reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Super to masz teraz dużo zabawy - gratulację :-)

Trzymam kciuki żeby @ nie przylazła

No to kochana chyba razem rozpoczniemy cykl - ja co prawda jeszcze nie dostałam @ ale wszystkie znaki na niebie wskazują na to że się pojawi :-(

Toska nie mów hop:-)

Witam sie w ten miłosny dzien:-D

ooo tak mam dużo zabawy to prawda....wciągnęło mnie na maksa :happy:

Ja ostatnio nie mam weny na zdjęcia - oczywiście aparat mam zawsze przy sobie :zawstydzona/y:
i wkurzyłam się bo mój W. zaszyfrował dysk w dużym kompie i nie mogę wyciągnąć moich prac z dysku a mam tak prawie 5 tys zdjęć :wściekła/y: na laptopie same ścinki tylko wrrrr

Dziewczynki kochane, wiem że to może dziwne będzie ale życzę Wam wszystkiego najlepszego w tym pięknym dniu:-)
ja tylko na chwilkę wpadłam.widzę że coś nie bardzo testujecie dziś.ja też nie.@ nie ma...Agutka mam tak samo jak Ty.miałam 2 grudeczki różowe i tyle.zero normalnej @.tylko mam dużo gęstego śluzu.nie wiem o co chodzi.czekam do jutra z tym testem. trzymajcie się kochane i spędźcie ten dzień w radosnej atmosferze zbliżających się do Was II kreseczek:tak: buziaki

reklama
Do góry