Cze dziewczeta!
Ja dzis rano zatestowalam i niestety wynik jednokreskowy...:-(
Ja dzis rano zatestowalam i niestety wynik jednokreskowy...:-(
Bo wszyscy pracujesame jestesmy na forum bo nikt wiecej nie pisze nic wczoraj bylo wiecej osob na forum niz dzisiaj co nie??
Mi tez!!! Juz sie wystraszylam, ze nam forum zlikwidowaliwitam
rano cos mi sie stronka nie chciala otworzycnie wiem o co biega
Hehehe,Grzesiek się dziś mnie pyta,kiedy mam termin @. Ja mówię,że dziś. A On ze śmichem,że kurde,no trzeba w końcu się bardziej postarać,żebym zaszła w ciążę,bo już go te @ dobijają,hahaha. Szczególnie,że teraz ma urlop. ;-)
Co do samopoczucia mego,to hm... Byłam z G. na zakupach,bo Zuzia śpi. Boli mnie ci*ka w środku tak,jakby mi ktoś kołka tam włożył. I tak mnie obcierała dzisiaj ,że aż ciężko mi się szło z tymi "suchotami"... Wczoraj były przytulanki - @ brak,a to jakiś tam znak.
Dziewczyny mocno wierze, ze nie przyjda!!! Trzymam kciukasy!Dziękuję Wam kochane za kciuki i za dobre słowo
czekam i czekam ale czuję się jakbym siedziała na bombie zegarowej:-( oby te bóle nie zwiastowały @ bo dziś jest jej dzień...ale cholera ja naprawdę jej nie chcę tylko ja taki niedowiarek jestem bo czuję te same bóle jak co miesiąc i w głowie mi się nie mieści żeby to było coś innego.chociaż wiem że te bóle zdarzają się i w ciąży.kurna zwariować można
przepraszam za chaos