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kochana u mnie to raczej cykl stracony objawy @ się rozkręciły więc tylko czekać aż się pojawi :-( no cóż trudno nowy cykl zacznę ale bez wariacji tym razem na spokojnie

;-) oj tam;-) nie zapeszaj :tak:

witam.wczoraj nie kupilam testu, dopiero dzis w poludnie:eek:zrobilam i wyszla jedna kreska a ta druga bardzo bardzo slaba:-(praktycznie to jej cien:eek:wiec nie wiem co jest...ale moze za wczesnie albo powinnam z porannego moczu. wstawie zdjecie to zobaczycie

zrób dziś :tak: wyjdzie wyraźniejsza :tak: po cichu GRATULUJE!!!!!!!! :-)

Kotleciki ziemniaczane z sosem pieczarkowym :-)

1 kg zmieniaków
0,5 kg pieczarek
4 cebule
2 jajka
szkl mąki

ziemniaki gotuję dzień wcześniej w lupinkach, obieram z lupinek, mielę dodaję 2 zesmażone cebule 2 jajka i mąkę - mieszam wszystko na jednolitą masę. powinno wyjść ciasto takie jak do rozwałkowania - kulka hehehe - dzielę na 4 części robie wałeczki z nich i kroję na takie pajdki, obtaczam w bułce tartej i na patelnię
sos: pieczarki drobno kroję, podsmażam, wrzucam cebulę - wszystko razem się podsmaża :) dodaję szklankę bulionu - wszystko się gotuje ok 15 minut na końcu śmietanę 12% dodaję i na małym ogniu gotuję mieszam żeby się nie zważyło :tak:
kotleciki polewa się sosem nie gotuje w nim !!

:-p:-p:-p chyba na jutro na obiadek zrobię :-p:-p:-p

no moj je3dzie za pol godzinki a do tego w nocy bylam w szpitalu do 5 rano bo dostalam takie bule w jajnikach ze oddychac nie moglam porobili mi badania popatrzyli na nerke dali 2 kroplowki wiec nici w tym miesiacu z fasoleczki no ale cudow nie ma w pierwszym cyklu ehhh
nawtet nic nie chcialam na walentynki legwo chodze i spuchlam troche
A ty jak spedzilas dzien?

:szok: biedactwo :-( jak dzisiaj się czujesz?

Byliśmy w mieście na spacerze całą Trójką - późnym popołudniem. Dobrze,że byłam "zabezpieczona" śledziem (czyt. podpaską)...
Boże,dlaczego znowu NIE??? :-(
Idę do Męża,bo pizza do Nas jedzie...
Dobrej nocy,Kochane...

:-:)-:)-( tulam mocno :tak: nie smuć się, bo w końcu może to ostatnia @... :happy:

hej wrocilam z avatara 3d ;-) fajny filmik lepszy niz pokachontas jak slyszalam opinie ze to nowoczesna pokachontas ;-) tylko w opolu 3d tak srednio widac strasznie zjechane te ogularki ale bylo warto pusc wspaniale efekty :-)
nie doczytam chyba was juz a moze jak sie umyje i wskocze do wyrka...
jutro praca od 9-21 bbbrrr

:-):-):-) fajowy :tak: byłam w sobotę (też tak na Walentynki) :tak:;-):-):-):-)

Witam z rana przy kawusi :-D
Niestety muszę mykać popracować :sorry::sorry::sorry:

Do góry