reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam dziewczynki !

Ja juz dzisiaj po kawusi i w pracy - ale mi się nie chciało wstac dzisiaj :sorry2:

U mnie nadal bez @ ale brzuchol boli tak że pościanach chodze prawie :wściekła/y:

Miłego dnia

Jasne ze tak!!!Endo to inaczej endomertium<sluzówka> ktora jest niezbedna do zagnieżdzenia zarodka!!!PPrzy usg ładnie ja widac i lekarz powinien \zmierzyc ja.
Clo jest to lek na wywołanie,badz wspomaganie pecherzyków.innymi słowy zeby owulacja była , bardzo czesto jest tak ze przy CLO rosnie wiecej pecherzyków...

Ja to pewnie jakos mało sensownie wytłumaczyłam,ale mysle ze Pajka lepiej to zrobi.Ona jest obeznana w tym wszystkim:tak:

A ile sie juz staracie?????

cześć Suzi
wczoraj zniknęłam zanim odpisałaś ;-)

Takie "mierzone to ok pół roku, w maju ubiegłego roku odstawiłam tabsy.

Witam dziewczynki !

Ja juz dzisiaj po kawusi i w pracy - ale mi się nie chciało wstac dzisiaj :sorry2:

U mnie nadal bez @ ale brzuchol boli tak że pościanach chodze prawie :wściekła/y:

Miłego dnia
Cześć Tosia mnie się też wstać nie chciało marudziłam Mężusiowi, że nie znoszę tak wcześnie wstawać!!!

Dobrze, że choć w pracy sobie mogę Was poczytać!!!

Suzi postaraj się trochę odprężyć i niech teraz natura działa, bo jak rozumiem już jesteś po starankach, a takie myslenie stresuje. Trzymam kciuki żeby juz w Tobie piękna fasolinka rosła!!!

A kto się ze mną stara w przyszłym tyg.?

Wszystkim dobrego dzionka życzę :-)
W myśl "teorii temperaturowej" dziś powinnam dostać @ niestety moja temp spadła poniżej 36,6 :wściekła/y: więc z fasoliny nici :no:

Kurcze już nie wiem co jest, hormony w normie, owulacja jest - pęcherzyk ok w odpowiednim czasie, "endo" też ok, pilnujemy przytulanka w odpowiednim teminie:-D
Tym razem mój M się nie wywinie od badania;-) nie robi problemów, bo też już chce bardzo. No a ja drożność jajników....
Spróbuje też zrobić badania w fazie poowulacyjnej ( w nastęnym cyklu) bo ta moja temp skacze bardzo, może z progesteronem jest coś nie tak.

Jakie badania w fazie poowulacyjnej zlecał wam gin?

tak dokładnie szkoda rozczarowania :tak::tak: ja tez ma skurcze jak na @ dlatego wogole nie kupuje testu szkoda nerwów
Z miesiąca na miesiąc uczę sie dystansu do tego, choć w środku cyklu po starankach szukam objawów...Nieraz mam wrazenie, ze czekam tak długo by nauczyć się cierpliwości, w życiu bardzo mi tego brakuje :)

reklama
Z miesiąca na miesiąc uczę sie dystansu do tego, choć w środku cyklu po starankach szukam objawów...Nieraz mam wrazenie, ze czekam tak długo by nauczyć się cierpliwości, w życiu bardzo mi tego brakuje :)

Kochana wiem że to cięzkie - takw yluzować, niektóre nasze koleżanki staraja się 19, a nawet 40 cykl one to dopiero cierlpiwosci musiały się nauczyć :tak::tak:

Bedzie dobrze najwazniejsze to nie nakręcać się niepotrzebnie i nie wsłuchiwac w swoje ciało. a fasolka sama się pojawi :-)

Do góry