Scully
mamusia :)
Uwaga na Sulechowską lubuską porodówkę, hasło rodzic po ludzku to mit, opieka nad noworodkami często pod psem, nie obrażając tych miłych słodkich kudłaczy na czterech łapkach, kobiety rodzące wskazują przypadki różnego skrajnego traktowania świeżo upieczonych mam.
przydałoby się takie forum o szpitalach
hej kobitki co tu tak pusto moj maz jak wstal do pracy to sobie wymyslil ze mam isc do pracy do biedronki wiec o kolejnym dziecku moge juz zapomniec bo jak pojde do pracy to nastepne dziecko napewno odwlecze sie o paaare lat:-( juz powoli mam dosc tego mojego zycia nic mi sie niudaje ciagle sie dusze i mieszkam z tesciami niemam wlasnego mieszkanka i niemam ciazy ani nadziei na nastepne dziecko...ten moj maz zniszczyl dzis moja nadzieje na leprsze jutro i moje nadzieje i zrojnowal moje cele w zyciu juz teraz niemam zadnych niemam juz do czego dazyc bo i tak wiem ze nic niewyjdzie i moj m zawsze wszystko mi zepsoje boze co za paskudny dzien
kochana idz do pracy ja trzeba i fasolkujcie ;-) jakby co to na zwolnienie chorobowe (można przez cała ciążę i do tego 100% wypłaty), a i na macierzyńskie można się załapać warto rozwazyc ;-) a i może mąż się pokusi jak pieniążki będą a ty w domciu z brzuszkiem
Witam się!:-)witam nowe staraczki i życzę szybkiego zafasolkowania
Ja po wizycie u gin. odstawiłam leki i zdaję się na mądrosć natury. Jak fasolka będzie miała być to będzie i tak wcześnie duphaston może tylko zaszkodzić wiec zobaczymy co wyniknie. Jutro ide na bete i potem w czwartek żeby zobaczyć czy dobrze wzrasta
trzymam kciukaski zeby było ok
witam was
3mam kciuki za wasze starania cały czas
u mnie okej.. niedługo testowanko niby
pozdrawiam!
:-) mocno trzymam kciuki :-)
Tak dziś rano, jedna kreska
tulam :-( a może za wcześnie ;-)
tak dokładnie szkoda rozczarowania ja tez ma skurcze jak na @ dlatego wogole nie kupuje testu szkoda nerwów
ja tez jestem za poczekaniem jak @ ma przyjsc to przyjdzie i tak, a jak fasolinka to będą chociaż kreseczki widoczne :-)
Dwie kreski
:-):-):-):-)GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)