Witam się słodziutko
ja dziś 3 pączki zjadłam
i czuję sie zasłdzona na długi czas, bo raczej niesłodka jestem
Witam też Wszystkie Nowe staraczki miło, ze codziennie ktoś nowy dołacza
ale się naśmiałam z gina
tak jak wczoraj pisałam wybrałam się dziś an badanie przeciwciał w śluzie, no wchodze do gabinetu i mu mówie po co przyszłam...a on noramlną wizytyę: odbiór badań cytologicznych i czystosć pochwy (wyniki są bardzo dobre) no to ja go pytam czy mnie poprowadzi w niepłodności...a on wykład nt.problemów z badaniami, monitorningiem itd no dostałam skierownie do poradni engokrynologii ginekologicznej (!)
no to on, ze na fotel i za usg się bierze (nie wiem po co 24dc) wiec po tym pytam go a co z tymi przeciwciałami...dzisiaj noc, muszę iść jeszcze raz jutro
Plus taki, ze wybieram się tam gdzie mnie dokładnie przebadają hormonkowo
czy któraś z Was leczyła się moze w takiej poradni?
Witam was serdecznie
Wkońcu mam spokój w pracy i nadrabiam zaległości na forum. :-)
U mnie @ pełną parą, nowy cykl ale bez nadzieji, zapewne owu w tym cyklu nie będzie, poza tym ze starankami też będzie kłopot. Chciałam na własną rękę wziać coś na obniżenie prolaktyny ale trochę się obawiam i nie bede eksperymentować. A do gina idę dopiero w marcu bo muszę mieć wszystkie wyniki. Dziś zrobiłam prolaktynę z obciażeniem i tsh choć gin tak niewyraźnie napisał że już nie wiem może to było fsh i zgłupiałam.
asiucha poczytaj stronkę
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Interpretacja wyników hormonów cz. II
tam jest dużo inf o badanach hormonów...prolaktynę robi sie 7-8 dni po owu, ja też nie wiedziałąm o tym...
Tzrymam kciuki za wszystkie oczekujące na potwierdzenie, ze są w ciazy...za maćku i Tośkę też;-)
zaklinacie negatywnie...żeby sie pozytywnie rozczarować