reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
a ile dni ci sie spoznia@?no i jak sie wogole czujesz kochana:-)?????test ci wyszedl od razu?????
3 dzien ale robilam w dzien spodziiewanej @ i wyszly mi 2 kreski no i powtorzylam w niedziele i tez wyszly 2 kreski wiec chyba test by mnie nie oszukl co nie. a czuje sie narazie normalnie oprocz tego ze mam prawie caly czas zgage i mnie brzuch boli ale to pewnie ze sie rozszerza.

Ja również "kochająco się witam;-):-D

maćku przykro mi:-( ta tempka to jednak jest jakiś znak... choćby z tego powodu warto ją mierzyć, można sięnastawić jakoś:tak: głowa do góry, od dziś kolejna nadzieuja, nowy cykl...

Tośka nie kracz, jak ...bo wykraczesz, coś czyatłam ostatniona temat pozytywnego myślenia...puki nie przyszłą @ to jest nadzieja:tak:

KOchane trzymam za Was kciuki, zeby @małpka nie przyszła i żeby te wasza objawy cosik znaczyły:tak:

Ale cudny prezent dostali, to niezapomniane waletynki bedą mięli:-D

Agutka słychac o tym zboczuchu, jest o nim coraz głosniej. Uważaj na siebie Kochana...

Mellisa moje gratulacje...fluidki łapię...mam nadzieję, ze złapię choć jednego:-D

A u mnie kochane jakby na złość...czekam na @ żeby przyszła jak najszybciej i zeby się nowy cykl już zaczął, a tu na złosć rekrd zyciowy temperaturowy dzisiaj - 37,28. Dziś mam 27 dc ;-) objawy @ się zbliżaja...
dzięki kochana.ale ja już w te objawy chyba nie wierzę...

pisałaś chyba, ze masz problemy z prolaktyną mam nadziejeę, ze ie nie mylę (duzo nas tutaj;-)) a inne hormony?
Pytam, bo na ostatniej wizycie u gina (byłam na badniu na przeciwciała) dowiedziałam się, ze istnieje taka specjalizacja ginekologa, endokrynolg. Zajmują się tylko hormonami ginekologicznymi, u nas w Bydzi sa 3 takie poradnie, pisałam o tym wczesniej. Ten lekarz mówił, ze to najlepsze miejsce dla kobiet, które nie moga zajść w ciąże a mają problemy z hormonami..

maćku ja po @ zawsze zastanawial sie czego mnie ma to nauczyć..nie dziękuj za zycie bo ono taki króciótkie...;-)

uda się nam w końcu, widziałaś ilu "starym" forumowiczkom się udało...jedna z nich wymieniała je we wczorajszych postach...kiedyś o nas tak bedą pisały:tak:
mam nadzieję że do końca marca my zrobimy o Nas taką piękną listę i będziemy sobie chodziły razem w CIĄŻY:tak: jak to cudownie brzmi:-)

hej kobietki ale kicha cos dzisiaj tyyyyle babek sie oglaszalo ze testowac bedzie w walentynki tyle szaszoru o to bylo i co?????? tylko 1 zatestowala a druga niestety dostala @ :-( a gdzie reszta tych co tak sie umawialy na dzis na testowanie????od rana tu koczuje i czekam na jakies 2 krechy a tu co???:szok: dupa nic nikt niepisze o swoich testach albo kobietki wymiekly i zrezygnowaly hihihi ja juz sie niemoge doczekac nastepenego poniedzialku z moim testowaniem wiem ze jakas 1 kobietka tez ma na 22 testowanie :tak:
to strach przed I kreską:-:)-:)-(

Ojej ale się objadłam :-) znowu ziemniaczane kotleciki z sosem pieczarkowym :-D

Zrobiłam pyszny likier z mleka skondensowanego, kawy i wódki - pychotka :-)
może któraś ma ochotę ???
mam taki w domku,pychota:tak:

ja mimo ze staram si epol roku to tez tak mam a ostatni cykl byl najgorszy bo mialam wiekszosc objawow i jak sie wredota pojawila to bylam zalamana:-( nawet na tescie byla druga kreska araczej cień ciena tej kreski:eek:
aaaaj tam potrzebuje chyba odpoczynku i wyluzowania- tylko powiem Wam że bedzie ciezko bo ja tak bardzo chce i caly czas sobie wypominam ze tyle czekalam ze moglam wczesniej aj szkoda gadac mam 2 tygodnie do malpki i juz czuje ze mam pms;-) nieżle???? tragedy po prostu :wściekła/y: zła jestem na siebie moja mam mowi mi abym sie nie nakrecala i ze na pewno dzidzia bedzie ale musze wyluzowac- tylko ze dlaczego łatwo sie mowi a ciezko to zastosowac????
właśnie jak tu się wyluzować na zawołanie?

no moj je3dzie za pol godzinki a do tego w nocy bylam w szpitalu do 5 rano bo dostalam takie bule w jajnikach ze oddychac nie moglam porobili mi badania popatrzyli na nerke dali 2 kroplowki wiec nici w tym miesiacu z fasoleczki no ale cudow nie ma w pierwszym cyklu ehhh
nawtet nic nie chcialam na walentynki legwo chodze i spuchlam troche
A ty jak spedzilas dzien?
biedulko ale miałaś przeboje:-( uważaj na siebie i nie przejmuj się ,fasoleczka przyjdzie do Ciebie niebawem:tak:
Byliśmy w mieście na spacerze całą Trójką - późnym popołudniem. Dobrze,że byłam "zabezpieczona" śledziem (czyt. podpaską)...
Boże,dlaczego znowu NIE??? :-(

Idę do Męża,bo pizza do Nas jedzie...

