reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Toska kiedy testujesz????
Bo chyba miałaś dzis testować:)
I z tego co pamietam to wiele dziewczyn miało dzis testowac:eek:

reklama
Toska kiedy testujesz????
Bo chyba miałaś dzis testować:)
I z tego co pamietam to wiele dziewczyn miało dzis testowac:eek:

No miałam dzisiaj ale odpuściłam testowanie :-( mam typowe objawy @ więc nie będę sobie psuć humory niepotrzebnie :tak:
Popłakałam się jak Małyszowi wręczali medal :crazy: co jest :-(

No miałam dzisiaj ale odpuściłam testowanie :-( mam typowe objawy @ więc nie będę sobie psuć humory niepotrzebnie :tak:
Popłakałam się jak Małyszowi wręczali medal :crazy: co jest :-(

Toska zadziwiasz mnie!!!:-D
Dziwisz sie swoim objawom,a mowisz ze @ przyjdzie:-D:-D:-D:-D
Rób testa !!!!!!!!

Toska zadziwiasz mnie!!!:-D
Dziwisz sie swoim objawom,a mowisz ze @ przyjdzie:-D:-D:-D:-D
Rób testa !!!!!!!!

Nieeee nie będę robić :-(
Jak to któraś z dziewczyn napisała - co cykl to inne objawy @ więc co się dziwić :sorry:
Już mi chyba w głowe zachodzi ta ciąża :tak: chyba sobie odpuszcze nastepny cykl niech się dzieje wola nieba :tak:bez pilnowania czy owulka była bez świrowania, bez wmawiania sobie objawów :tak:

Nieeee nie będę robić :-(
Jak to któraś z dziewczyn napisała - co cykl to inne objawy @ więc co się dziwić :sorry:
Już mi chyba w głowe zachodzi ta ciąża :tak: chyba sobie odpuszcze nastepny cykl niech się dzieje wola nieba :tak:bez pilnowania czy owulka była bez świrowania, bez wmawiania sobie objawów :tak:

No i pewnie masz racje:tak:
Ja włąsnie mam ten cykl taki:-DCo ma być to i tak bedzie-nie jestem w stanie tego zmienic:tak:
Nie mysle teraz o @ ani o II kreseczkach!!!
Wczoraj nawet normalnie podrinkowałam ,bo byli znajomi:-D

No i pewnie masz racje:tak:
Ja włąsnie mam ten cykl taki:-DCo ma być to i tak bedzie-nie jestem w stanie tego zmienic:tak:
Nie mysle teraz o @ ani o II kreseczkach!!!
Wczoraj nawet normalnie podrinkowałam ,bo byli znajomi:-D

Ja wczoraj rozpracowałam winko :tak:co ma być to bedzie :tak: kiedyś zaciążymy :-) nie ma się co spinać :-)
zmykam później zajrzę
Miłego dnia

No ja @ nie mam nadal. Ale teraz jak siadłam,to mi taki "kołek" w ci*kę jakby wszedł i rwie mnie w brzuchu. Nie w podbrzuszu,tylko tak na tym "flaku" - jakby rozciąganie skóry - już takie coś miałam w tym cyklu. :sorry2:
Dziś po testa nie idę. Jeśli do jutra @ nadal nie przyjdzie,to go kupię już bankowo. :-p Obym tylko wytrzymała do zrobienia go z rana,haha. :-p :-D

O - "rozciąganko" minęło. :-p :-D

Miałam pisać,że spotkałam dziś (jak byłam z Zuzią po chlebek) kolegę,który biegł na ... porodówkę. :-D Bo jego żona - moja koleżanka - zaczęła rodzić. :-) Ale prezent Walentynkowy,jeju! :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja również "kochająco się witam;-):-D

Wtam w Walentynkowy dzionek!!!

A ja dostalam @.

maćku przykro mi:-( ta tempka to jednak jest jakiś znak... choćby z tego powodu warto ją mierzyć, można sięnastawić jakoś:tak: głowa do góry, od dziś kolejna nadzieuja, nowy cykl...

Słońce to jest więcej niż pewne więc się nawet nie łudzę :tak: no ale cóż nowy cykl nowe możliwości ;-)

Hop to pewnie za kilka godzin powie @ tak czuje :-(

Tośka nie kracz, jak ...bo wykraczesz, coś czyatłam ostatniona temat pozytywnego myślenia...puki nie przyszłą @ to jest nadzieja:tak:

.ja też nie.@ nie ma...Agutka mam tak samo jak Ty.miałam 2 grudeczki różowe i tyle.zero normalnej @.tylko mam dużo gęstego śluzu.nie wiem o co chodzi.czekam do jutra z tym testem. trzymajcie się kochane i spędźcie ten dzień w radosnej atmosferze zbliżających się do Was II kreseczek:tak: buziaki

KOchane trzymam za Was kciuki, zeby @małpka nie przyszła i żeby te wasza objawy cosik znaczyły:tak:

Miałam pisać,że spotkałam dziś (jak byłam z Zuzią po chlebek) kolegę,który biegł na ... porodówkę. :-D Bo jego żona - moja koleżanka - zaczęła rodzić. :-) Ale prezent Walentynkowy,jeju! :-)

Ale cudny prezent dostali, to niezapomniane waletynki bedą mięli:-D

Agutka słychac o tym zboczuchu, jest o nim coraz głosniej. Uważaj na siebie Kochana...

Mellisa moje gratulacje...fluidki łapię...mam nadzieję, ze złapię choć jednego:-D

A u mnie kochane jakby na złość...czekam na @ żeby przyszła jak najszybciej i zeby się nowy cykl już zaczął, a tu na złosć rekrd zyciowy temperaturowy dzisiaj - 37,28. Dziś mam 27 dc ;-) objawy @ się zbliżaja...

reklama
maćku przykro mi:-( ta tempka to jednak jest jakiś znak... choćby z tego powodu warto ją mierzyć, można sięnastawić jakoś:tak: głowa do góry, od dziś kolejna nadzieuja, nowy cykl...

A u mnie kochane jakby na złość...czekam na @ żeby przyszła jak najszybciej i zeby się nowy cykl już zaczął, a tu na złosć rekrd zyciowy temperaturowy dzisiaj - 37,28. Dziś mam 27 dc ;-) objawy @ się zbliżaja...
Gratuluje rekordu!:-)
Faktycznie - chociaz jakis pozytek mam z tego mojego mierzenia tempki...

Do góry