reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Olkale ni zdradzam po prostu zajrzałam raz jak miałam taką załamkę wiesz pisałam o tym- po prostu wtedy jakieś przeczucie mnie dopadło że i następny rok przeleci:-( i zostanę sama na wątku a stara gwardia wypadnie

jakiś dzisiaj ciężki humor mi się załaczył...żartowałąm z ta zdradą, przecież możemy zagladać gdzie mamy ochotę :-D
a poza tym trzymajmy się wersji takiej, ze na tym wątku to mozemy być do grudnia 2010...;-)

reklama
no moj tylko nocki ma zawsze 6 dni w tygodniu :zawstydzona/y: a ja tez bardzo lubie rano spac ale te pare dni to wstawalam budzik sobie nastawialam wkoncu czego sie nierobi dla fasolki:tak: a z ta chcica to cos w tym jest bo moj ttez zawsze po pracy mnie meczy ze che a ja mu zawsze burcze ze jeszcze spie i ma sobie wybic z glowy bo za 2-3 godziny musze wstac zaprowadzic mala do przedszkola ale jak wracam i mam chec to go budze i on nieprotestuje ze zona go na przytulasy budzi :-p:-):-D
normalnie bym sobie dobrego drinka wypila haha

hej wrocilam z avatara 3d ;-) fajny filmik lepszy niz pokachontas jak slyszalam opinie ze to nowoczesna pokachontas ;-) tylko w opolu 3d tak srednio widac strasznie zjechane te ogularki ale bylo warto pusc wspaniale efekty :-)
nie doczytam chyba was juz a moze jak sie umyje i wskocze do wyrka...
jutro praca od 9-21 bbbrrr

Byliśmy w mieście na spacerze całą Trójką - późnym popołudniem. Dobrze,że byłam "zabezpieczona" śledziem (czyt. podpaską)...
Boże,dlaczego znowu NIE??? :-(

Idę do Męża,bo pizza do Nas jedzie...

Dobrej nocy,Kochane...
Przykro mi... Doskonale wiem, co czujesz.:-(
Zatem razem zaczynamy kolejny odcinek tasiemca pt "Nie tak latwo zrobic sobie dziecko";-)

dzis teraz robilas testa?? to dzialajjjjjj
Buahahaha:-D

Hej laseczki wlasnie sobie uswiadomilam ze jak nie zaciazymy do kwietnia to musimy sie przenies na staraczki 2011 jasna ciasna
Tez wlasnie dzisiaj o tym myslalam... A 2010 to taka ladna data;-)
wcale niemusimy bo to nie jest watek staranka by zostac mama W 2010 roku tylko starnka by zostac mama 2010 a to roznica czyli chodzi o to zeby chociaz zaciazyc w tym 2010 roku :-D:tak: wiec zostajemy i kint nas z tad niewyciagnie no chyba ze fasolki :tak:;-)
No mam nadzieje, ze nawet fasolka nikogo wiecej z tej ekipy nie wyciagnie!!!

czy ktoras zna jakis przypadek zajscia w ciaze po owolce a przed okresem?
Przed okresem owszem, jezeli pozno owulka byla... Ale skoro byla wczesniej to raczej marne szanse:no:

no na mnie to zrobiło takie wrazenie,ze szukałam chwilę...:-D
I co - znalazlas?
hej wrocilam z avatara 3d ;-) fajny filmik lepszy niz pokachontas jak slyszalam opinie ze to nowoczesna pokachontas ;-) tylko w opolu 3d tak srednio widac strasznie zjechane te ogularki ale bylo warto pusc wspaniale efekty :-)
Moi "lokatorzy" wczoraj to na kompie ogladali, ale ja poszlam spa, bo nie cierpie tego typu filmow.... Chyba bede jedyna osoba na swiecie, ktora nie widziala tego filmu:-D

nie doczytam chyba was juz a moze jak sie umyje i wskocze do wyrka...
jutro praca od 9-21 bbbrrr
mi też bardzo sie podobał avatar...:-D
no tak dziś waletynkowa niedziela i tzreba iść jutro do pracy:-( przez to nie lubię poniedziałku...

maćku ja nie lubie filmow sajensfikszyn ze to tak napisze :-D ale ten naprawde byl swietny w 3d naprawde warto dla nas kobiet tez jest super watek -->piekna milosc ;-)

agutka uszka do gory kochana w nastepnym cyklu na bank beda 2 grubbbbeeeee krechy :tak:

olkale no niestety trzeba do pracy :( ehhh i to caly dzien ... brrr ale za to we wtorek wolne wiec posiedze dluzej na forum ;)

jakiś dzisiaj ciężki humor mi się załaczył...żartowałąm z ta zdradą, przecież możemy zagladać gdzie mamy ochotę :-D
a poza tym trzymajmy się wersji takiej, ze na tym wątku to mozemy być do grudnia 2010...;-)
olkaluś wiem wiem, widzę że ten humorek jak u mnie:cool:

żegnam sie bo u mnie dzisiaj nocuje szwagier z rodziną zajrzę jutro.
Teraz będę mniej zaglądać bo u mnie remont pokoju i mam w nim zimno:-p ale co tam będę siedzieć pod kocykiem i pisać:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry