no to jak kochane porobie kilka to wam pokaze i moze wy mi pomozecie w sprzedazy hihi znaczy sie ze moze bedziecie mieli znajomych chetnych na takie cos od przyszlego tygodnia zaczynam produkcje ;-)Spoko dziewczeta! NIe zalamuje sie Wiem, w czym tkwi moj problem i mysle sobie, ze jeszcze sie wszystko nie uregulowalo.
Zla jestem tylko na siebie, ze kase na marne wydalam... Moglam jednak poczekac jeszcze troche...
Jak najbardziej trzeba sprobowac. Reczna robota ma wziecie. Ja sama kupilam sobie w zeszlym roku dziergane jajka
Sama tez ciagle jakies robotki rezne odkrywam - a to decoupage, a to witraze (na razie tylko ksiazke kupilam), czasami bizuteria, a to ozdby i kartki swiateczne.... Na swieta zrobilam mase kartek, ktore pozniej dzieiaki sprzedawaly po domach i dla szkoly zarobilam 430 zl!!! Ale bylam dumna z siebie
reklama
Scully
mamusia :)
Wczoraj były przytulanki - @ brak,a to jakiś tam znak.
to u ciebie mega znak trzymam kciukaski ;-)
Lena jak najbardziej brzuch boli jak na @, ja biegałam i gatki co chwilkę sprawdzałam.
Widzę, że niektóre z was testowanko czeka.
Agutka w końcu się uda kochana Oj zaciskam kciukasy:-) za was wszystkie
jak zdrówko kochana?? :-)
Cze dziewczeta!
Ja dzis rano zatestowalam i niestety wynik jednokreskowy...:-(
łepek do góry albo przywitaj @ (jako, że musi być ostatnia) ;-) albo testuj za parę dni ;-)
Cześć dziewczyny :-) jestem nowa na forum. Mam nadzieję, że można dołączyć?
W połowie grudnia poroniłam moją pierwszą ciążę, a teraz znowu staramy się o dziecko Test będę robić 20 lutego (o ile dotrwam :-)). Trzymajcie kciuki!
trzymam kciukaski :-)
hej kobietki co myslicie o moim pomysle z haftowankami??bedzie mialo wziecie???kiedys u mnie w miescie sprzedawalam i troche mi poszlo wiec moze przez neta tez sie uda troche sprzedac
a jakim haftem się zajmujesz?? bo ja krzyżykowym (ale nigdy nie sprzedawałam) ;-)
no to jak kochane porobie kilka to wam pokaze i moze wy mi pomozecie w sprzedazy hihi znaczy sie ze moze bedziecie mieli znajomych chetnych na takie cos od przyszlego tygodnia zaczynam produkcje ;-)
:-) osobiście polecam rzucić cosik na allegro a nóż chętni będą :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny nie zaciążajcie tak szybko bo nie nadąże za Wami zart oczywiscie
im wiecej fasolek tym lepiej i wiecej nadziei dla nas
u mnie trwaja drobne prace remontowe i od tego silikonu łeb mi już 4 dzień pęka.... śmierdzi jak cholera a na koniec sie nie zanosi
Macku - pewnie za wczesnie test robilas, wytrzymaj do niedzieli, to tylko 3 dni;-)
Zabciu- masz fajny pomysl, zycze powodzenia
a ja jeszcze jutro i FERIE!!!!!
im wiecej fasolek tym lepiej i wiecej nadziei dla nas
u mnie trwaja drobne prace remontowe i od tego silikonu łeb mi już 4 dzień pęka.... śmierdzi jak cholera a na koniec sie nie zanosi
Macku - pewnie za wczesnie test robilas, wytrzymaj do niedzieli, to tylko 3 dni;-)
Zabciu- masz fajny pomysl, zycze powodzenia
a ja jeszcze jutro i FERIE!!!!!
ja tez krzyzykowy a na allegro tez chce sprobowac moze cos sie sprzeda bop to takie male bo widzialam ze obrazy to tam nieida:-) osobiście polecam rzucić cosik na allegro a nóż chętni będą :-)
Scully
mamusia :)
ja tez krzyzykowy a na allegro tez chce sprobowac moze cos sie sprzeda bop to takie male bo widzialam ze obrazy to tam nieida
;-) ja pamiętam, że jakiś czas obserwowałam allegro z haftami w okresie świąt: Walentynki, Wielkanoc i Boże Narodzenie wtedy sprzedawali wydmuszki, kartki i walentynki - to wtedy szło
Witam ! Jestem tu nowa . Mam juz dwunastoletnią córkę . Od listopada staramy sie o powiększenie naszej rodzinki , Mam nadzieję że można do Was dołączyć pozdrawiam serdecznie :-) .
:-) witaj :-)
kurde brzuch mnie pobolewa jakbym miala dostac @ ale do terminu jeszcze 11 dni
:-) o... blisko... u mnie 10 jeszcze ;-) ale jak @ się nie pojawi to planuję testować dopiero 25.02. z dziewczynami ;-) może dołączysz się :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja napewno tak dlugo niewytrzymam termin mam na 22 ale cos czuje ze pewnie zatestuje juuz 21 hihihihi bo ja takie niecierpliwe jajo jestem hihihi:-) o... blisko... u mnie 10 jeszcze ;-) ale jak @ się nie pojawi to planuję testować dopiero 25.02. z dziewczynami ;-) może dołączysz się :-)
No ja sie poryczałam
Suzi a dlaczego????? nie chcialam aby któras z Was zmutna była
<tulam>
reklama
ja znalazlam przez internet kiedys cos szukalam i tak kiedys weszlam na ta strone zalogowalam sie i tak tu jestem i tez sie ciesze ze moge z kims porozmawiac bo z moim przyszlym mezem rzadko sie widujemy bo pracuje 140 km od miejscowosci w ktorej mieszkamy i widujemy sie tylko w weekendy no i jak ma urlop albo jakies dni wolne mowie ci przerabane ale czego sie nie robi dla milosci:-)
no ja z moim męzem to mielismy 300km -tak było przez pierwsze 2 lata a potem to przeprowadziłam sie do Wawy i juz 6 lat razem a w czerwcu to roczek minie jak jestesmy małżeństwem
Podziel się: