reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:tak: dziękuję :tak: mąż szczęśliwy ;-) i oby owocne były :-p
No to tul się tul i oby owocnie! Trzymam kciukaski i jeszcze większe za pozytywne myslenie!!! Oby to były dla nas wszystkich szczęśliwe staranka!!!

dziewczyny wcale wam nie zazdroszczę tych minusowych temperatur brrr :baffled:
u mnie na termometrze z godziny 21.32 jest +3 czyli cieplej niż u was :tak:
Gdzie mozna zobaczyć Twoje zdięcia bo bym sobie chętnie obejrzała, bo ja taka miłosniczka sztuki jestem:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gdzie mozna zobaczyć Twoje zdięcia bo bym sobie chętnie obejrzała, bo ja taka miłosniczka sztuki jestem:))

Na samym dole pod moimi suwaczkami jest link,kliknij i już...;)
I chciałam dodac ze robię je tylko amatorsko nie jestem profesjonalistką i na razie nie wklejam nowych zdjęc bo przymierzam się do zakupu lustrzanki.

No, niestety ledwie oczka otwieram!!!
Czy u Ciebie w hotelu też jest tak goraco?
U mnie tak grzeją, że nawet nago czuła bym sie jak w saunie. I nic nie chcą nam z Tym zrobic!!!

Robin gorąco?
Czuje się jak w chłodni, mam dwie pary skarpetek i kapciochy ciepłe. A wogóle to jestem w szoku :szok: pierwszy taki weekend że nie mamy ani jednego klienta na hotelu :szok:

Scully a ty ostatnio tak rzadko zaglądasz. A gdzie ty byłaś na wypadzie weekendowym, sorki że pytam ale spamiętać wszystkiego nie mogę.

Na samym dole pod moimi suwaczkami jest link,kliknij i już...;)
I chciałam dodac ze robię je tylko amatorsko nie jestem profesjonalistką i na razie nie wklejam nowych zdjęc bo przymierzam się do zakupu lustrzanki.
Popatrze sobie napewno są super! Czytałam właśnie, że Was lustrzanki interesują. życzę dobrego wyboru i przyjemnosci z nowym sprzętem.

Robin gorąco?
Czuje się jak w chłodni, mam dwie pary skarpetek i kapciochy ciepłe. A wogóle to jestem w szoku :szok: pierwszy taki weekend że nie mamy ani jednego klienta na hotelu :szok:

Scully a ty ostatnio tak rzadko zaglądasz. A gdzie ty byłaś na wypadzie weekendowym, sorki że pytam ale spamiętać wszystkiego nie mogę.
A ja zim u Nas po prostu nienawidzę, bo palacze szaleją i można tu umrzeć na suchoty. Skóra mnie piecze i oczy. Już nam nie raz goście kluczami rzucali, bo niezadowoleni z tego goraca. A palacze swoje. Przez ta pracę mam tylko 2 wełniane swetry, bo nie kupuje, bo nie mam gdzie nosić! Tutaj cały rok z krótkim rękawem, a ja uważam, że to niezdrowe!!!

A ja zim u Nas po prostu nienawidzę, bo palacze szaleją i można tu umrzeć na suchoty. Skóra mnie piecze i oczy. Już nam nie raz goście kluczami rzucali, bo niezadowoleni z tego goraca. A palacze swoje. Przez ta pracę mam tylko 2 wełniane swetry, bo nie kupuje, bo nie mam gdzie nosić! Tutaj cały rok z krótkim rękawem, a ja uważam, że to niezdrowe!!!

W sumie to ci powiem że u nas zimno ale ogrzewanie z klimy mamy non stop właczone i powietrze też jest bardzo suche, usta mnie pieką, ręce suche, bez kremu się nie obejdzie do rąk, włosy mi sięzawsze elektryzują a cera błyszczy. Jak jest ciepło to ogrzewanie z klimy zamienia się na chlodzenie i wtedy mam z gardłem kłopoty albo z nosa mam katar.

No powiedzmy, ze zaczelismy staranka... Tylko tes wpadl z wizyta i ani mysli eyjezdzac:wściekła/y: A ja sie troche krempuje;-)
A co tam u Ciebie?
Ja sobie od poczatku cyklu mantrę powtarzam " jestem zupełnie zdrowa i mój M też, bez żadnych problemów zajdę w ciążę"
I tak w kółko, a teraz muszę częściej powtarzać żeby zagłuszyć myślenie i nie odliczac dni do kolejnego cyklu. Naszczęście schodzi mi się TO( nie wymieniam nazwy tej czerwonej, żeby nie wywoływać wilka z lasu) z wizyta u lekarza więc mocno umysł skupiam na wizycie u lekarza!!!
Pozwoliłam działać naturze, lub jak kto woli, z desperacji już mi zdrowy rozsadek odbiera!!!.......................................... i kropka!!!
:))))

reklama
Mi by to pasowalo. Bo jazmarzlak jestem:tak:

Do góry