reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc wszystkim dzisiaj robilam drugi test i rzeczywiscie t druga kreska jes o wiele ciemniejsza niz ta z piatku. Teraz trzeba isc tylko do gin i niech to potwierzdzi dokladnie. A mam pytanie w ktorym tyg robia pierwsze usg?

reklama
hej dziewczynki

bylam tutaj w styczniu i powracam znow jesli mnie przyjmiecie z powrotem ??:sorry:
i na wstepie
mellisa gratulacje :tak:

ja jutro testuje wpadne jeszcze dzisiaj do was moze mnie ktos zauwazy ;-) pozdrawiam wszystkie !!

macku u mnie tez tempka niska ale co tam testa sobie walne a co ;) w konu to juz 42 dzien cyklu....
witamy witamy :-)
Cześć Robin. :-)
Spóźnia się. :cool2: Tfu tfu - odpukać,niech nie przyłazi! :-p
W czwartek powinna być. ;-)
dokłądnie niech nie przyłazi:tak: zaklinamy ją Agutko
Słuchajcie,skoro @ miałam dostać w czwartek i do tej pory jej nie ma,to gdybym zrobiła testa dziś,ale w dzień,to wyszedłby wiarygodny?
w dzień moze wyjsc ale jak chcesz- ja bym pewno znajac mnie nie wytrzymała i zatestowała;-)

czesc wszystkim dzisiaj robilam drugi test i rzeczywiscie t druga kreska jes o wiele ciemniejsza niz ta z piatku. Teraz trzeba isc tylko do gin i niech to potwierzdzi dokladnie. A mam pytanie w ktorym tyg robia pierwsze usg?
No to czarna jeszcze raz ogromniaste gratki!!!!!

a usg z reguły miedzy 6-8 tygodniem

a Tobie który tydzień wychodzi z obliczen?

hej dziewczynki
bylam tutaj w styczniu i powracam znow jesli mnie przyjmiecie z powrotem ??:sorry:
i na wstepie
ja jutro testuje wpadne jeszcze dzisiaj do was moze mnie ktos zauwazy ;-) pozdrawiam wszystkie !!
macku u mnie tez tempka niska ale co tam testa sobie walne a co ;) w konu to juz 42 dzien cyklu....

:-) witaj :-) póki @ nie ma to szansa jest :tak::-)

Cześć w 31dc. :-)
Czy jakieś Walentynkowe fasoleczki się pojawiły? ;-)
Ja wczoraj nie kupiłam testa,więc nie testuję dziś... :zawstydzona/y:
Missiiss,przykro mi... Ale pewnie w kolejnym cyklu się uda! :tak:

:-p same dobre znaki u ciebie :tak: ja tam wole testy z rana, bo jak coś to chociaż jasna by wyszła, a w dzień to może nic nie wyjść :-)

cześc kochane ja już po..... niestety 1 kreska ale pocieszam sie że to za wcześnie, myiałam jednak nadzieję.... agutkamyśle że jeśli zrobiła byś teścik w ciagu dnia to by wyszedl ale zaczekaj do rana, ja znikam do pracy powodzenia zycze testowczką pa

:tak: pewnie, że za wcześnie :tak: trzeba poczekać ;-)

Wtam w Walentynkowy dzionek!!!
a jeszcze na chwilke sie cos zapytac... sosowala ktoras kobitka castagnusa?? ja mam takie cykle ze hoho niegdy nie wiadomo co i jak i jak mierze tempke i ajk jest tak jak teraz 42 dc to mnie trafia :sorry: ze ani owulki nie widac ani nic... nie kumam czazczy a wszystkie testy ostatnio kilka dni temu owulacyjne mialy dwie kreski prawie takie same jak ta kontrolna... chcialabym tego castagnusa sprobowac poniewaz gin moj nie za bardzo chce mi dawac clo narazie... czy ktorejs naprawde pomogl z cyklami i zajsciem w ciaze ??\

to ja od razu sie witam w dzisiejszym dniu i po zrobieniu testa... 1 krecha bbbrrrr no ale nie spodziewalam sie dwoch po takiej tempce...

czekam na odpowiedz odnosnie mojego pytania :) ide do szkoly bede po poludniu
milego dnia i wszystkim testujacym pieknych grubych II kresek :D;)
Przykro z powodu jednej krechy:-(
Jesli chodzi o castagnusa to ja tez go przez chwile bralam, bo czytalam o wielu przypadkach, w ktorych niby pomogl zafasolkowac. Niestety strasznie bolala mnie po nim glowa... Poza tym na krotkim czasie brania mialam robione badania hormonow i wyszla mi za wysoka prolaktyna i zaczelam brac bromergon (a cast. ma nieco podobne dzialanie, wiec po co podwojnie).
A czy Ty robilas juz sobie jakies badania i wiesz dlaczego masz takie dlugie? Bo jesli masz zaburzenia hormonalne, castangus nie pomoze, bo jest za slaby:tak:
No to niezle! Trzymam kciuki baaaardzo mocno!:tak:

Ja właśnie tu wczoraj narzekałam na CLO, żle się czułam i wczoraj przestałam brać, i dostałam jeszcze jakiś plamień wieczorem chyba po tym CLO???
A czujesz soe ogolnie lepiej, gdy odstawilas?

A ja dostalam @.

Tośka kupiłam dziś lustrzankę :happy: jestem zadowolona bardzo...:happy:
Cieszę się że kopniak się przydał ;-)
Zdrówka życzę :tak:
mellisa GRATULUJĘ życzę zdrowych 9 miesięcy:)

Super to masz teraz dużo zabawy - gratulację :-)

Trzymam kciuki żeby @ nie przylazła

A ja dostalam @.
No to kochana chyba razem rozpoczniemy cykl - ja co prawda jeszcze nie dostałam @ ale wszystkie znaki na niebie wskazują na to że się pojawi :-(

reklama
Do góry