reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Betusia - super artykuł! mnie najbardziej podobał się fragment o tym, że organizm nie zawsze jest na ciaze przygotowany i sam decyduje, kiedy jest ten odpowiedni moment.

no troszkę zmutno ale to prawda bo to jest naturalna selekcja tylko silny organizm przetrwa- bpolesne ale prawdziwe- to tak jak kiedys 0,5kg dzidzius nie przezyłby a tera poniz 0,5kg przezywaja ; kiedys 2kg był wczesniakiem a teraz???
z jednej strony dpbrze ze ta medycyna tak " poszła" do przodu i dalej 'idzie":-)

To ja na 800% jestem w ciązy :-D takie skurcze mam już od poniedziałku a do @ jeszcze 3 dni :-D żarcik oczywiście

Ale miała dzisiaj wstrętny dzień - dobrze że już w domciu :tak:
co do pączków to ja dzisiaj mam aż 2 na koncie :-D

no ja dzis 1 wciagnelam az mi sie uszy trzesły- a ze ja lubie z roza to podjechalam do cukierenki i myslalam ze nie wystoje w kolejce i jak wsiadlam do auta to jak glodne dziecko hehe :-)
Tosiunia ja jestem dobrej mysli ciiiiii:tak:

No to witaj w klubie;-)

a u Ciebie @ już jest czy czekasz tak jak ja ??

no ja dzis 1 wciagnelam az mi sie uszy trzesły- a ze ja lubie z roza to podjechalam do cukierenki i myslalam ze nie wystoje w kolejce i jak wsiadlam do auta to jak glodne dziecko hehe :-)
Tosiunia ja jestem dobrej mysli ciiiiii:tak:

Betusiu chyba cię ozłoce jak te twoje myśli faktycznie się sprawdzą :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry