reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam ! Jestem tu nowa . Mam juz dwunastoletnią córkę . Od listopada staramy sie o powiększenie naszej rodzinki , Mam nadzieję że można do Was dołączyć pozdrawiam serdecznie :-) .

witam i trzymam kciukaski :)
o to jak się uda to bedzie taka róznica jak miedzy mna a moja siostrzyczką - dobra decyzja:-):-)

reklama
I zobaczysz że będziemy miały :tak::tak::tak: tylko kurde nie wiem kiedy :sorry:

ja mysle ze szybko:-):-):-)

mnie w moim obecnym cyklu przeraza ze tempka spadla mi dzisiaj do 36,2 :-(
kurcze znow kolejny cykl ...masakra!!!!
zaraz mnie rozerwie ;-)

ide sie polozyc potem wpadne bo cos mnie oba jajniki naparzają i podbrzusze i w ogole dzis mam jakis zmy dzionek
do potem
buziak

Ostatnia edycja:
"nasz organizm pod wpływem czynników psychicznych i fizycznych decyduje, kiedy jest gotowy na ciążę. Jeśli jest bardzo obciążony, bo np. nie dosypia, źle się odżywia, narażony jest na silny stres, to powie 'nie' - 'nie mam siły na dwoje, mam siłę tylko na utrzymanie przy życiu jednej osoby'. Jeżeli kobieta nie może sobie pozwolić na rozluźnienie, wyhamowanie i zwolnienie tempa, to może mieć problem z zajściem w ciążę."

mysle, że cos w tym jest

Witam was serdecznie

Wkońcu mam spokój w pracy i nadrabiam zaległości na forum. :-)
U mnie @ pełną parą, nowy cykl ale bez nadzieji, zapewne owu w tym cyklu nie będzie, poza tym ze starankami też będzie kłopot. Chciałam na własną rękę wziać coś na obniżenie prolaktyny ale trochę się obawiam i nie bede eksperymentować. A do gina idę dopiero w marcu bo muszę mieć wszystkie wyniki. Dziś zrobiłam prolaktynę z obciażeniem i tsh choć gin tak niewyraźnie napisał że już nie wiem może to było fsh i zgłupiałam.

a ja mam dziwne przeczucie że sie udało, od samego początku zanim jeszcze była owulka to już myślałam sobie że teraz się uda. Może to nie za dobrze bo się mogę rozczarować ale takie mam myśli.Nasłu****e czy są jakieś oznaki ciązy ale w sumie nic.........

reklama
Witam się słodziutko:-D
ja dziś 3 pączki zjadłam:-D i czuję sie zasłdzona na długi czas, bo raczej niesłodka jestem:tak:
Witam też Wszystkie Nowe staraczki miło, ze codziennie ktoś nowy dołacza:tak:

ale się naśmiałam z gina:-D:-D:-D
tak jak wczoraj pisałam wybrałam się dziś an badanie przeciwciał w śluzie, no wchodze do gabinetu i mu mówie po co przyszłam...a on noramlną wizytyę: odbiór badań cytologicznych i czystosć pochwy (wyniki są bardzo dobre) no to ja go pytam czy mnie poprowadzi w niepłodności...a on wykład nt.problemów z badaniami, monitorningiem itd no dostałam skierownie do poradni engokrynologii ginekologicznej (!)
no to on, ze na fotel i za usg się bierze (nie wiem po co 24dc) wiec po tym pytam go a co z tymi przeciwciałami...dzisiaj noc, muszę iść jeszcze raz jutro:wściekła/y:

Plus taki, ze wybieram się tam gdzie mnie dokładnie przebadają hormonkowo:-D czy któraś z Was leczyła się moze w takiej poradni?

Witam was serdecznie

Wkońcu mam spokój w pracy i nadrabiam zaległości na forum. :-)
U mnie @ pełną parą, nowy cykl ale bez nadzieji, zapewne owu w tym cyklu nie będzie, poza tym ze starankami też będzie kłopot. Chciałam na własną rękę wziać coś na obniżenie prolaktyny ale trochę się obawiam i nie bede eksperymentować. A do gina idę dopiero w marcu bo muszę mieć wszystkie wyniki. Dziś zrobiłam prolaktynę z obciażeniem i tsh choć gin tak niewyraźnie napisał że już nie wiem może to było fsh i zgłupiałam.

asiucha poczytaj stronkę
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Interpretacja wyników hormonów cz. II

tam jest dużo inf o badanach hormonów...prolaktynę robi sie 7-8 dni po owu, ja też nie wiedziałąm o tym...

Tzrymam kciuki za wszystkie oczekujące na potwierdzenie, ze są w ciazy...za maćku i Tośkę też;-)
zaklinacie negatywnie...żeby sie pozytywnie rozczarować:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry