reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wcale niemusimy bo to nie jest watek staranka by zostac mama W 2010 roku tylko starnka by zostac mama 2010 a to roznica czyli chodzi o to zeby chociaz zaciazyc w tym 2010 roku :-D:tak: wiec zostajemy i kint nas z tad niewyciagnie no chyba ze fasolki :tak:;-)
supewr ujete!!!!
Won wsciekle paskudne @ my chcemy fasolkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gdzie ta armia co jest silna???+ schowali ze skosnoocy he he zartujeeeeeeeeeee

reklama
i dobrze tez mam ciezki dzien a tu sie sama z siebie posmialam dobre he he
Hej laseczki wlasnie sobie uswiadomilam ze jak nie zaciazymy do kwietnia to musimy sie przenies na staraczki 2011 jasna ciasna
raz już tam zajrzał tak z ciekawości, dziewczyny miłe ale jakoś smutno bez Was tam

Mellisa o Eijf chyba wiesz, równocześnie z nią zaciążyła Kusska, niedawno Jagódka, Iwcia i Ren, wcześniej jeszcze Pati, nikiforka. A jakis czas temu też wisienka.
Ja, agniesiar, biedroneczka, emma, martilla, tośka, zielona, Hope, mmm, Marzi - cały czas walczymy...
dziewczyny wróciłam do wczorajszego posta, bo może Wam umknął mi nie...zobaczcie ile dziewczyn zaszło a kiedyś tak jak my udzielałay sie na starankowym wątku:-D
nadzeja dla Nas jest:-D

no kochana jak mezul prosi to trzeba byc gotowa ja przed owu specjanie wstawalam kilka dni o 4 i czekalam zwarta i gotowa az wroci z pracy :-) zeby dzialac bo w dzien to by niedalo zbyt rady bo w dzien sie wszyscy kreca i przeszkadzaja:zawstydzona/y::eek:
ha ha dobry pomysl tyle ze moj normalnie pracuje w dzien teraz troche w nocy a ja uwielbiam spac rano a on ma wtedy najwieksza chcice hhe he

dziewczyny wróciłam do wczorajszego posta, bo może Wam umknął mi nie...zobaczcie ile dziewczyn zaszło a kiedyś tak jak my udzielałay sie na starankowym wątku:-D
nadzeja dla Nas jest:-D
ale stadko wow i mowia ze w polsce kobiety nie chce miec dzieci tylko kariere cos im sie powaliloooooo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ha ha dobry pomysl tyle ze moj normalnie pracuje w dzien teraz troche w nocy a ja uwielbiam spac rano a on ma wtedy najwieksza chcice hhe he
no moj tylko nocki ma zawsze 6 dni w tygodniu :zawstydzona/y: a ja tez bardzo lubie rano spac ale te pare dni to wstawalam budzik sobie nastawialam wkoncu czego sie nierobi dla fasolki:tak: a z ta chcica to cos w tym jest bo moj ttez zawsze po pracy mnie meczy ze che a ja mu zawsze burcze ze jeszcze spie i ma sobie wybic z glowy bo za 2-3 godziny musze wstac zaprowadzic mala do przedszkola ale jak wracam i mam chec to go budze i on nieprotestuje ze zona go na przytulasy budzi :-p:-):-D

i dobrze tez mam ciezki dzien a tu sie sama z siebie posmialam dobre he he
Hej laseczki wlasnie sobie uswiadomilam ze jak nie zaciazymy do kwietnia to musimy sie przenies na staraczki 2011 jasna ciasna

ja jestem zdania tego co zabka, jak w ciaży to też już mama;-) więc jest czas by zachodzić do końca tego roku:-D

Cześć długo do Was nie zaglądałam, napiszcie czy ktoś nowy zafasolkował?
Co słychać w ten walentynkowy dzień?
Hej kochana już Cię miałam po południu wywoływać imiennie, bo jakoś nie widziałąm Ciebie ostatnio, a Ty nas zdradzasz w 2011 roku???;-):-D

ale stadko wow i mowia ze w polsce kobiety nie chce miec dzieci tylko kariere cos im sie powaliloooooo
no na mnie to zrobiło takie wrazenie,ze szukałam chwilę...:-D

no moj tylko nocki ma zawsze 6 dni w tygodniu :zawstydzona/y: a ja tez bardzo lubie rano spac ale te pare dni to wstawalam budzik sobie nastawialam wkoncu czego sie nierobi dla fasolki:tak: a z ta chcica to cos w tym jest bo moj ttez zawsze po pracy mnie meczy ze che a ja mu zawsze burcze ze jeszcze spie i ma sobie wybic z glowy bo za 2-3 godziny musze wstac zaprowadzic mala do przedszkola ale jak wracam i mam chec to go budze i on nieprotestuje ze zona go na przytulasy budzi :-p:-):-D
to rzeczywiście żabka chyba jest problem ze zgraniem się w jednej porze;-):-D oczywiście żartuję...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Olkale ni zdradzam po prostu zajrzałam raz jak miałam taką załamkę wiesz pisałam o tym- po prostu wtedy jakieś przeczucie mnie dopadło że i następny rok przeleci:-( i zostanę sama na wątku a stara gwardia wypadnie

Do góry