reklama
Jasne ze tak!!!Endo to inaczej endomertium<sluzówka> ktora jest niezbedna do zagnieżdzenia zarodka!!!PPrzy usg ładnie ja widac i lekarz powinien \zmierzyc ja.
Clo jest to lek na wywołanie,badz wspomaganie pecherzyków.innymi słowy zeby owulacja była , bardzo czesto jest tak ze przy CLO rosnie wiecej pecherzyków...
Ja to pewnie jakos mało sensownie wytłumaczyłam,ale mysle ze Pajka lepiej to zrobi.Ona jest obeznana w tym wszystkim
A ile sie juz staracie?????
cześć Suzi
wczoraj zniknęłam zanim odpisałaś ;-)
Takie "mierzone to ok pół roku, w maju ubiegłego roku odstawiłam tabsy.
Cześć Tosia mnie się też wstać nie chciało marudziłam Mężusiowi, że nie znoszę tak wcześnie wstawać!!!Witam dziewczynki !
Ja juz dzisiaj po kawusi i w pracy - ale mi się nie chciało wstac dzisiaj
U mnie nadal bez @ ale brzuchol boli tak że pościanach chodze prawie
Miłego dnia
Dobrze, że choć w pracy sobie mogę Was poczytać!!!
Suzi postaraj się trochę odprężyć i niech teraz natura działa, bo jak rozumiem już jesteś po starankach, a takie myslenie stresuje. Trzymam kciuki żeby juz w Tobie piękna fasolinka rosła!!!
A kto się ze mną stara w przyszłym tyg.?
Wszystkim dobrego dzionka życzę :-)
W myśl "teorii temperaturowej" dziś powinnam dostać @ niestety moja temp spadła poniżej 36,6 więc z fasoliny nici
Kurcze już nie wiem co jest, hormony w normie, owulacja jest - pęcherzyk ok w odpowiednim czasie, "endo" też ok, pilnujemy przytulanka w odpowiednim teminie
Tym razem mój M się nie wywinie od badania;-) nie robi problemów, bo też już chce bardzo. No a ja drożność jajników....
Spróbuje też zrobić badania w fazie poowulacyjnej ( w nastęnym cyklu) bo ta moja temp skacze bardzo, może z progesteronem jest coś nie tak.
Jakie badania w fazie poowulacyjnej zlecał wam gin?
W myśl "teorii temperaturowej" dziś powinnam dostać @ niestety moja temp spadła poniżej 36,6 więc z fasoliny nici
Kurcze już nie wiem co jest, hormony w normie, owulacja jest - pęcherzyk ok w odpowiednim czasie, "endo" też ok, pilnujemy przytulanka w odpowiednim teminie
Tym razem mój M się nie wywinie od badania;-) nie robi problemów, bo też już chce bardzo. No a ja drożność jajników....
Spróbuje też zrobić badania w fazie poowulacyjnej ( w nastęnym cyklu) bo ta moja temp skacze bardzo, może z progesteronem jest coś nie tak.
Jakie badania w fazie poowulacyjnej zlecał wam gin?
@c jeszcze nie ma, ale skurcze mam jak na @I co Okale przyszła ta @ czy testujesz raz jeszcze???
Testowałam wczoraj, poczekam do jutra. Szkoda testu czytaj rozczarowania hihihi
@c jeszcze nie ma, ale skurcze mam jak na @
Testowałam wczoraj, poczekam do jutra. Szkoda testu czytaj rozczarowania hihihi
tak dokładnie szkoda rozczarowania ja tez ma skurcze jak na @ dlatego wogole nie kupuje testu szkoda nerwów
Z miesiąca na miesiąc uczę sie dystansu do tego, choć w środku cyklu po starankach szukam objawów...Nieraz mam wrazenie, ze czekam tak długo by nauczyć się cierpliwości, w życiu bardzo mi tego brakujetak dokładnie szkoda rozczarowania ja tez ma skurcze jak na @ dlatego wogole nie kupuje testu szkoda nerwów
reklama
Z miesiąca na miesiąc uczę sie dystansu do tego, choć w środku cyklu po starankach szukam objawów...Nieraz mam wrazenie, ze czekam tak długo by nauczyć się cierpliwości, w życiu bardzo mi tego brakuje
Kochana wiem że to cięzkie - takw yluzować, niektóre nasze koleżanki staraja się 19, a nawet 40 cykl one to dopiero cierlpiwosci musiały się nauczyć
Bedzie dobrze najwazniejsze to nie nakręcać się niepotrzebnie i nie wsłuchiwac w swoje ciało. a fasolka sama się pojawi :-)
Podziel się: