Polecam termoforek Tosiu!!!
Termoforek i ćwiczenia z paskami mam opanowane i NIC :--(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam termoforek Tosiu!!!
Ja tez wiele razy byłam w depresji<chyba> nie chciało mi sie z wyrka nawet wstac,n nic mnie nie cieszyło! itp itd ale mam wielka nadzieje ze ten okres juz za mnąTak sie nie da życ!!!Depresja (nie zgianozowana przez lekarza) u mnie pojawiła się w październiku, listopad i połowę grudnia - później wytrzaskałam się po pysku i stwierdziłam że to nie jest życie i musze się wziaśc w garsc. I teraz naprawdę łatwiej mi znieść @ które sie zbliża . No i moge się u Was wygadać co mi lezy na sercu a to pomoga
Ja biorę dlatego ze mam mało tego sluzu!!!Ale tak jak dziewczyny radziły bede piła lendziewczyny, wy wszystkie bierzecie coś na śluz? ja nic nigdy nie brałam
JA tez robiłam badania M i płaciłam 150 zł za badanie nasienia,ale bardzo szczególowe!Maćku no to walczymy w tym samym czasie!!!
Ja badania M robiłam w labolatorium musisz się dowiedzieć bo coraz więcej prywatnych robi takie badania koszt ok 50 zł ale dokładnie nie pamiętam!!!
Te smutki człowieka czasmi do szału doprowadzajaNo taką samą miałam taki smutasek z niepowodzeń
Dziękuję wszystkim!!! Od rana tak się ciesze ze na niczym się skupić nie mogę. Próbowałam się też dostać dzisiaj do lekarza ale chyba mi się to nie uda więc umówię się na jutro żeby to wszystko potwierdzić bo sama jeszcze chyba do konca nie wierze.
Nie wiem czy tu jeszcze dzisiaj wpadnę ale napewno jak będę po wizycie to się odezwę. Pozdrawiam!
TOŚKA kurcze a o paracetamolu nie myślałaś ,on jest bespieczny ja to nawet w ciązy go brałam.Nie ma za co przepraszać lepiej się wyżyć na klawiaturze niż na mężu.My baby o mamy przej** bo chłop to zawsze może spłodzić a my tylko przez te 24 godziny i weś tu człowieku bądz mądry ..ale tak jak pisałaś co ma być to będzie i nie warto się zalamywać choć czasem o bardzo trudne..
Toska małpiszon zawitał???????????
TOŚKA to nie ciekawie ,ech ale mam nadzieję że jak bierzesz luteine to nic się nie dzieję i że pomoże ,trzymam za ciebie kciuki żebyś ujarzała jak najszybciej te 2 kreseczki.A napisz mi bo ciemna jesteś po co bierze się luteine??? ,ja pamiętam że ją brałam jak byłam u lekarza z drugą ciążą tak na wszelki wypadek.
Tosia a robiłaś badania na jego poziom????W jakim dniu cyklu????
Wiecie co moja koleżanka dostała lutke na zajście w ciaze!Ale nie miała badan robionych ...I musze wam powiedziec ze juz nie raz spotkałam się z takim przypadkiem
Tosia a jak wolno zapytać co to za choroba???Oliwciu ja choruje na profirie i niestety wiekszośc leków w moim przypadku wywołuje ataki wiec unikam wszystkich - a hormonów to wogóle nie moge ale ciiii :-) bo biorę lutke na własną odpowiedzialność troche ryzykuje ale uważam że warto