reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie czekaj tyle skoro miałaś już bladą 2 kreskę bo ona pewnie już dziś jest bardziej widoczna:tak: tzn czekaj jeśli chcesz ale myślę że nie musisz kochana;-) przyzwyczajaj się powoli do tej pięknej myśli...:tak::-)
wiesz co caly czas o tym mysle....;-)ale jakos nie chce sie nakrecac ze to napewno.. tylko cycolki mam inne niz zawsze i czuje ze tam jest fasolka:-D

reklama
moze za wczesnie.. mi tez dni plodne wypadly na poczatki lutego i wyddaje mi sie za ja za wczesnie test zrobilam:eek:moze ci jeszcze nie wykazuje ze masz fasolke..a mnie tak cycochy bola ze masakra i sie powiekszyly:-D:-D
no to masz kolejny prawidłowy objaw cycuszkowy:-D
ja już sama nie wiem co o tym myśleć.to czekanie mnie dobija.i te negatywne testy jeszcze bardziej:-(

każda,nawet nie wiem jak blada 2 kreska oznacza ciążę:tak: tylko jest jeszcze mało wyczuwalny hcg kochana.zrób może jutro rano ten test?
no wlasnie tak mysle ze moze isc kupic test i zrobic z porannego moczu..a znasz moze na ktorej stronie na forum dziewczyny dawaly zdjecia z testem i kreskami jak im wyszlo?

ok zmykam narazie do sklepiku kupic cos na obiadek bo M chce dzis gotowac;))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no wlasnie tak mysle ze moze isc kupic test i zrobic z porannego moczu..a znasz moze na ktorej stronie na forum dziewczyny dawaly zdjecia z testem i kreskami jak im wyszlo?
nie pamiętam słonko ale wiesz co jak ja byłam w 1 ciąży to miałam bardzo złe przygody z testami.i przypomniałam to sobie ostatnio jak czytałam stary pamiętnik bo tak to czarna dziura z tamtego okresu;-) 1 test wyszedł taki że była 2 baaaaardzo blada kreska.na drugi dzień inny test był negatywny a na 3 dzień źle zrobiony.i w końcu jak poszłam do lekarza okazało się że jestem w ciąży a testy zwariowały chyba;-) tak mam napisane w pamiętniku więc tak musiało być.1 test był poprawny.szkoda że nie pamiętam jakiej firmy on był:-( myślę że jak zrobisz jutro rano będzie ok:tak:

ok zmykam narazie do sklepiku kupic cos na obiadek bo M chce dzis gotowac;))
no to korzystaj kochana,niech M gotuje:tak:
ja się strasznie sobie dziwię dlaczego tak mało pamiętam z początków tamtej ciąży...przykre to trochę.ale pewnie dlatego tak było bo miałam 17 lat i byłam przerażona jak ja to powiem rodzicom i ukrywałam ciążę do 5 miesiąca:zawstydzona/y: :szok: Dlatego też pewnie nie pamiętam żadnych objawów i dolegliwości:szok: wiem tylko tyle że nie wymiotowałam.ależ ja byłam głupia z tym ukrywaniem,zwłaszcza że mam wspaniałych rodziców i M.ale widocznie to był taki głupi wiek;-):-D a teraz chcę dzidzi,świadomie,bez stresu a tu nicz...

chyba w tej kroplowce to glupi jas byl ze takie banialuki tu wam wypisuje ha ha

Kochana nic sie nie przejmuj!!!;-)Ważne ze sie usmiełysmy:-D

Olkale ni zdradzam po prostu zajrzałam raz jak miałam taką załamkę wiesz pisałam o tym- po prostu wtedy jakieś przeczucie mnie dopadło że i następny rok przeleci:-( i zostanę sama na wątku a stara gwardia wypadnie

Ja tez mam czasem takie mysli:-(ALe staram sie wtedy wyprostować:tak:

dziewczyny czy luteina jest na recepte czy mozna ja tak kupic?

Kurcze nie mam pojecia, ja zawsze mam recepte!!Musisz zapytac w aptece.Moze byc tak ze poprostu cena sie zmieni.

Hej Lopop ja tez sie zastanawiałam gdzie Cię wywiało:tak:
Fajnie ze juz jestes:tak:

Zaraz ide w kąpiele, bo dzis mam wizytke u nowej p.doktor.
Ciekawa jestem jaka bedzie:tak:Chciała bym w koncu trafic na "normalnego lekarza"
Bo ten co ostatnio u niego byłam"gin-endokrynolog"był do d..upki!!!:wściekła/y:
Usłyszałam od niego ze bezpłodnosc to temat rzeka i mozna by godzinami rozmawiac:angry::eek:

A ja mogę chyba śmiało napisać, że z bólem serca ale czekam na @...
nie mam jej w dalszym ciągu ale...zrobiłam rano test...I kreska znów! a już wczoraj M mi dokuczał że nie ma mowy żebym nie była w ciąży skoro cały dzień latam do łazienki i sikam albo czekam na (przepraszam za wyrażenie) wymioty...ciągle mi nie dobrze i już sobie z tym nie radzę bo nie wiem od czego to.a dziewczynki nie mam złudzeń nie wierzę w to że 2 test też kłamie i to tyle dni po spodziewanej @....szkoda tylko że tracę czas bo później zacznę nowe staranka:-(
Ja też czekam na @ brzuch boli piersi też i to bardzo- będzie bardzo boląca @:crazy::angry::angry:

Witam Cię suzi co u Ciebie bo niestety juz zaległości nadrobiłam ale było ich tak dużo,że chyba fakty mi sie pomieszały?

reklama
ja tez jak robilam pierwszy test to ta druga kreska byla jasna ale jak juz zrobilam w niedziele to byla ciemniejsza
Kochana skąd Ty właściwie jesteś, bo miałam koleżankę z twoich stron i też ksywka czarna?
GRATULUJĘ FASOLECZKI.

Suzi skąd takiego pajaca wytrzasnełaś, może teraz sie lepiej uda z tym lekarzem, Trzymam kciuki, po wizycie koniecznie zajrzyj tutaj i opisz co i jak.
Ja właśnie zaczęłam ferie więc mogę długo tutaj siedzieć.:happy:

Do góry