Dobrej nocy,Kochane...
tulam,tulam,tulam....

dziewczyny wróciłam do wczorajszego posta, bo może Wam umknął mi nie...zobaczcie ile dziewczyn zaszło a kiedyś tak jak my udzielałay sie na starankowym wątku:-D
nadzeja dla Nas jest:-D
i niech ta nadzieja o Nas nie zapomni i da nam w końcu te fasoleczki;-)

Przykro mi... Doskonale wiem, co czujesz.:-(
Zatem razem zaczynamy kolejny odcinek tasiemca pt "Nie tak latwo zrobic sobie dziecko";-)

Buahahaha:-D

Tez wlasnie dzisiaj o tym myslalam... A 2010 to taka ladna data;-)

No mam nadzieje, ze nawet fasolka nikogo wiecej z tej ekipy nie wyciagnie!!!

Przed okresem owszem, jezeli pozno owulka byla... Ale skoro byla wczesniej to raczej marne szanse:no:

I co - znalazlas?

Moi "lokatorzy" wczoraj to na kompie ogladali, ale ja poszlam spa, bo nie cierpie tego typu filmow.... Chyba bede jedyna osoba na swiecie, ktora nie widziala tego filmu:-D
kochana jestem 2 osobą która tego nie obejrzy z tych samych przyczyn:tak::-)

ja jestem za ty eksperymentem dziewczyny:tak:
tylko nie wiem które? moze w pierwszej fazie na pierwszą faze, a w drugiej na drugą? Bo mi sie wydaje, ze u mnie to trochę nie działa....?
no albo jedynka...na stabilizację układu rozrodczego...sama nie wiem?
też chyba zacznę pić te ziółka bo co innego robić...:-(

3 dzien ale robilam w dzien spodziiewanej @ i wyszly mi 2 kreski no i powtorzylam w niedziele i tez wyszly 2 kreski wiec chyba test by mnie nie oszukl co nie. a czuje sie narazie normalnie oprocz tego ze mam prawie caly czas zgage i mnie brzuch boli ale to pewnie ze sie rozszerza.
kochana na pewno Cię nie oszukał test:-)

no napewno cie testy nie oszukaly:-Da ja robilam wczoraj po poludniu i mam druga kreske ale blada:eek:wiec planuje powtorzyc w srode albo czwartek rano i mam wizyte u gina na 2 marca:-)

A ja mogę chyba śmiało napisać, że z bólem serca ale czekam na @...
nie mam jej w dalszym ciągu ale...zrobiłam rano test...I kreska znów! a już wczoraj M mi dokuczał że nie ma mowy żebym nie była w ciąży skoro cały dzień latam do łazienki i sikam albo czekam na (przepraszam za wyrażenie) wymioty...ciągle mi nie dobrze i już sobie z tym nie radzę bo nie wiem od czego to.a dziewczynki nie mam złudzeń nie wierzę w to że 2 test też kłamie i to tyle dni po spodziewanej @....szkoda tylko że tracę czas bo później zacznę nowe staranka:-(

A ja mogę chyba śmiało napisać, że z bólem serca ale czekam na @...
nie mam jej w dalszym ciągu ale...zrobiłam rano test...I kreska znów! a już wczoraj M mi dokuczał że nie ma mowy żebym nie była w ciąży skoro cały dzień latam do łazienki i sikam albo czekam na (przepraszam za wyrażenie) wymioty...ciągle mi nie dobrze i już sobie z tym nie radzę bo nie wiem od czego to.a dziewczynki nie mam złudzeń nie wierzę w to że 2 test też kłamie i to tyle dni po spodziewanej @....szkoda tylko że tracę czas bo później zacznę nowe staranka:-(
moze za wczesnie.. mi tez dni plodne wypadly na poczatki lutego i wyddaje mi sie za ja za wczesnie test zrobilam:eek:moze ci jeszcze nie wykazuje ze masz fasolke..a mnie tak cycochy bola ze masakra i sie powiekszyly:-D:-D

reklama
no napewno cie testy nie oszukaly:-Da ja robilam wczoraj po poludniu i mam druga kreske ale blada:eek:wiec planuje powtorzyc w srode albo czwartek rano i mam wizyte u gina na 2 marca:-)
nie czekaj tyle skoro miałaś już bladą 2 kreskę bo ona pewnie już dziś jest bardziej widoczna:tak: tzn czekaj jeśli chcesz ale myślę że nie musisz kochana;-) przyzwyczajaj się powoli do tej pięknej myśli...:tak::-)

Do góry