czarna1309
Zaangażowana w BB
witam jak tam po dniu zakochanych? jakie prezenty dostalyscie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja duzo milosci od meżusia:-)witam jak tam po dniu zakochanych? jakie prezenty dostalyscie??
aha no ja mialam romantyczna kapiel z platkami roz i ze swiecami. milosci tez duzo tylko ze na duzo nie moglismy sobie pozwolic zeby fasolce nic nie zrobic. w srode ide do gin sie dowiedziec co i jak.ja duzo milosci od meżusia:-)
a ile dni ci sie spoznia@?no i jak sie wogole czujesz kochana:-)?????test ci wyszedl od razu?????aha no ja mialam romantyczna kapiel z platkami roz i ze swiecami. milosci tez duzo tylko ze na duzo nie moglismy sobie pozwolic zeby fasolce nic nie zrobic. w srode ide do gin sie dowiedziec co i jak.
3 dzien ale robilam w dzien spodziiewanej @ i wyszly mi 2 kreski no i powtorzylam w niedziele i tez wyszly 2 kreski wiec chyba test by mnie nie oszukl co nie. a czuje sie narazie normalnie oprocz tego ze mam prawie caly czas zgage i mnie brzuch boli ale to pewnie ze sie rozszerza.a ile dni ci sie spoznia@?no i jak sie wogole czujesz kochana:-)?????test ci wyszedl od razu?????
dzięki kochana.ale ja już w te objawy chyba nie wierzę...Ja również "kochająco się witam;-)
maćku przykro mi:-( ta tempka to jednak jest jakiś znak... choćby z tego powodu warto ją mierzyć, można sięnastawić jakoś głowa do góry, od dziś kolejna nadzieuja, nowy cykl...
Tośka nie kracz, jak ...bo wykraczesz, coś czyatłam ostatniona temat pozytywnego myślenia...puki nie przyszłą @ to jest nadzieja
KOchane trzymam za Was kciuki, zeby @małpka nie przyszła i żeby te wasza objawy cosik znaczyły
Ale cudny prezent dostali, to niezapomniane waletynki bedą mięli
Agutka słychac o tym zboczuchu, jest o nim coraz głosniej. Uważaj na siebie Kochana...
Mellisa moje gratulacje...fluidki łapię...mam nadzieję, ze złapię choć jednego
A u mnie kochane jakby na złość...czekam na @ żeby przyszła jak najszybciej i zeby się nowy cykl już zaczął, a tu na złosć rekrd zyciowy temperaturowy dzisiaj - 37,28. Dziś mam 27 dc ;-) objawy @ się zbliżaja...
mam nadzieję że do końca marca my zrobimy o Nas taką piękną listę i będziemy sobie chodziły razem w CIĄŻY jak to cudownie brzmi:-)pisałaś chyba, ze masz problemy z prolaktyną mam nadziejeę, ze ie nie mylę (duzo nas tutaj;-)) a inne hormony?
Pytam, bo na ostatniej wizycie u gina (byłam na badniu na przeciwciała) dowiedziałam się, ze istnieje taka specjalizacja ginekologa, endokrynolg. Zajmują się tylko hormonami ginekologicznymi, u nas w Bydzi sa 3 takie poradnie, pisałam o tym wczesniej. Ten lekarz mówił, ze to najlepsze miejsce dla kobiet, które nie moga zajść w ciąże a mają problemy z hormonami..
maćku ja po @ zawsze zastanawial sie czego mnie ma to nauczyć..nie dziękuj za zycie bo ono taki króciótkie...;-)
uda się nam w końcu, widziałaś ilu "starym" forumowiczkom się udało...jedna z nich wymieniała je we wczorajszych postach...kiedyś o nas tak bedą pisały
to strach przed I kreską:---(hej kobietki ale kicha cos dzisiaj tyyyyle babek sie oglaszalo ze testowac bedzie w walentynki tyle szaszoru o to bylo i co?????? tylko 1 zatestowala a druga niestety dostala @ :-( a gdzie reszta tych co tak sie umawialy na dzis na testowanie????od rana tu koczuje i czekam na jakies 2 krechy a tu co??? dupa nic nikt niepisze o swoich testach albo kobietki wymiekly i zrezygnowaly hihihi ja juz sie niemoge doczekac nastepenego poniedzialku z moim testowaniem wiem ze jakas 1 kobietka tez ma na 22 testowanie
mam taki w domku,pychotaOjej ale się objadłam :-) znowu ziemniaczane kotleciki z sosem pieczarkowym
Zrobiłam pyszny likier z mleka skondensowanego, kawy i wódki - pychotka :-)
może któraś ma ochotę ???
właśnie jak tu się wyluzować na zawołanie?ja mimo ze staram si epol roku to tez tak mam a ostatni cykl byl najgorszy bo mialam wiekszosc objawow i jak sie wredota pojawila to bylam zalamana:-( nawet na tescie byla druga kreska araczej cień ciena tej kreski
aaaaj tam potrzebuje chyba odpoczynku i wyluzowania- tylko powiem Wam że bedzie ciezko bo ja tak bardzo chce i caly czas sobie wypominam ze tyle czekalam ze moglam wczesniej aj szkoda gadac mam 2 tygodnie do malpki i juz czuje ze mam pms;-) nieżle???? tragedy po prostu zła jestem na siebie moja mam mowi mi abym sie nie nakrecala i ze na pewno dzidzia bedzie ale musze wyluzowac- tylko ze dlaczego łatwo sie mowi a ciezko to zastosowac????
