reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:tak: dziękuję :tak: mąż szczęśliwy ;-) i oby owocne były :-p
No to tul się tul i oby owocnie! Trzymam kciukaski i jeszcze większe za pozytywne myslenie!!! Oby to były dla nas wszystkich szczęśliwe staranka!!!

dziewczyny wcale wam nie zazdroszczę tych minusowych temperatur brrr :baffled:
u mnie na termometrze z godziny 21.32 jest +3 czyli cieplej niż u was :tak:
Gdzie mozna zobaczyć Twoje zdięcia bo bym sobie chętnie obejrzała, bo ja taka miłosniczka sztuki jestem:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gdzie mozna zobaczyć Twoje zdięcia bo bym sobie chętnie obejrzała, bo ja taka miłosniczka sztuki jestem:))

Na samym dole pod moimi suwaczkami jest link,kliknij i już...;)
I chciałam dodac ze robię je tylko amatorsko nie jestem profesjonalistką i na razie nie wklejam nowych zdjęc bo przymierzam się do zakupu lustrzanki.

No, niestety ledwie oczka otwieram!!!
Czy u Ciebie w hotelu też jest tak goraco?
U mnie tak grzeją, że nawet nago czuła bym sie jak w saunie. I nic nie chcą nam z Tym zrobic!!!

Robin gorąco?
Czuje się jak w chłodni, mam dwie pary skarpetek i kapciochy ciepłe. A wogóle to jestem w szoku :szok: pierwszy taki weekend że nie mamy ani jednego klienta na hotelu :szok:

Scully a ty ostatnio tak rzadko zaglądasz. A gdzie ty byłaś na wypadzie weekendowym, sorki że pytam ale spamiętać wszystkiego nie mogę.

Na samym dole pod moimi suwaczkami jest link,kliknij i już...;)
I chciałam dodac ze robię je tylko amatorsko nie jestem profesjonalistką i na razie nie wklejam nowych zdjęc bo przymierzam się do zakupu lustrzanki.
Popatrze sobie napewno są super! Czytałam właśnie, że Was lustrzanki interesują. życzę dobrego wyboru i przyjemnosci z nowym sprzętem.

Robin gorąco?
Czuje się jak w chłodni, mam dwie pary skarpetek i kapciochy ciepłe. A wogóle to jestem w szoku :szok: pierwszy taki weekend że nie mamy ani jednego klienta na hotelu :szok:

Scully a ty ostatnio tak rzadko zaglądasz. A gdzie ty byłaś na wypadzie weekendowym, sorki że pytam ale spamiętać wszystkiego nie mogę.
A ja zim u Nas po prostu nienawidzę, bo palacze szaleją i można tu umrzeć na suchoty. Skóra mnie piecze i oczy. Już nam nie raz goście kluczami rzucali, bo niezadowoleni z tego goraca. A palacze swoje. Przez ta pracę mam tylko 2 wełniane swetry, bo nie kupuje, bo nie mam gdzie nosić! Tutaj cały rok z krótkim rękawem, a ja uważam, że to niezdrowe!!!

A ja zim u Nas po prostu nienawidzę, bo palacze szaleją i można tu umrzeć na suchoty. Skóra mnie piecze i oczy. Już nam nie raz goście kluczami rzucali, bo niezadowoleni z tego goraca. A palacze swoje. Przez ta pracę mam tylko 2 wełniane swetry, bo nie kupuje, bo nie mam gdzie nosić! Tutaj cały rok z krótkim rękawem, a ja uważam, że to niezdrowe!!!

W sumie to ci powiem że u nas zimno ale ogrzewanie z klimy mamy non stop właczone i powietrze też jest bardzo suche, usta mnie pieką, ręce suche, bez kremu się nie obejdzie do rąk, włosy mi sięzawsze elektryzują a cera błyszczy. Jak jest ciepło to ogrzewanie z klimy zamienia się na chlodzenie i wtedy mam z gardłem kłopoty albo z nosa mam katar.

No powiedzmy, ze zaczelismy staranka... Tylko tes wpadl z wizyta i ani mysli eyjezdzac:wściekła/y: A ja sie troche krempuje;-)
A co tam u Ciebie?
Ja sobie od poczatku cyklu mantrę powtarzam " jestem zupełnie zdrowa i mój M też, bez żadnych problemów zajdę w ciążę"
I tak w kółko, a teraz muszę częściej powtarzać żeby zagłuszyć myślenie i nie odliczac dni do kolejnego cyklu. Naszczęście schodzi mi się TO( nie wymieniam nazwy tej czerwonej, żeby nie wywoływać wilka z lasu) z wizyta u lekarza więc mocno umysł skupiam na wizycie u lekarza!!!
Pozwoliłam działać naturze, lub jak kto woli, z desperacji już mi zdrowy rozsadek odbiera!!!.......................................... i kropka!!!
:))))

reklama
Mi by to pasowalo. Bo jazmarzlak jestem:tak:

Do góry