reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Z doświadczenia tej co się 19 raz stara.... nie nastawiajcie sie że może póżniej sie uda najlepiej chyba sobie od razu powiedziec " a ja bez problemów zajdę w ciazę " bo te z moich kolezanek co tak podeszły dawno bawią swoje dzidziusie a cierpliwosci to sie niestety nie da nauczyć, mozna tylko wpaść w depreche!!!

Tz. ja juz z deprechy przeszłam w obojętność- co będzie to będzie!!! A obecnie jestem na etapie radości z przytulanek!!!

Życzę Wam szybszego zaciążenia!!!

Ostatnia edycja:
Z doświadczenia tej co się 19 raz stara.... nie nastawiajcie sie że może póżniej sie uda najlepiej chyba sobie od razu powiedziec " a ja bez problemów zajdę w ciazę " bo te z moich kolezanek co tak podeszły dawno bawią swoje dzidziusie a cierpliwosci to sie niestety nie da nauczyć, mozna tylko wpaść w depreche!!!

Tz. ja juz z deprechy przeszłam w obojętność- co będzie to będzie!!! A obecnie jestem na etapie radości z przytulanek!!!

Życzę Wam szybszego zaciążenia!!!

ja tez już mam okres co ma być to bedzie
Robin - masz racje cierpliwości nie da sie nauczyć w tym temacie źle sie wyrazilam. Depresje tez juz mam za sobą. wiec tylko teraz pozostaje się bzykac bzykać bzykać i zdać na naturę :tak::tak:

No i jest Super wiadomość z rana!!!

Mega gratulacje!!! Ślij fluidki....

Robin - masz racje cierpliwości nie da sie nauczyć w tym temacie źle sie wyrazilam. Depresje tez juz mam za sobą. wiec tylko teraz pozostaje się bzykac bzykać bzykać i zdać na naturę :tak::tak:
No przytulanki może być baaaaaardzo przyjemne zwłaszcza jak się jest odprężoną!!!
Damy radę!!!

Tosia a Ty masz już jakiegoś dzidziusia???

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Oooo pieknie gratulacje :tak::tak: Oby więcej takich wieści

No przytulanki może być baaaaaardzo przyjemne zwłaszcza jak się jest odprężoną!!!
Damy radę!!!

Tosia a Ty masz już jakiegoś dzidziusia???

Nie mam niestety :-(

Mam psa i kota i na nich przelewam swoja miłość - rozpieszczone sa jak nie wiem :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z ranca!
No nic zrobie tak jak lekarz mowił,bo tam nic nie ma kiedy robic;-)
Ale Macku dzieki za info:*
Jak to nie? Jest napisane, ze prl nie ma wahan jesli chodzi o fazy cyklu tylko w rytmie dobowym. Wiec nie ma roznicy w ktorym dc zbadasz. Wazne zeby rano na czczo, bez wczesniejszych przytulanek...
Ale ja tez uwazam, ze najlepiej to trzymac sie porad swojego lekarza. Bo trudno, zeby postepowac wg wskazan kolezanek z forum;-)
A kto się ze mną stara w przyszłym tyg.?
Ja w przyszlym tyg bede powoli podchodzic do staranek:tak:

A kiedy nadchodzi czas depresji? Ja juz w sumie jakis czas polegam na polu walki, ale depresja jeszcze nie nadejszla... Towarzyszy mi raczej rozczarowanie. Moze na depreche troche za wczesnie;-)

A teraz mam moze troche glupie pytanie. Gdzie mozna zrobic badanie nasienia? Tylko w klinie leczenia nieplodnosci? Czy u urologa tez?

reklama
Do góry