reklama
Toska kiedy testujesz????
Bo chyba miałaś dzis testować
I z tego co pamietam to wiele dziewczyn miało dzis testowac
No miałam dzisiaj ale odpuściłam testowanie :-( mam typowe objawy @ więc nie będę sobie psuć humory niepotrzebnie
Popłakałam się jak Małyszowi wręczali medal co jest :-(
suzi1
Kocham Cię synuś
No miałam dzisiaj ale odpuściłam testowanie :-( mam typowe objawy @ więc nie będę sobie psuć humory niepotrzebnie
Popłakałam się jak Małyszowi wręczali medal co jest :-(
Toska zadziwiasz mnie!!!
Dziwisz sie swoim objawom,a mowisz ze @ przyjdzie
Rób testa !!!!!!!!
Toska zadziwiasz mnie!!!
Dziwisz sie swoim objawom,a mowisz ze @ przyjdzie
Rób testa !!!!!!!!
Nieeee nie będę robić :-(
Jak to któraś z dziewczyn napisała - co cykl to inne objawy @ więc co się dziwić
Już mi chyba w głowe zachodzi ta ciąża chyba sobie odpuszcze nastepny cykl niech się dzieje wola nieba bez pilnowania czy owulka była bez świrowania, bez wmawiania sobie objawów
suzi1
Kocham Cię synuś
Nieeee nie będę robić :-(
Jak to któraś z dziewczyn napisała - co cykl to inne objawy @ więc co się dziwić
Już mi chyba w głowe zachodzi ta ciąża chyba sobie odpuszcze nastepny cykl niech się dzieje wola nieba bez pilnowania czy owulka była bez świrowania, bez wmawiania sobie objawów
No i pewnie masz racje
Ja włąsnie mam ten cykl takiCo ma być to i tak bedzie-nie jestem w stanie tego zmienic
Nie mysle teraz o @ ani o II kreseczkach!!!
Wczoraj nawet normalnie podrinkowałam ,bo byli znajomi
No i pewnie masz racje
Ja włąsnie mam ten cykl takiCo ma być to i tak bedzie-nie jestem w stanie tego zmienic
Nie mysle teraz o @ ani o II kreseczkach!!!
Wczoraj nawet normalnie podrinkowałam ,bo byli znajomi
Ja wczoraj rozpracowałam winko co ma być to bedzie kiedyś zaciążymy :-) nie ma się co spinać :-)
zmykam później zajrzę
Miłego dnia
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No ja @ nie mam nadal. Ale teraz jak siadłam,to mi taki "kołek" w ci*kę jakby wszedł i rwie mnie w brzuchu. Nie w podbrzuszu,tylko tak na tym "flaku" - jakby rozciąganie skóry - już takie coś miałam w tym cyklu.
Dziś po testa nie idę. Jeśli do jutra @ nadal nie przyjdzie,to go kupię już bankowo. Obym tylko wytrzymała do zrobienia go z rana,haha.
O - "rozciąganko" minęło.
Miałam pisać,że spotkałam dziś (jak byłam z Zuzią po chlebek) kolegę,który biegł na ... porodówkę. Bo jego żona - moja koleżanka - zaczęła rodzić. :-) Ale prezent Walentynkowy,jeju! :-)
Dziś po testa nie idę. Jeśli do jutra @ nadal nie przyjdzie,to go kupię już bankowo. Obym tylko wytrzymała do zrobienia go z rana,haha.
O - "rozciąganko" minęło.
Miałam pisać,że spotkałam dziś (jak byłam z Zuzią po chlebek) kolegę,który biegł na ... porodówkę. Bo jego żona - moja koleżanka - zaczęła rodzić. :-) Ale prezent Walentynkowy,jeju! :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
noooo, przyszla...Hej Maćku:-)
A przyszła @????
Ja to sie zastanawiam kiedy sie mozliwosci skoncza?;-) Bo ciagle nowe objawy i kazdy cykl inny, a zawsze konczy sie tak samo...Nieeee nie będę robić :-(
Ja również "kochająco się witam;-)
maćku przykro mi:-( ta tempka to jednak jest jakiś znak... choćby z tego powodu warto ją mierzyć, można sięnastawić jakoś głowa do góry, od dziś kolejna nadzieuja, nowy cykl...
Tośka nie kracz, jak ...bo wykraczesz, coś czyatłam ostatniona temat pozytywnego myślenia...puki nie przyszłą @ to jest nadzieja
KOchane trzymam za Was kciuki, zeby @małpka nie przyszła i żeby te wasza objawy cosik znaczyły
Ale cudny prezent dostali, to niezapomniane waletynki bedą mięli
Agutka słychac o tym zboczuchu, jest o nim coraz głosniej. Uważaj na siebie Kochana...
Mellisa moje gratulacje...fluidki łapię...mam nadzieję, ze złapię choć jednego
A u mnie kochane jakby na złość...czekam na @ żeby przyszła jak najszybciej i zeby się nowy cykl już zaczął, a tu na złosć rekrd zyciowy temperaturowy dzisiaj - 37,28. Dziś mam 27 dc ;-) objawy @ się zbliżaja...
Wtam w Walentynkowy dzionek!!!
A ja dostalam @.
maćku przykro mi:-( ta tempka to jednak jest jakiś znak... choćby z tego powodu warto ją mierzyć, można sięnastawić jakoś głowa do góry, od dziś kolejna nadzieuja, nowy cykl...
Słońce to jest więcej niż pewne więc się nawet nie łudzę no ale cóż nowy cykl nowe możliwości ;-)
Hop to pewnie za kilka godzin powie @ tak czuje :-(
Tośka nie kracz, jak ...bo wykraczesz, coś czyatłam ostatniona temat pozytywnego myślenia...puki nie przyszłą @ to jest nadzieja
.ja też nie.@ nie ma...Agutka mam tak samo jak Ty.miałam 2 grudeczki różowe i tyle.zero normalnej @.tylko mam dużo gęstego śluzu.nie wiem o co chodzi.czekam do jutra z tym testem. trzymajcie się kochane i spędźcie ten dzień w radosnej atmosferze zbliżających się do Was II kreseczek buziaki
KOchane trzymam za Was kciuki, zeby @małpka nie przyszła i żeby te wasza objawy cosik znaczyły
Ale cudny prezent dostali, to niezapomniane waletynki bedą mięli
Agutka słychac o tym zboczuchu, jest o nim coraz głosniej. Uważaj na siebie Kochana...
Mellisa moje gratulacje...fluidki łapię...mam nadzieję, ze złapię choć jednego
A u mnie kochane jakby na złość...czekam na @ żeby przyszła jak najszybciej i zeby się nowy cykl już zaczął, a tu na złosć rekrd zyciowy temperaturowy dzisiaj - 37,28. Dziś mam 27 dc ;-) objawy @ się zbliżaja...
reklama
Gratuluje rekordu!:-)maćku przykro mi:-( ta tempka to jednak jest jakiś znak... choćby z tego powodu warto ją mierzyć, można sięnastawić jakoś głowa do góry, od dziś kolejna nadzieuja, nowy cykl...
Faktycznie - chociaz jakis pozytek mam z tego mojego mierzenia tempki...
Podziel się: