Scully
mamusia :)
Scully a ty ostatnio tak rzadko zaglądasz. A gdzie ty byłaś na wypadzie weekendowym, sorki że pytam ale spamiętać wszystkiego nie mogę.
co do wypadu to nie ja ;-) fakt dawno mnie nie było, bo staranka rozpoczęta i częściej do taty chodzę (przypominam: ciężko chory jest:-()...
Oficjalne starania czas zacząć
Jeszcze kilka dni do dni płodnych, ale ja już próbuję
życzę trafnych strzałów :-)
Hej dziewczyny również dołączam się do staraczek
Staramy się od 4 miesięcy i nic....
Życzę wszystkim pięknych fasolek
:-) witaj :-)
czesc dziewczynki ja juz po lekarzu okazało sie, ze badan prenatalnych jeszcze mi lekarka nie robiła, ale zrobiła mi zwyke usg dzidziołek rosnie ładnie, serduszko 148uderzen /min machało rączkami i nóżkami a nozki to ma długie i sie smiejemy,z e chyba po mamusi
jak super
Moja BETA to 7206!!!
To kiedy ja zaszłam w ciąże?? Bo teraz to już nic nie rozumiem
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!! FASOLINKA JEST!!!!!!!!!!!!!!
Ja też karakan w dowód sobie 164 napisałam żeby nie było, ale jak mam tyle w szpilkach to będzie dobrze he he
:-) oj to ja maleństwo jestem 152 cm na płasko, a w dowodzie oczywiście 155 ;-)
Zrobiłam już tescior bo Daniel nalegał żeby dziś zrobić ;-);-) o 5 rano bo tak mi się siku chciało że szok :-):-) noi JESTEM W CIĄŻY
to fotka ,też trochę chukowa bo nie mam bateri do aparatu i telefonem robiła .
Sama jeszcze nie moge uwierzyć że w 1 cyklu nam sie udało.Przeszyłam mnóstwo fliudków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIEKNE KRESECZKI!!!!!!!!!!!!!!!!! I fluidka zgarniam :-)
Do mnie jeszcze nie dociera że się nam tak szybko udało .
w przyszłym tyg lece do lekarza ale powiedzcie mi jak to jest ,bo ja słyszałam że nie można być na ubespieczeniu męża???to prawda ???jak tak to muszę na kuronia lecieć i się zarejestrować.
Ja też jestem ciekawa jak to jest z tym ubezpieczeniem męża. Ja od lutego będę na urlopie bezpłatnym (no chyba, że zafasolkuję) to też chciałam przejść na ubezp. męża i u niego w firmie powiedzieli, że nie ma problemu, a mają wiadomości z pierwszej ręki znaczy z ZUS-u (pracuje tam synowa szefa) tylko, że ponoć nie potrzeba już książeczki rodzinnej wystarczy RMUA.
kochane ;-) można być na ubezpieczeniu męża mąż zgłasza żeby żonkę i dzieci kadrowa zgłosiła (wypełnia ona do ZUS druk ZCNA) i wtedy nie trzeba się rejestrować przez urząd pracy
od 2010 r nie trzeba mieć książeczki zdrowia podbitej wystarczy RMUA i zgłoszenie do ubezpiecznienie (czyli druk ZUA - bierze się go od kadrowej) a w przypadku zarejestrowania u męża dodatkowo ZCNA ;-):-)
Witajcie kobietki ! To mój pierwszy wpis na forum, ale zaglądam do niego już od paru tygodni. Staramy się z mężem o drugą dzidzię, po bardzo bardzo dłuuugiej przerwie. W pierwszej ciąży "nie planowanej" był luzik. Wiedziałam, że jestem w ciąży już przed przewidywaną datą miesiączki ( to było bardzo silne przeczucie - intuicja, dodatkowo potwierdzona testem z dwoma krechami )
To nasz pierwszy miesiąc starań, a ja już dostaję do głowy Może dlatego, że dużo się już "naczytałam" no i świadomość, że innym nie idzie tak szybko....
I teraz zostało mi już tylko czekanie. Ost @ miałam 05 stycznia. więc teoretycznie został mi tydzień niepewności :-(
Eh, staram się nie nakręcać, ale wiecie same jak to jest
Buziaczki dla wszystkich staraczek
:-) witaj :-)
Strasznie dużo nadrabiania miałam, ale sobie poradziłam ;-)
U mnie jak pisałam staranka, bo oczywiście wystąpienie owu (skoku temp.) nie określone w każdym bądz razie jeszcze nie było :-)