Szalej Kochana, żebyś miała kogo w pażdzierniku tulić!!!
no może akurat prezent urodzinowy będę miała kto wie hihih:-):-)
Robin a Ty kiedy testujesz ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szalej Kochana, żebyś miała kogo w pażdzierniku tulić!!!
podziwiam kobiety ktore chce miec 3 dzieci ja mam za mala cierpliwosc wiec zbieram sily na druga fasolke i na tyle mi wystarczy lacznie z mezulem bede miala tez 3 dzieci w domciu he herobin- witam ja do wczoraj tez nie mialam suwaczkow,ale u mnie pomoc meza byla konieczna no,ale juz mam i sie ciesze;-) pozdrawiam
Svensonka jak On taki chętny to napewno długo nie będziesz czekała, mój to się zabierał za Ta robotę raczej bez entuzjazmu bo "niedojrzał" i widzisz jak mu to idzie!!!moj mezul mowi co to za problem mamy tylko zmijki wypuscic a ja do niego nikt nie jest moze taki szybki jak ty kasanowo zobaczymy ile my bedziemy czekali na fasolke
Daleko mieszkasz może bym się kiedyś na obiadek z deserkiem wprosiła, bo mi tu normalnie ślinka pociekła!!! )))))))))))))))
podziwiam kobiety ktore chce miec 3 dzieci ja mam za mala cierpliwosc wiec zbieram sily na druga fasolke i na tyle mi wystarczy lacznie z mezulem bede miala tez 3 dzieci w domciu he he
no tu akurat masz racje nagadalam mojemu ze chce miec drugie do 30 i tyle troche marudzil a teraz sam oblicza dni na dziewczynke he he heSvensonka jak On taki chętny to napewno długo nie będziesz czekała, mój to się zabierał za Ta robotę raczej bez entuzjazmu bo "niedojrzał" i widzisz jak mu to idzie!!!
Svensonka jak On taki chętny to napewno długo nie będziesz czekała, mój to się zabierał za Ta robotę raczej bez entuzjazmu bo "niedojrzał" i widzisz jak mu to idzie!!!
9 miesiecy po slubie no ladnie laseczka fajniutki a moze dla niego to troche za szybki i dlatego zwleka z pozytywnym nastawieniem?ja bym chciała mieć chociaż jedno pozniej się zobaczy