biedulko ale miałaś przeboje:-( uważaj na siebie i nie przejmuj się ,fasoleczka przyjdzie do Ciebie niebawemno moj je3dzie za pol godzinki a do tego w nocy bylam w szpitalu do 5 rano bo dostalam takie bule w jajnikach ze oddychac nie moglam porobili mi badania popatrzyli na nerke dali 2 kroplowki wiec nici w tym miesiacu z fasoleczki no ale cudow nie ma w pierwszym cyklu ehhh
nawtet nic nie chcialam na walentynki legwo chodze i spuchlam troche
A ty jak spedzilas dzien?
tulam,tulam,tulam....Byliśmy w mieście na spacerze całą Trójką - późnym popołudniem. Dobrze,że byłam "zabezpieczona" śledziem (czyt. podpaską)...
Boże,dlaczego znowu NIE??? :-(
Idę do Męża,bo pizza do Nas jedzie...
Dobrej nocy,Kochane...
i niech ta nadzieja o Nas nie zapomni i da nam w końcu te fasoleczki;-)dziewczyny wróciłam do wczorajszego posta, bo może Wam umknął mi nie...zobaczcie ile dziewczyn zaszło a kiedyś tak jak my udzielałay sie na starankowym wątku
nadzeja dla Nas jest
kochana jestem 2 osobą która tego nie obejrzy z tych samych przyczyn:-)Przykro mi... Doskonale wiem, co czujesz.:-(
Zatem razem zaczynamy kolejny odcinek tasiemca pt "Nie tak latwo zrobic sobie dziecko";-)
Buahahaha
Tez wlasnie dzisiaj o tym myslalam... A 2010 to taka ladna data;-)
No mam nadzieje, ze nawet fasolka nikogo wiecej z tej ekipy nie wyciagnie!!!
Przed okresem owszem, jezeli pozno owulka byla... Ale skoro byla wczesniej to raczej marne szanse
I co - znalazlas?
Moi "lokatorzy" wczoraj to na kompie ogladali, ale ja poszlam spa, bo nie cierpie tego typu filmow.... Chyba bede jedyna osoba na swiecie, ktora nie widziala tego filmu
też chyba zacznę pić te ziółka bo co innego robić...:-(ja jestem za ty eksperymentem dziewczyny
tylko nie wiem które? moze w pierwszej fazie na pierwszą faze, a w drugiej na drugą? Bo mi sie wydaje, ze u mnie to trochę nie działa....?
no albo jedynka...na stabilizację układu rozrodczego...sama nie wiem?
kochana na pewno Cię nie oszukał test:-)3 dzien ale robilam w dzien spodziiewanej @ i wyszly mi 2 kreski no i powtorzylam w niedziele i tez wyszly 2 kreski wiec chyba test by mnie nie oszukl co nie. a czuje sie narazie normalnie oprocz tego ze mam prawie caly czas zgage i mnie brzuch boli ale to pewnie ze sie rozszerza.
no napewno cie testy nie oszukalya ja robilam wczoraj po poludniu i mam druga kreske ale bladawiec planuje powtorzyc w srode albo czwartek rano i mam wizyte u gina na 2 marca:-)3 dzien ale robilam w dzien spodziiewanej @ i wyszly mi 2 kreski no i powtorzylam w niedziele i tez wyszly 2 kreski wiec chyba test by mnie nie oszukl co nie. a czuje sie narazie normalnie oprocz tego ze mam prawie caly czas zgage i mnie brzuch boli ale to pewnie ze sie rozszerza.
moze za wczesnie.. mi tez dni plodne wypadly na poczatki lutego i wyddaje mi sie za ja za wczesnie test zrobilammoze ci jeszcze nie wykazuje ze masz fasolke..a mnie tak cycochy bola ze masakra i sie powiekszylyA ja mogę chyba śmiało napisać, że z bólem serca ale czekam na @...
nie mam jej w dalszym ciągu ale...zrobiłam rano test...I kreska znów! a już wczoraj M mi dokuczał że nie ma mowy żebym nie była w ciąży skoro cały dzień latam do łazienki i sikam albo czekam na (przepraszam za wyrażenie) wymioty...ciągle mi nie dobrze i już sobie z tym nie radzę bo nie wiem od czego to.a dziewczynki nie mam złudzeń nie wierzę w to że 2 test też kłamie i to tyle dni po spodziewanej @....szkoda tylko że tracę czas bo później zacznę nowe staranka:-(
nie czekaj tyle skoro miałaś już bladą 2 kreskę bo ona pewnie już dziś jest bardziej widoczna tzn czekaj jeśli chcesz ale myślę że nie musisz kochana;-) przyzwyczajaj się powoli do tej pięknej myśli...:-)no napewno cie testy nie oszukalya ja robilam wczoraj po poludniu i mam druga kreske ale bladawiec planuje powtorzyc w srode albo czwartek rano i mam wizyte u gina na 2 marca:-)