kerna
http://www.lauraziobro.pl
sorki, ale uśmiałąm się tekstem....na pewno jakiemus kolesiowi c to przeczyta sie spodobasutki sterczą jak szalone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sorki, ale uśmiałąm się tekstem....na pewno jakiemus kolesiowi c to przeczyta sie spodobasutki sterczą jak szalone
i tego zazdroszczę.....oh marzę o miskach BA teraz o cycochach dyskusja. Ja ze swoimi pryszczami to nawet nie mam o czym pisać, nawet jak karmiłam to były nieznacznie większe.
np to ja mam tak samo waze 83-85 kg tak mi skacze waga a jak szlam na porodownke to bylo 84kg moj maz by chciala zebym schudla i ja tez ale zadne diety nic niedawaly jedyne co mi pomoglo to meridia15 z nia zchudlam 10 kg ale po ponad pol roku od schudniecia zaczely sie problemy i to ostre z tesciami i zaczelam ostro zajadac stres i nadrobilam wage ale jak juz bede miala 3 dzieciaczkow to znow sie wezme z meridia i wtedy juz niepozwole sobie zjadac stresuŻabka, eee tam, fajna babka z Ciebie i już.
Ja do szczuplaczków nie należę i w dodatku w ostatnim roku tak mi się przytyło, że , teraz ważę tyle co ważyłam w dniu porodu syna. A najgorsze jest to, że żadne diety na mnie nie działają.
Agutka, ja kłamię!?:-)
moje tez ciagle stercza moj maz to sie szczerzy jak je widzi ale mi wcale do smiechu bo stoja i stoja i o wszystko ocieraja i wtedy bola az szaklu idzie dostac nigdy tak niemialamTOŚKA u mnie jest podobnie że mam wokół sutka większą aureole i przekrwione wystające sutki a do tego jak zdejme stanik i cycochy zmarną to mam ciemniejszą tę aaureole i sutki sterczą jak szalone a i te gruczoły też mam większe.
rybko na mnie diety nie działały jakieś 6 lat, aż sie zawzięłam i dałam rady
u nas tylko w 1 sklepie maja staniki rozmiar E ale po 55 zl i taki jak dla starych babek blee wiec nieklupuje tam ale na rynku mozna kupic po 25 zlponiżej link do stronki - mają też sklep internetowy
Krisline - Bielizna, bielizna damska, bielizna męska, bielizna seksowna, bielizna erotyczna
żabko a ile teraz płacisz za stanik mogę wiedzieć ??