reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Z doświadczenia tej co się 19 raz stara.... nie nastawiajcie sie że może póżniej sie uda najlepiej chyba sobie od razu powiedziec " a ja bez problemów zajdę w ciazę " bo te z moich kolezanek co tak podeszły dawno bawią swoje dzidziusie a cierpliwosci to sie niestety nie da nauczyć, mozna tylko wpaść w depreche!!!

Tz. ja juz z deprechy przeszłam w obojętność- co będzie to będzie!!! A obecnie jestem na etapie radości z przytulanek!!!

Życzę Wam szybszego zaciążenia!!!

Ostatnia edycja:
Z doświadczenia tej co się 19 raz stara.... nie nastawiajcie sie że może póżniej sie uda najlepiej chyba sobie od razu powiedziec " a ja bez problemów zajdę w ciazę " bo te z moich kolezanek co tak podeszły dawno bawią swoje dzidziusie a cierpliwosci to sie niestety nie da nauczyć, mozna tylko wpaść w depreche!!!

Tz. ja juz z deprechy przeszłam w obojętność- co będzie to będzie!!! A obecnie jestem na etapie radości z przytulanek!!!

Życzę Wam szybszego zaciążenia!!!

ja tez już mam okres co ma być to bedzie
Robin - masz racje cierpliwości nie da sie nauczyć w tym temacie źle sie wyrazilam. Depresje tez juz mam za sobą. wiec tylko teraz pozostaje się bzykac bzykać bzykać i zdać na naturę :tak::tak:

No i jest Super wiadomość z rana!!!

Mega gratulacje!!! Ślij fluidki....

Robin - masz racje cierpliwości nie da sie nauczyć w tym temacie źle sie wyrazilam. Depresje tez juz mam za sobą. wiec tylko teraz pozostaje się bzykac bzykać bzykać i zdać na naturę :tak::tak:
No przytulanki może być baaaaaardzo przyjemne zwłaszcza jak się jest odprężoną!!!
Damy radę!!!

Tosia a Ty masz już jakiegoś dzidziusia???

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Oooo pieknie gratulacje :tak::tak: Oby więcej takich wieści

No przytulanki może być baaaaaardzo przyjemne zwłaszcza jak się jest odprężoną!!!
Damy radę!!!

Tosia a Ty masz już jakiegoś dzidziusia???

Nie mam niestety :-(

Mam psa i kota i na nich przelewam swoja miłość - rozpieszczone sa jak nie wiem :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z ranca!
No nic zrobie tak jak lekarz mowił,bo tam nic nie ma kiedy robic;-)
Ale Macku dzieki za info:*
Jak to nie? Jest napisane, ze prl nie ma wahan jesli chodzi o fazy cyklu tylko w rytmie dobowym. Wiec nie ma roznicy w ktorym dc zbadasz. Wazne zeby rano na czczo, bez wczesniejszych przytulanek...
Ale ja tez uwazam, ze najlepiej to trzymac sie porad swojego lekarza. Bo trudno, zeby postepowac wg wskazan kolezanek z forum;-)
A kto się ze mną stara w przyszłym tyg.?
Ja w przyszlym tyg bede powoli podchodzic do staranek:tak:

A kiedy nadchodzi czas depresji? Ja juz w sumie jakis czas polegam na polu walki, ale depresja jeszcze nie nadejszla... Towarzyszy mi raczej rozczarowanie. Moze na depreche troche za wczesnie;-)

A teraz mam moze troche glupie pytanie. Gdzie mozna zrobic badanie nasienia? Tylko w klinie leczenia nieplodnosci? Czy u urologa tez?

reklama
Do góry