reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cze dziewczeta!
Ja dzis rano zatestowalam i niestety wynik jednokreskowy...:-(

same jestesmy na forum bo nikt wiecej nie pisze nic wczoraj bylo wiecej osob na forum niz dzisiaj co nie??
Bo wszyscy pracuje:-p

witam
rano cos mi sie stronka nie chciala otworzyc:szok:nie wiem o co biega:-D
Mi tez!!! Juz sie wystraszylam, ze nam forum zlikwidowali:szok:

Hehehe,Grzesiek się dziś mnie pyta,kiedy mam termin @. Ja mówię,że dziś. :-D A On ze śmichem,że kurde,no trzeba w końcu się bardziej postarać,żebym zaszła w ciążę,bo już go te @ dobijają,hahaha. :-D Szczególnie,że teraz ma urlop. ;-) :-p

Co do samopoczucia mego,to hm... Byłam z G. na zakupach,bo Zuzia śpi. Boli mnie ci*ka w środku tak,jakby mi ktoś kołka tam włożył. :wściekła/y: I tak mnie obcierała dzisiaj :zawstydzona/y: ,że aż ciężko mi się szło z tymi "suchotami"... Wczoraj były przytulanki - @ brak,a to jakiś tam znak. :-D

Dziękuję Wam kochane za kciuki i za dobre słowo:tak:
czekam i czekam ale czuję się jakbym siedziała na bombie zegarowej:-( oby te bóle nie zwiastowały @ bo dziś jest jej dzień...ale cholera ja naprawdę jej nie chcę tylko ja taki niedowiarek jestem bo czuję te same bóle jak co miesiąc i w głowie mi się nie mieści żeby to było coś innego.chociaż wiem że te bóle zdarzają się i w ciąży.kurna zwariować można:wściekła/y:
przepraszam za chaos:zawstydzona/y:
Dziewczyny mocno wierze, ze nie przyjda!!!:tak: Trzymam kciukasy!

reklama
Maćku musi się w końcu udać, wierzę w to głęboko..... Może dzisiaj zjedz kilka pączków na pocieszenie:)

cisza...jeszcze jej(@) nie ma...ale brzuch coraz bardziej boli i czuje skurcze macicy...nie wiem co myśleć...czy możliwe żeby tak było w ciąży?bo ja już nie pamiętam...nasze zafasolkowane powiedzcie mi proszę?tak mi smutno jest:-(

Ja miałam mocne skurcze macicy własnie w początkowej fazie ciąży i musiałam brac nospe. Głowa do góry trzymam kciuki a test robilas?

Ja miałam mocne skurcze macicy własnie w początkowej fazie ciąży i musiałam brac nospe. Głowa do góry trzymam kciuki a test robilas?

Pajeczko testu jeszcze nie robiłam bo się boję:-(ciągle latam do łazienki i sprawdzam ale na razie nic nie ma:happy:

Lena jak najbardziej brzuch boli jak na @, ja biegałam i gatki co chwilkę sprawdzałam.
Widzę, że niektóre z was testowanko czeka.
Agutka w końcu się uda kochana:) Oj zaciskam kciukasy:-) za was wszystkie
No właśnie ja tak latam i sprawdzam jakbym oszalała normalnie;-) jakby ktoś na mnie z boku patrzył to by pomyślał że źle ze mną:-D

Cze dziewczeta!
Ja dzis rano zatestowalam i niestety wynik jednokreskowy...:-(

Bo wszyscy pracuje:-p

Mi tez!!! Juz sie wystraszylam, ze nam forum zlikwidowali:szok:

Dziewczyny mocno wierze, ze nie przyjda!!!:tak: Trzymam kciukasy!

Dzięki Maćku oby nie przyszły te wredne @.a wiesz co te testy nie zawsze wychodzą od razu czasem dopiero pare dni po spodziewanej @ także jeszcze nic nie wiadomo:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki wkoncu doczytalam od rana a w dodatku dzis wpadlamz kolezanka na pomysl zeby porobic swiatecczne ozdobki zeby sobie pare groszy dorobic bo wiadomo z kasa zawsze cienko i od przyszlego tygodnia bede robic haftowane baranki,zajaczki,kurczaczki , kaczuszki i koszyczki z pisankami w krztalcie jajka na cienkim patyczku takie do wetkniecia do doniczki albo stroika albo swieconki i jak juz kilka porobie to wam przesle zdjecia moze ktoras sie skusi ;-) i da zarobic hihi oczywiscie mozliwa bedzie wysylka bo tak sobie mysle ze na allegro tez sproboje kilka wystawic :tak: ja lubie haftowac a i od staranek sie oderwe myslami i bede przeszczesliwa jak mi troszke kasy wpadnie :tak: bo niestety jestem bezrobotna na utrzymaniu meza hihihihi

CZARNA ty masz meza zolnierza???? moj tez bardzo chce byc zolnierzem ale jak narazie niema poboru w naszym wojewodztwie :-( i zaczynamy watpic czy jego marzenie o zawodowym wojskowym sie spelni:-(

Juz dwa zjadlam i mnie mdli:confused2:
moj maz na paczki patrzec niemoze hihihihi spi jak zabity biedak a ja zjadlam 1 a tak wogole to macku dopuki @ niema jest nadzieja wiesz nie zawsze testy wychodza czasem wychodza pozno a czasem wcale a ciaza jest wiec glowa do gory

Ostatnio edytowane przez moderatora:

To ja na 800% jestem w ciązy :-D takie skurcze mam już od poniedziałku a do @ jeszcze 3 dni :-D żarcik oczywiście

Ale miała dzisiaj wstrętny dzień - dobrze że już w domciu :tak:
co do pączków to ja dzisiaj mam aż 2 na koncie :-D

Cześć dziewczyny :-) jestem nowa na forum. Mam nadzieję, że można dołączyć?
W połowie grudnia poroniłam moją pierwszą ciążę, a teraz znowu staramy się o dziecko Test będę robić 20 lutego (o ile dotrwam :-)). Trzymajcie kciuki!

W połowie grudnia poroniłam moją pierwszą ciążę, a teraz znowu staramy się o dziecko Test będę robić 20 lutego (o ile dotrwam :-)). Trzymajcie kciuki!
witamyu i cieszymy sie ze jest nas wiecej i kazda czeka zeby sie podwoic :-D

reklama

oczywiście że można baaa nawet trzeba :-)
przykro mi z powodu Twojej straty :-( Trzymam kciuki za testowanko:tak:

Do góry