reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
moje tez ciagle stercza moj maz to sie szczerzy jak je widzi ale mi wcale do smiechu bo stoja i stoja i o wszystko ocieraja i wtedy bola az szaklu idzie dostac:baffled: nigdy tak niemialam

do tego jak uwolnie z uprzęży to bolą jeszcze bardziej :-( masakra

Witam sie. Przczytałam 12stron:szok::szok::szok::szok: i mam dość:-D a wy tu o cycochach....ja też mam 75E....załamka. Wszystko schudło tylko cyce zostały...
tośka a co to za marka, bo pierwsze słysze....i nawet nie wiem gdzie szuakć sklepu....kurcze a mam tylko jeden fajny stanik:wściekła/y:

Krisline - Bielizna, bielizna damska, bielizna męska, bielizna seksowna, bielizna erotyczna - wejdz tu może coś znajdziesz dla siebie :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maćku,starą listę znalazłaś,bo ja ostatnio siebie uaktualniałam,a tu znowu musiałam... :sorry2:
Sory, ale w takim nawale postow trudno znalezc;-) Ale sie poprawilas?

Żabka, u mnie też na bobo teście negatywnym po kilku godzinach pojawiła się bladziocha. Olałam to bo w ulotce jest napisane: "UWAGA: Jeżeli w oknie testowym pojawia się tylko linia kontrolna C (brak ciąży), to po okresie dłuższym niż 5 minut nie należy odczytywać wyniku, ponieważ w teście nadal zachodzą reakcje chemiczne, które mogą zmienić obraz przeprowadzonego testu." I na 100 % w ciąży nie byłam.
Ale Wy jestescie!!! Dlaczego odbieracie nadzieje?;-)

aj tam bajki opowiadasz... poza tym - kochanego ciałka nigdy dość... lepiej być miłym w dotyku niż kościstym nieprawdaż?
No wiec wlasnie. Ostatnio jedna pani mi powiedziala (zastanawialam sie dlaczego wlasnie mi:dry:;-)), ze trzeba miec troche tluszczyko na udach i biodrach, bo w nim zachodza jakies wazne dla organizmu reakcje:tak: Pocieszenie...

U mnie @ zjawila sie o jeden dzien za wczesnie (dobrze, ze nie za pozno). I doszlam do ciekawych wnioskow: jest takie zjawisko, ze jak dwie kobiety razem mieszkaja, to po jakims czasie maja @ w tym samym czasie... My tak duzo przesiadujemy na tym forum, ze nasze @ tez do siebie ciagna - komus sie spoznila kilka dni, do mnie przyszla za wczesnie...:tak: I zaczynamy nowy cykl w tym samym czasie:cool2:

do tego jak uwolnie z uprzęży to bolą jeszcze bardziej :-( masakra
no wlkasnie najgorsze jest pierwsze 5 minut po zdjeciu stanika brrrr....

TOSKA dodalam sobie ta stronke do zakladk pozniej poogladam bo jak mam 2 strony na raz wlaczone to mulas mi a tu za waszymi postami wtedy nienadazam hihihi

ale musze przyznac ze ta jest sexi :)

Ostatnia edycja:
no wlkasnie najgorsze jest pierwsze 5 minut po zdjeciu stanika brrrr....

TOSKA dodalam sobie ta stronke do zakladk pozniej poogladam bo jak mam 2 strony na raz wlaczone to mulas mi a tu za waszymi postami wtedy nienadazam hihihi

ale musze przyznac ze ta jest sexi :)

spadochrony jak to mówi mój W. są naprawde super raz ! bardzo fajnie trzymają piersi i co najważniejsze nie są w kolorach białym i czarnym jak standardowe

TOŚKA u mnie jest podobnie że mam wokół sutka większą aureole i przekrwione wystające sutki a do tego jak zdejme stanik i cycochy zmarną to mam ciemniejszą tę aaureole i sutki sterczą jak szalone a i te gruczoły też mam większe.

hej u mnie tez całe piersi chca eksplodowac, brodawki sa ciemniejsze i gruczoly sa widoczne- wobec czego uwolnilam je od "trzymającego w ryzach" ...;-)
i ciagnie podbrzusze i jajniki mniej niz ostatnio ale czuje
ale to pewno na @
wczoraj oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam testa i nic I krecha :-( nie wiem kiedy ta wredota przyjdzie :wściekła/y: ale w zwiazku z infekcją ktora mam to pewno się przesunie bo biore globulki:-(
kupilam testy owulacyjne i jak zacznie sie @ to zaczynam obserwację obym wytrwala hehhee:-);-)

a tak ogólnie i mam doła ale to pewno przed wredotą :wściekła/y:

a co tam Kochane u Was? wlasnie nadrabiam zaległości.

a ktoras mi pomoze? orientujecie sie czy owu moze byc jak nie ma sluzu:confused: bo mi po clo tak sucho ze szok..... i nie wiem jak chlopaki tam dotrwaja jak nadal tak bedzie a teraz juz chyba za pozno na jakies preparaty...

hej u mnie tez całe piersi chca eksplodowac, brodawki sa ciemniejsze i gruczoly sa widoczne- wobec czego uwolnilam je od "trzymającego w ryzach" ...;-)
i ciagnie podbrzusze i jajniki mniej niz ostatnio ale czuje
ale to pewno na @
wczoraj oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam testa i nic I krecha :-( nie wiem kiedy ta wredota przyjdzie :wściekła/y: ale w zwiazku z infekcją ktora mam to pewno się przesunie bo biore globulki:-(
kupilam testy owulacyjne i jak zacznie sie @ to zaczynam obserwację obym wytrwala hehhee:-);-)
a tak ogólnie i mam doła ale to pewno przed wredotą :wściekła/y:
a co tam Kochane u Was? wlasnie nadrabiam zaległości.

ja dlatego nie robi testu żeby się nie rozczarować :tak::tak: cierpliwie poczekam na @ po negatywnym teście zawsze mam mega doła

a ktoras mi pomoze? orientujecie sie czy owu moze byc jak nie ma sluzu:confused: bo mi po clo tak sucho ze szok..... i nie wiem jak chlopaki tam dotrwaja jak nadal tak bedzie a teraz juz chyba za pozno na jakies preparaty...

nie brałam clo więc nie pomoge

reklama
Musze Wam powiedzieć dziewczęta , których zdjęcia widziałam, że jestescie śliczniusie i ja nie widzę żadnych dodatkowych kg!!!!!

Ja od wyjazdu w listopadzie do Francji na szkolenie to przytyłam z 5 kg --- masakra--- juz nie mowie o świetach :tak: ale to przez to jedzenie heheheh a że akurat byłam przed @ ( a wtedy nie zamykam lodówki hehehe;-))- a tam wysztko podane pod nos irozne takie pyszności ze hej
i zaczynam od jutra rowerek, i muszę wrócic na basen i jakis aerobik tylko ze czasu brak przez prace :-( no ale jakos go trzeba wygospodarowac :-)

ale to fakt kochanego ciała nigdy dosyc :tak:

ja dlatego nie robi testu żeby się nie rozczarować :tak::tak: cierpliwie poczekam na @ po negatywnym teście zawsze mam mega doła

i bardzo dobre podejscie ja to nakupuje ich jak oszalała i robie zanim @ sie pojawi ale juz sobie powiedzialam ze robic bede wpo terminie @ nie wczesniej bo tak to sie nakrecam niepotrzebnie

Do góry