reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam dziewczynki !

Ja juz dzisiaj po kawusi i w pracy - ale mi się nie chciało wstac dzisiaj :sorry2:

U mnie nadal bez @ ale brzuchol boli tak że pościanach chodze prawie :wściekła/y:

Miłego dnia

Jasne ze tak!!!Endo to inaczej endomertium<sluzówka> ktora jest niezbedna do zagnieżdzenia zarodka!!!PPrzy usg ładnie ja widac i lekarz powinien \zmierzyc ja.
Clo jest to lek na wywołanie,badz wspomaganie pecherzyków.innymi słowy zeby owulacja była , bardzo czesto jest tak ze przy CLO rosnie wiecej pecherzyków...

Ja to pewnie jakos mało sensownie wytłumaczyłam,ale mysle ze Pajka lepiej to zrobi.Ona jest obeznana w tym wszystkim:tak:

A ile sie juz staracie?????

cześć Suzi
wczoraj zniknęłam zanim odpisałaś ;-)

Takie "mierzone to ok pół roku, w maju ubiegłego roku odstawiłam tabsy.

Witam dziewczynki !

Ja juz dzisiaj po kawusi i w pracy - ale mi się nie chciało wstac dzisiaj :sorry2:

U mnie nadal bez @ ale brzuchol boli tak że pościanach chodze prawie :wściekła/y:

Miłego dnia
Cześć Tosia mnie się też wstać nie chciało marudziłam Mężusiowi, że nie znoszę tak wcześnie wstawać!!!

Dobrze, że choć w pracy sobie mogę Was poczytać!!!

Suzi postaraj się trochę odprężyć i niech teraz natura działa, bo jak rozumiem już jesteś po starankach, a takie myslenie stresuje. Trzymam kciuki żeby juz w Tobie piękna fasolinka rosła!!!

A kto się ze mną stara w przyszłym tyg.?

Wszystkim dobrego dzionka życzę :-)
W myśl "teorii temperaturowej" dziś powinnam dostać @ niestety moja temp spadła poniżej 36,6 :wściekła/y: więc z fasoliny nici :no:

Kurcze już nie wiem co jest, hormony w normie, owulacja jest - pęcherzyk ok w odpowiednim czasie, "endo" też ok, pilnujemy przytulanka w odpowiednim teminie:-D
Tym razem mój M się nie wywinie od badania;-) nie robi problemów, bo też już chce bardzo. No a ja drożność jajników....
Spróbuje też zrobić badania w fazie poowulacyjnej ( w nastęnym cyklu) bo ta moja temp skacze bardzo, może z progesteronem jest coś nie tak.

Jakie badania w fazie poowulacyjnej zlecał wam gin?

tak dokładnie szkoda rozczarowania :tak::tak: ja tez ma skurcze jak na @ dlatego wogole nie kupuje testu szkoda nerwów
Z miesiąca na miesiąc uczę sie dystansu do tego, choć w środku cyklu po starankach szukam objawów...Nieraz mam wrazenie, ze czekam tak długo by nauczyć się cierpliwości, w życiu bardzo mi tego brakuje :)

reklama
Z miesiąca na miesiąc uczę sie dystansu do tego, choć w środku cyklu po starankach szukam objawów...Nieraz mam wrazenie, ze czekam tak długo by nauczyć się cierpliwości, w życiu bardzo mi tego brakuje :)

Kochana wiem że to cięzkie - takw yluzować, niektóre nasze koleżanki staraja się 19, a nawet 40 cykl one to dopiero cierlpiwosci musiały się nauczyć :tak::tak:

Bedzie dobrze najwazniejsze to nie nakręcać się niepotrzebnie i nie wsłuchiwac w swoje ciało. a fasolka sama się pojawi :-)

Do góry