reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nie dziękuję. :-D
A jak się sprawa u Ciebie ma?
Ja właśnie tu wczoraj narzekałam na CLO, żle się czułam i wczoraj przestałam brać, i dostałam jeszcze jakiś plamień wieczorem chyba po tym CLO???

Słuchajcie,skoro @ miałam dostać w czwartek i do tej pory jej nie ma,to gdybym zrobiła testa dziś,ale w dzień,to wyszedłby wiarygodny?
Z tego co się naczytałam to u jednych test wychodzi szybciej innym póżniej, może lepiej poczekaj do rana. Ja jak zatestowałam w tym cyklu za wcześnie i wyszła 1 krecha to się przybiłam i teraz nie jestem zwolenniczka testowania!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja właśnie tu wczoraj narzekałam na CLO, żle się czułam i wczoraj przestałam brać, i dostałam jeszcze jakiś plamień wieczorem chyba po tym CLO???

Nie wiem,bo ja tego nigdy nie brałam. :no:
Ja wczoraj miałam lekkie plamienia,ale wieczorem jakoś ustały i nie wytrzymałam... Musiałam się z G. poprzytulać,bo szok. :-D :-p
I po raz kolejny jego nasienie nie wywołało mi w tym miesiącu @. :cool2:
A plamienia dziś na razie nie odnotowałam,tfu tfu! Tylko brzuch i krzyż mnie trochę pobolewa,tak jak wczoraj rano...

Z tego co się naczytałam to u jednych test wychodzi szybciej innym póżniej, może lepiej poczekaj do rana. Ja jak zatestowałam w tym cyklu za wcześnie i wyszła 1 krecha to się przybiłam i teraz nie jestem zwolenniczka testowania!!!

Chyba poczekam do rana. Ale nie wiem,którego rana. :-p
W sumie dopiero trzeci dzień się spóźnia. ;-)

cześc kochane ja już po..... niestety 1 kreska ale pocieszam sie że to za wcześnie, myiałam jednak nadzieję.... agutkamyśle że jeśli zrobiła byś teścik w ciagu dnia to by wyszedl ale zaczekaj do rana, ja znikam do pracy powodzenia zycze testowczką pa

Ja tylko na chwilkę zajrzałam....Robin spróbuj dowiedzieć sie czy gdzieś w Twojej okolicy nie ,ma poradni ginekologii endokrynologicznej...mają tam laboratorium, pracuja 7 dni w tyg i monitornig 7 dni w tyg. Ja własnie czekam na wizyte w twlaiej poradni i to w ramach NFZ...:szok:
Dzięki porozglądam się!!!

2922 strona z wczoraja Mellisa

Widziałam edycję. :-)
Podłączam się pod gratulacje!

cześc kochane ja już po..... niestety 1 kreska ale pocieszam sie że to za wcześnie, myiałam jednak nadzieję.... agutkamyśle że jeśli zrobiła byś teścik w ciagu dnia to by wyszedl ale zaczekaj do rana, ja znikam do pracy powodzenia zycze testowczką pa

Poczekam. :-) Jakoś zniecierpliwienie mi minęło. ;-)
Miłej pracy. ;-)

Tulamy tulamy uda się następnym razem

Tośka kupiłam dziś lustrzankę :happy: jestem zadowolona bardzo...:happy:
Cieszę się że kopniak się przydał ;-)
Zdrówka życzę :tak:
mellisa GRATULUJĘ życzę zdrowych 9 miesięcy:)
Gratulujemy zakupu i czekamy na foty:)

Ostatnia edycja:
reklama
czarna strasznie się ciesze że się udało a powiesz ile dni po owu robiłaś teścika??
czesc robilam dzien po spodziwanej sie @ i wyszly 2 kreseczki. W srode ide do gin i mam nadzieje ze potwierdzi. Ciesze sie ze mi sie udalo a za was trzymam kciuki:-)

wkoncu doczytalam wszystko hihihi ale dzis padnieta jestem a nogi wolaja o pomste do nieba caly dzien na nogach i mnie okropnie bola:-(

CZARNA gratuluje ledwo do nas dolaczylas a juz nas opuscisz pewnie do pazdziernikowek ;-)

a ja juz niemoge sie doczekac jeszcze cale 10 dni do testa :-( czemu ten cykl musi byc taaaki dlugi :crazy:

14 do 18 ja ostatnio mialam owu 18 dni przed @:tak:
no tez sie ciesze ale szkoda mi was opuszczac he he w srode ide dopiero do gin i powie mi dokladnie w ktorym jestem hehe za was tez trzymam kciuki;-);-);-)trzymaj sie

Do góry