reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dobrze juz kończę muszę syna położyć spać mi tu chce siedzieć i ikonki wstawiać.Niech powstawia i do łóżeczka. Wybaczcie więc różne minki tym grożniejsze tym śmieszniej.;-):-D:zawstydzona/y::-p:laugh2::crazy::angry::baffled::blink::dry::shocked2::cool::errr::frown::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::elvis::oo2::hmm::oo::biggrin2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd::nerd:

Żabka, eee tam, fajna babka z Ciebie i już.

Ja do szczuplaczków nie należę i w dodatku w ostatnim roku tak mi się przytyło, że :szok:, teraz ważę tyle co ważyłam w dniu porodu syna. A najgorsze jest to, że żadne diety na mnie nie działają.

Agutka, ja kłamię!?:-):-p
np to ja mam tak samo waze 83-85 kg tak mi skacze waga a jak szlam na porodownke to bylo 84kg moj maz by chciala zebym schudla i ja tez ale zadne diety nic niedawaly jedyne co mi pomoglo to meridia15 z nia zchudlam 10 kg ale po ponad pol roku od schudniecia zaczely sie problemy i to ostre z tesciami i zaczelam ostro zajadac stres i nadrobilam wage :baffled: ale jak juz bede miala 3 dzieciaczkow to znow sie wezme z meridia i wtedy juz niepozwole sobie zjadac stresu

TOŚKA u mnie jest podobnie że mam wokół sutka większą aureole i przekrwione wystające sutki a do tego jak zdejme stanik i cycochy zmarną to mam ciemniejszą tę aaureole i sutki sterczą jak szalone a i te gruczoły też mam większe.
moje tez ciagle stercza moj maz to sie szczerzy jak je widzi ale mi wcale do smiechu bo stoja i stoja i o wszystko ocieraja i wtedy bola az szaklu idzie dostac:baffled: nigdy tak niemialam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Żabka, ja z meridią schudłam tylko i aż 7 kg. Mnie to wystarczyło żeby się lepiej poczuć choć i tak za mało do idealnej wagi. Niestety, pomimo nie zwiększeniu się apetytu (meridia ma takie działanie) znowu przytyłam i też mam plan, że jak już urodzę i wykarmię drugie dziecko to znowu wybiorę się do doktorka po receptę.

reklama
A to ja w górach (oczywiście) :-p

Załączniki

• fcc2d5206e.jpg
    fcc2d5206e.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 26
Do góry