reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
moje tez ciagle stercza moj maz to sie szczerzy jak je widzi ale mi wcale do smiechu bo stoja i stoja i o wszystko ocieraja i wtedy bola az szaklu idzie dostac:baffled: nigdy tak niemialam

do tego jak uwolnie z uprzęży to bolą jeszcze bardziej :-( masakra

Witam sie. Przczytałam 12stron:szok::szok::szok::szok: i mam dość:-D a wy tu o cycochach....ja też mam 75E....załamka. Wszystko schudło tylko cyce zostały...
tośka a co to za marka, bo pierwsze słysze....i nawet nie wiem gdzie szuakć sklepu....kurcze a mam tylko jeden fajny stanik:wściekła/y:

Krisline - Bielizna, bielizna damska, bielizna męska, bielizna seksowna, bielizna erotyczna - wejdz tu może coś znajdziesz dla siebie :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maćku,starą listę znalazłaś,bo ja ostatnio siebie uaktualniałam,a tu znowu musiałam... :sorry2:
Sory, ale w takim nawale postow trudno znalezc;-) Ale sie poprawilas?

Żabka, u mnie też na bobo teście negatywnym po kilku godzinach pojawiła się bladziocha. Olałam to bo w ulotce jest napisane: "UWAGA: Jeżeli w oknie testowym pojawia się tylko linia kontrolna C (brak ciąży), to po okresie dłuższym niż 5 minut nie należy odczytywać wyniku, ponieważ w teście nadal zachodzą reakcje chemiczne, które mogą zmienić obraz przeprowadzonego testu." I na 100 % w ciąży nie byłam.
Ale Wy jestescie!!! Dlaczego odbieracie nadzieje?;-)

aj tam bajki opowiadasz... poza tym - kochanego ciałka nigdy dość... lepiej być miłym w dotyku niż kościstym nieprawdaż?
No wiec wlasnie. Ostatnio jedna pani mi powiedziala (zastanawialam sie dlaczego wlasnie mi:dry:;-)), ze trzeba miec troche tluszczyko na udach i biodrach, bo w nim zachodza jakies wazne dla organizmu reakcje:tak: Pocieszenie...

U mnie @ zjawila sie o jeden dzien za wczesnie (dobrze, ze nie za pozno). I doszlam do ciekawych wnioskow: jest takie zjawisko, ze jak dwie kobiety razem mieszkaja, to po jakims czasie maja @ w tym samym czasie... My tak duzo przesiadujemy na tym forum, ze nasze @ tez do siebie ciagna - komus sie spoznila kilka dni, do mnie przyszla za wczesnie...:tak: I zaczynamy nowy cykl w tym samym czasie:cool2:

do tego jak uwolnie z uprzęży to bolą jeszcze bardziej :-( masakra
no wlkasnie najgorsze jest pierwsze 5 minut po zdjeciu stanika brrrr....

TOSKA dodalam sobie ta stronke do zakladk pozniej poogladam bo jak mam 2 strony na raz wlaczone to mulas mi a tu za waszymi postami wtedy nienadazam hihihi

ale musze przyznac ze ta jest sexi :)

Ostatnia edycja:
no wlkasnie najgorsze jest pierwsze 5 minut po zdjeciu stanika brrrr....

TOSKA dodalam sobie ta stronke do zakladk pozniej poogladam bo jak mam 2 strony na raz wlaczone to mulas mi a tu za waszymi postami wtedy nienadazam hihihi

ale musze przyznac ze ta jest sexi :)

spadochrony jak to mówi mój W. są naprawde super raz ! bardzo fajnie trzymają piersi i co najważniejsze nie są w kolorach białym i czarnym jak standardowe

TOŚKA u mnie jest podobnie że mam wokół sutka większą aureole i przekrwione wystające sutki a do tego jak zdejme stanik i cycochy zmarną to mam ciemniejszą tę aaureole i sutki sterczą jak szalone a i te gruczoły też mam większe.

hej u mnie tez całe piersi chca eksplodowac, brodawki sa ciemniejsze i gruczoly sa widoczne- wobec czego uwolnilam je od "trzymającego w ryzach" ...;-)
i ciagnie podbrzusze i jajniki mniej niz ostatnio ale czuje
ale to pewno na @
wczoraj oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam testa i nic I krecha :-( nie wiem kiedy ta wredota przyjdzie :wściekła/y: ale w zwiazku z infekcją ktora mam to pewno się przesunie bo biore globulki:-(
kupilam testy owulacyjne i jak zacznie sie @ to zaczynam obserwację obym wytrwala hehhee:-);-)

a tak ogólnie i mam doła ale to pewno przed wredotą :wściekła/y:

a co tam Kochane u Was? wlasnie nadrabiam zaległości.

a ktoras mi pomoze? orientujecie sie czy owu moze byc jak nie ma sluzu:confused: bo mi po clo tak sucho ze szok..... i nie wiem jak chlopaki tam dotrwaja jak nadal tak bedzie a teraz juz chyba za pozno na jakies preparaty...

hej u mnie tez całe piersi chca eksplodowac, brodawki sa ciemniejsze i gruczoly sa widoczne- wobec czego uwolnilam je od "trzymającego w ryzach" ...;-)
i ciagnie podbrzusze i jajniki mniej niz ostatnio ale czuje
ale to pewno na @
wczoraj oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam testa i nic I krecha :-( nie wiem kiedy ta wredota przyjdzie :wściekła/y: ale w zwiazku z infekcją ktora mam to pewno się przesunie bo biore globulki:-(
kupilam testy owulacyjne i jak zacznie sie @ to zaczynam obserwację obym wytrwala hehhee:-);-)
a tak ogólnie i mam doła ale to pewno przed wredotą :wściekła/y:
a co tam Kochane u Was? wlasnie nadrabiam zaległości.

ja dlatego nie robi testu żeby się nie rozczarować :tak::tak: cierpliwie poczekam na @ po negatywnym teście zawsze mam mega doła

a ktoras mi pomoze? orientujecie sie czy owu moze byc jak nie ma sluzu:confused: bo mi po clo tak sucho ze szok..... i nie wiem jak chlopaki tam dotrwaja jak nadal tak bedzie a teraz juz chyba za pozno na jakies preparaty...

nie brałam clo więc nie pomoge

reklama
Musze Wam powiedzieć dziewczęta , których zdjęcia widziałam, że jestescie śliczniusie i ja nie widzę żadnych dodatkowych kg!!!!!

Ja od wyjazdu w listopadzie do Francji na szkolenie to przytyłam z 5 kg --- masakra--- juz nie mowie o świetach :tak: ale to przez to jedzenie heheheh a że akurat byłam przed @ ( a wtedy nie zamykam lodówki hehehe;-))- a tam wysztko podane pod nos irozne takie pyszności ze hej
i zaczynam od jutra rowerek, i muszę wrócic na basen i jakis aerobik tylko ze czasu brak przez prace :-( no ale jakos go trzeba wygospodarowac :-)

ale to fakt kochanego ciała nigdy dosyc :tak:

ja dlatego nie robi testu żeby się nie rozczarować :tak::tak: cierpliwie poczekam na @ po negatywnym teście zawsze mam mega doła

i bardzo dobre podejscie ja to nakupuje ich jak oszalała i robie zanim @ sie pojawi ale juz sobie powiedzialam ze robic bede wpo terminie @ nie wczesniej bo tak to sie nakrecam niepotrzebnie

Do góry