a mnie zaczeły cycole boleć jak na @ więc chyba z testów w tym cyklu nici :-( i znowu miesiąc w plecy f*u*ckja napewno tak dlugo niewytrzymam termin mam na 22 ale cos czuje ze pewnie zatestuje juuz 21 hihihihi bo ja takie niecierpliwe jajo jestem hihihi
reklama
nie mow hop....a mnie zaczeły cycole boleć jak na @ więc chyba z testów w tym cyklu nici :-( i znowu miesiąc w plecy f*u*ck
Betusia - super artykuł! mnie najbardziej podobał się fragment o tym, że organizm nie zawsze jest na ciaze przygotowany i sam decyduje, kiedy jest ten odpowiedni moment.
no troszkę zmutno ale to prawda bo to jest naturalna selekcja tylko silny organizm przetrwa- bpolesne ale prawdziwe- to tak jak kiedys 0,5kg dzidzius nie przezyłby a tera poniz 0,5kg przezywaja ; kiedys 2kg był wczesniakiem a teraz???
z jednej strony dpbrze ze ta medycyna tak " poszła" do przodu i dalej 'idzie":-)
No to witaj w klubie;-)a mnie zaczeły cycole boleć jak na @ więc chyba z testów w tym cyklu nici :-( i znowu miesiąc w plecy f*u*ck
To ja na 800% jestem w ciązy takie skurcze mam już od poniedziałku a do @ jeszcze 3 dni żarcik oczywiście
Ale miała dzisiaj wstrętny dzień - dobrze że już w domciu
co do pączków to ja dzisiaj mam aż 2 na koncie
no ja dzis 1 wciagnelam az mi sie uszy trzesły- a ze ja lubie z roza to podjechalam do cukierenki i myslalam ze nie wystoje w kolejce i jak wsiadlam do auta to jak glodne dziecko hehe :-)
Tosiunia ja jestem dobrej mysli ciiiiii
No to witaj w klubie;-)
a u Ciebie @ już jest czy czekasz tak jak ja ??
no ja dzis 1 wciagnelam az mi sie uszy trzesły- a ze ja lubie z roza to podjechalam do cukierenki i myslalam ze nie wystoje w kolejce i jak wsiadlam do auta to jak glodne dziecko hehe :-)
Tosiunia ja jestem dobrej mysli ciiiiii
Betusiu chyba cię ozłoce jak te twoje myśli faktycznie się sprawdzą
Ostatnio edytowane przez moderatora:
a mnie zaczeły cycole boleć jak na @ więc chyba z testów w tym cyklu nici :-( i znowu miesiąc w plecy f*u*ck
nie wmawiajmy sobie
i raz jeszcze podsyłam link:
do przeczytania i zaastosowania szybciutko pozytywne myslenie!!!!!
Dziecko rodzi się w głowie
Czekam... nie wiem, czy doczytalas, ale dzis rano zrobilam testa i negatyw... I cycki tez sie zrobily okresowe:-(a u Ciebie @ już jest czy czekasz tak jak ja ??
No to witaj w klubie;-)
a ja mysle ze za wczesnie test zrobilas!!!! poczekaj jeszcze pare dzionków- 3-4
Betusiu chyba cię ozłoce jak te twoje myśli faktycznie się sprawdzą
:-):-):-) ja chce tylko abysmy wszystkie wreszcie mialy swoje fasolki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja przeczytalam i stwierdzam, ze na obecnym etapie (kilka dni do @) nas to nie dotyczy;-)nie wmawiajmy sobie
i raz jeszcze podsyłam link:
do przeczytania i zaastosowania szybciutko pozytywne myslenie!!!!!
Dziecko rodzi się w głowie
Podziel się: