reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja sobie od poczatku cyklu mantrę powtarzam " jestem zupełnie zdrowa i mój M też, bez żadnych problemów zajdę w ciążę"
I tak w kółko, a teraz muszę częściej powtarzać żeby zagłuszyć myślenie i nie odliczac dni do kolejnego cyklu. Naszczęście schodzi mi się TO( nie wymieniam nazwy tej czerwonej, żeby nie wywoływać wilka z lasu) z wizyta u lekarza więc mocno umysł skupiam na wizycie u lekarza!!!
Pozwoliłam działać naturze, lub jak kto woli, z desperacji już mi zdrowy rozsadek odbiera!!!.......................................... i kropka!!!
:))))
Gratuluje podejscia!
Ja poprzedni cykl mialam w miare spokojny, bo wiedzialam, ze owulki nie bylo. W tym niestety nie zalapie sie na monitoring, wiec znowu za jakies dwa tygodnie "bede w ciazy". Trudno mi jakos wylaczyc myslenie...
Do jakiego lekarza sie wybierasz? Do cipologa?

Mi by to pasowalo. Bo jazmarzlak jestem:tak:
No niewiem Maćku mi się właśnie krew z noska puściła z tego suchego powietrza i od kilku dni mnie juz męczy na przemian bóle głowi i farba no ale cóz bezrobocie szaleje.... Ale zapraszam jakbys miała ochotę. choc pewnie w tropikach by było milej!!!

Ja sobie od poczatku cyklu mantrę powtarzam " jestem zupełnie zdrowa i mój M też, bez żadnych problemów zajdę w ciążę"
I tak w kółko, a teraz muszę częściej powtarzać żeby zagłuszyć myślenie i nie odliczac dni do kolejnego cyklu. Naszczęście schodzi mi się TO( nie wymieniam nazwy tej czerwonej, żeby nie wywoływać wilka z lasu) z wizyta u lekarza więc mocno umysł skupiam na wizycie u lekarza!!!
Pozwoliłam działać naturze, lub jak kto woli, z desperacji już mi zdrowy rozsadek odbiera!!!.......................................... i kropka!!!
:))))

Też mam takie podejście ... chyba, no takie optymistyczne.
Ja musze być w ciaży, jak nie będe teraz to przejde załamanie nerwowe, nie znosze swojej pracy, nudzi mi się i chce mieć dzidziusia i tyle!

Też mam takie podejście ... chyba, no takie optymistyczne.
Ja musze być w ciaży, jak nie będe teraz to przejde załamanie nerwowe, nie znosze swojej pracy, nudzi mi się i chce mieć dzidziusia i tyle!
Ja mam podobnie. Najpierw mialam isc na L4 zaraz po wakacjach. Potem po swietach. Teraz to juz na pewno po feriach mialam nie wrocic... I co - jajeczko:-(

No niewiem Maćku mi się właśnie krew z noska puściła z tego suchego powietrza i od kilku dni mnie juz męczy na przemian bóle głowi i farba no ale cóz bezrobocie szaleje.... Ale zapraszam jakbys miała ochotę. choc pewnie w tropikach by było milej!!!

Robin jak masz sucho w nosie to ja mam taki sposób mojej mamy, głupi trochę aczzkolwiek skuteczny. Weź patyczek do uszu, zamocz go w oliwie z oliwek i sobie nos wysmaruj, to pomaga. Tylko nie rób tego przy klientach, oki :-D

Gratuluje podejscia!
Ja poprzedni cykl mialam w miare spokojny, bo wiedzialam, ze owulki nie bylo. W tym niestety nie zalapie sie na monitoring, wiec znowu za jakies dwa tygodnie "bede w ciazy". Trudno mi jakos wylaczyc myslenie...
Do jakiego lekarza sie wybierasz? Do cipologa?
Nio coraz przyjemniej na tych wizytach hi hi
U mnie się śmieją, że to domena starszych babek jak ich juz nikt nie chce pomacać to zawsze można do ginia:)))

Ja to marze o L4 bardzo mocno, miałam być już w ciąży tak woógle bo chciałam aby dzidzia w sierpniu się urodziła na urodziny mojego M. Nic z tego.
Tylko tak sobie myślę że ja bez pracy to ogólnie mogłabym się trochę nudzić.

Robin a macie program komputerowy do rezerwacji?

Robin jak masz sucho w nosie to ja mam taki sposób mojej mamy, głupi trochę aczzkolwiek skuteczny. Weź patyczek do uszu, zamocz go w oliwie z oliwek i sobie nos wysmaruj, to pomaga. Tylko nie rób tego przy klientach, oki :-D
Kochana, a co poszaleje przy klijentach!!! Oni tu bardziej świntuszą!!!
A na poważnie to dzięki i spróbuję, bo juz sobie z tym poradzic nie mogę od 3 dni nie mam węchu!!!
Tylko sobie mnie nie wyobrażajcie z tym wacikiem!!!:))))

reklama
Do góry