reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dziekuje dziewczynki za cieple przyjecie :tak:

powodzenia jutrzejszym testowiczkom!!!! nie ludze sie zbytnio po tej tempce ale moze a noz widelec :-)

dobranoc i kolorowych snow :tak:

reklama
a jeszcze na chwilke sie cos zapytac... sosowala ktoras kobitka castagnusa?? ja mam takie cykle ze hoho niegdy nie wiadomo co i jak i jak mierze tempke i ajk jest tak jak teraz 42 dc to mnie trafia :sorry: ze ani owulki nie widac ani nic... nie kumam czazczy a wszystkie testy ostatnio kilka dni temu owulacyjne mialy dwie kreski prawie takie same jak ta kontrolna... chcialabym tego castagnusa sprobowac poniewaz gin moj nie za bardzo chce mi dawac clo narazie... czy ktorejs naprawde pomogl z cyklami i zajsciem w ciaze ??\

to ja od razu sie witam w dzisiejszym dniu i po zrobieniu testa... 1 krecha bbbrrrr no ale nie spodziewalam sie dwoch po takiej tempce...

czekam na odpowiedz odnosnie mojego pytania :) ide do szkoly bede po poludniu
milego dnia i wszystkim testujacym pieknych grubych II kresek :D;)

Ostatnia edycja:
Cześć w 31dc. :-)
Czy jakieś Walentynkowe fasoleczki się pojawiły? ;-)
Ja wczoraj nie kupiłam testa,więc nie testuję dziś... :zawstydzona/y:

Missiiss,przykro mi... Ale pewnie w kolejnym cyklu się uda! :tak:

Dziewczynki chyba jeszcze śpią, albo szykuja Walentynkowe śniadanka. Poczytam trochę co się wczoraj działo!!!

reklama
Słuchajcie,skoro @ miałam dostać w czwartek i do tej pory jej nie ma,to gdybym zrobiła testa dziś,ale w dzień,to wyszedłby wiarygodny?

Do góry