reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzień dobry.

Oliwka, GRATULACJE!!!

Aguś, łał, to Ty robisz obiadki z deserkami? I zawsze tak?

Żabka, ja myślę, że meliska nie powinna zaszkodzić, ale pewna też nie jestem.

Wiecie co, ja to jakaś rozkojarzona chodzę od kilku dni. W poniedziałek smażyłam kotlety na obiad i jednocześnie popijałam kawkę, obok kubka postawiłam butelkę z olejem i na prawdę nie wiem jak to zrobiłam, ale sięgnęłam po kubek, a ocknęłam się w momencie jak miałam tłusto w ustach:-D. Na szczęście nie połknęłam tego, ale przecież musiałam odkręcić tą butelkę przechylić ją inaczej niż kubek, nie pamiętam jak to zrobiłam, a śmiechu było masa. Mój M był jeszcze w domu i co ciekawe stał ze mną w kuchni i tylko patrzył co ja robię:szok:.

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka!! gratuluję :D cieszę się z Tobą przeogromnie imam nadzieje, że Twoje szczęśliwe fluidki i na nas podziałają :D ;)

ryba30 - uuu to żeś niezłą przygodę miała :p okropne to musiały być, nie wyobrażam sobie oleju wypić - fuuuuj :p

Zrobiłam już tescior bo Daniel nalegał żeby dziś zrobić ;-);-) o 5 rano bo tak mi się siku chciało że szok :-):-) noi JESTEM W CIĄŻY

to fotka ,też trochę chukowa bo nie mam bateri do aparatu i telefonem robiła .
fb7e127bac54c811fb367a95d6a710cc,10,19,0.jpg

Sama jeszcze nie moge uwierzyć że w 1 cyklu nam sie udało.Przeszyłam mnóstwo fliudków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

GRATULACJE Oliwka :happy2:
...są dwie krechy jak nic...:tak::-)

RYBA to rzeczywiście rozkojażona byłaś ,pewnie twój mąż miał niezby ubaw z ciebie.

Do mnie jeszcze nie dociera że się nam tak szybko udało .
w przyszłym tyg lece do lekarza ale powiedzcie mi jak to jest ,bo ja słyszałam że nie można być na ubespieczeniu męża???to prawda ???jak tak to muszę na kuronia lecieć i się zarejestrować.

ale tu pusto a zawsze w nocy kobietki pisaly a ja niemoge znow spac :-( kobietki blagam jak juz ktoras zajzy na forum chociaz rano to prosze dajcie jakies sposoby na spanie boja sie mecze juz 2 noc z rzedu :-( kulam sie po calym luzku i spac niemoge albo usypiam i budze sie co chwile doslownie co 15 minut bo co sie przebudzam to patrze na tel ktora godzina juz mam dosc chce sie wkoncu wyspac pozadnie bo potem w dzien laze taka przetracona:-( chyba jutro znaczy sie juz dzis rano pojde kupis cobie melise moze to cos da aha i pytanko jakbym wrazie zafasolkowala w tym miesiacu i pila ta melise na spanie to czy ta herbata niezaszkodzi fasolce??? kurcze cos czuje ze jak tak dalej pojdzie z tym spaniem to fasolka niebedzie chciala sie zagniezdzic u takiej niewyspanej mamy:zawstydzona/y: chyba juz glupoty pisze od tego niespania normalnie to od 22 powinnam juz spac jak zabita bo zawsze tak spalam i bomba mnie niemogla obudzic a teraz co?2 noc meczarni :wściekła/y::-:)zawstydzona/y:
NIestety nie pomoge, bo ja nigy ze snem nie mam problemow. Wrecz przeciwnie - spie za duzo.
Zrobiłam już tescior bo Daniel nalegał żeby dziś zrobić ;-);-) o 5 rano bo tak mi się siku chciało że szok :-):-) noi JESTEM W CIĄŻY
Jeszcze raz serdecznie gratuluje, choc ja to juz po Twoim pierwszym tescie wiedzialam, ze na bank fasolka:tak:

witam:) oliwka11 serdecznie gratulujeeeeeeeeeeeeeeeee maluszka:-):-):-)ja rowniez z mezem staram sie o druga pocieche. to nasz pierwszy cykl staran i mam nadzieje ze bedzie owocny:-Dostatnia @ mialam 11 stycznia .. ale od jakis 3 dni pobolewa mnie brzuch wieczzorem jak sie poloze do lozka. czuje wtedy takie ciągniecie w dole brzucha:baffled:czy mozeliwe ze to moze byc wczesna ciaza:confused:wiem ye pryz pierwsyej mialam takie bole w ole bryucha ale wzdaje mi sie ye troche ya wcyesnie mnie boli...
A wiesz, kiedy mialas owulacje? Bo mnie sie wydaje, ze chyba troszke za wczesnie na jakiekolwiek objawy... Choc moge sie mylic, bo nie mam doswiadczenia w tych sprawach;-)
jak to jest ,bo ja słyszałam że nie można być na ubespieczeniu męża???to prawda ???jak tak to muszę na kuronia lecieć i się zarejestrować.
Kiedys bylo tak, ze wspolmalzonek i dzieci byly wpisane do ksiazeczki i obejmowalo ich ubezpieczenie. A przepisy sie zmienily? Wieczorem spytam mojej mamy - ona w tym siedzi to na pewno wie:tak:

Bylam u endokrynologa. Ogolnie pani dr stwierdzila, ze tarczyce mam zdrowa i zapisala tylko jod. Przy nastepnym badaniu prl mam tez zbadac TSH - jesli bedzie w normie to dobrze. Jesli nie - mam ja znowu odwiedzic. Ale jestem dobrej mysli.
Teraz nic, tylko dziecko robic ;-)

to fotka ,też trochę chukowa bo nie mam bateri do aparatu i telefonem robiła .
fb7e127bac54c811fb367a95d6a710cc,10,19,0.jpg

Sama jeszcze nie moge uwierzyć że w 1 cyklu nam sie udało.Przeszyłam mnóstwo fliudków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`[/QUOTE

Oliwko bardzo bardzo CI gratuluję:)

hej kobietki ta noc to jakis kolejny koszmar byl po obiedzie ide do miasta pomelise moze cos pomoze

OLIWKA ja jestem caly czas na ubezpieczeniu meza bo niepracuje i mamy ksiazeczke rodzinna ze maz ubezpieczony i ja i corka jestemy ubezpieczone pod niego wiec wszystko na nfz mamy normalnie a jak pracowalas i poszlas na l4 to i tak jestes dalej ubezpieczona

reklama
ŻABKa dzięki za odpowiedż ja nie pracowałam ,noi dlatego moje pytanie.Bo coś mi się obiło o uszy że nie można no ale najlepiej jak dowie się w zusie bo on ma tylko zus-owskie ubezpiecznie bo na grupowe za mało chętnych było.

Do góry