ale glownie intersuje mnie czy moze byc owu jak nie ma sluzu lub gdy jest go bardzo malo.... (w moim przypadku spowodowaly to tabletki)... a moze owu dopiero bedzie i sluz nadejdzie? czy u Was przed owu tez jest mniej sluzu?nie brałam clo więc nie pomoge
reklama
a ktoras mi pomoze? orientujecie sie czy owu moze byc jak nie ma sluzu bo mi po clo tak sucho ze szok..... i nie wiem jak chlopaki tam dotrwaja jak nadal tak bedzie a teraz juz chyba za pozno na jakies preparaty...
ja niestety nie pomogę :-( ale gdzies czytalam ze moze być ale trzeba by sie upewnic u gina
ale glownie intersuje mnie czy moze byc owu jak nie ma sluzu lub gdy jest go bardzo malo.... (w moim przypadku spowodowaly to tabletki)... a moze owu dopiero bedzie i sluz nadejdzie? czy u Was przed owu tez jest mniej sluzu?
ja płode dni mam mokre, ale z tego co dziewczyny tu pisaly to chyba może
i bardzo dobre podejscie ja to nakupuje ich jak oszalała i robie zanim @ sie pojawi ale juz sobie powiedzialam ze robic bede wpo terminie @ nie wczesniej bo tak to sie nakrecam niepotrzebnie
dlatego w tym miesiący postanoiłam odpuścic jak @ przyjdzie to nie będzie aż tak przykro
Ostatnio edytowane przez moderatora:
no nic, jutro ide do gin to zobaczymy ale jakies mam zle przeczucia ze mi powie ze owu nie bedzie, ze nie ma pecherzykow....:-(
obym sie mylila i dostala tylko dobre wiesci
jeszcze dzis jak bylo przytulanko to myslalam ze zwariuje z bolu na poczatku.... tak mnie w sordku bolało.... przez te suchoty chyba bo raczej u mnie bywalo mokro i nic nie dolegalo.... jak chcialam zbadac szyjke to tez baaaardzo bolalo.... ciekawe jak badanie przezyje... bo tak hop siup sluz sie chyba nie zjawi?????
jeszcze dzis jak bylo przytulanko to myslalam ze zwariuje z bolu na poczatku.... tak mnie w sordku bolało.... przez te suchoty chyba bo raczej u mnie bywalo mokro i nic nie dolegalo.... jak chcialam zbadac szyjke to tez baaaardzo bolalo.... ciekawe jak badanie przezyje... bo tak hop siup sluz sie chyba nie zjawi?????
dlatego w tym miesiący postanoiłam odpuścic jak @ przyjdzie to nie będzie aż tak przykro
no i to jest dobre podejscie które zwykle procentuje
no nic, jutro ide do gin to zobaczymy ale jakies mam zle przeczucia ze mi powie ze owu nie bedzie, ze nie ma pecherzykow....:-(
Nie mysl negatywnie, porozmaiwaj z ginem on Ci wszystko wyjasni :-) trzymam kciuki aby było wszystko ok
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ktory masz dc? Gdzies czytalam, ze sluzu czasami nie widac w ogole, ale jest u wejscia szyjki i on wystarcza. Wiec spokojnie. Jutro sie wsio dowiesz! Powodzenia!!!no nic, jutro ide do gin to zobaczymy ale jakies mam zle przeczucia ze mi powie ze owu nie bedzie, ze nie ma pecherzykow....:-(
reklama
a ktoras mi pomoze? orientujecie sie czy owu moze byc jak nie ma sluzu bo mi po clo tak sucho ze szok..... i nie wiem jak chlopaki tam dotrwaja jak nadal tak bedzie a teraz juz chyba za pozno na jakies preparaty...
Hej
Ja po odstawieniu tabl też miałam problemy ze śluzem, było bardzo sucho. Gdzieś an forum przeczytałam, że preparaty z oleju wiesiołka (tłoczony na zimno) są dobre. Bierze się je od 1-14 dc.
Tak też robiłam 2 miesiące. Śluzu trochę więcej, z tymże zanikł śluż owulacyjny, cały czas był nieprzejrzysty, jakby żel. Inne dziewczyny miały normalnie Odpuściłąm branie i w tym cyklu miam zdecydowanie mniej śluzu i też nie był tak charakterystyczny dla płodych dni.
Maiałm na pewno owulację, był pęcherzyk 3 dni przed, testy owu wyszły pozytywnie, a dzień po owu był pęknięty... także nieprwwidłowy śluż nie wykluicza owulacji.
Dziś mam 28 dc, a rano mi wzrosłą temp 37,07 a dziś powinnam dostać @ Jutro robię teścik i mam nadzieję zobaczyć 2 kreski....:-)
Powodzenia
Podziel się: