reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam sie. Przczytałam 12stron:szok::szok::szok::szok: i mam dość:-D a wy tu o cycochach....ja też mam 75E....załamka. Wszystko schudło tylko cyce zostały...
tośka a co to za marka, bo pierwsze słysze....i nawet nie wiem gdzie szuakć sklepu....kurcze a mam tylko jeden fajny stanik:wściekła/y:

reklama
Kochana witaj w klubie "cycatych";-) ja mam 85 F i doskonale cię rozumiem :tak::tak: staniki kupuję w krissline (bardzo fajnie trzymaja biust i kolorowe są ) w ostateczności triumph chociaż nie polecam na duże cycole:no:
nieznam tych firm z przykroscia musze stwiedzic ze niestac mnie na firmowy cyckonosz :-:)zawstydzona/y: dlatego najczesciej szukam po sklepach albo rynkach lub na allegro(chociaz z alegro chyba juz niekupie bo kiedys kupilam 2 rozne i oba o 1 rozmiar za male mimo ze na metce bylo napisane E) i mama czasem mi z kanady przysle jakies bo tam wiecej cycatych jest

Żabka, eee tam, fajna babka z Ciebie i już.

Ja do szczuplaczków nie należę i w dodatku w ostatnim roku tak mi się przytyło, że :szok:, teraz ważę tyle co ważyłam w dniu porodu syna. A najgorsze jest to, że żadne diety na mnie nie działają.

Agutka, ja kłamię!?:-):-p

dziewczynki pytanie do zafasolkowanych
czy podczas ciąży (raczej przy wyczekiwaniu na @ a pózniej się okazalo ze jestescie w ciazy) działo się coś z Waszymi piersiami ?? tzn czy zmienił się jakoś powiększył obszar wokół sutków, czy zmieniły one kolor na ciemnieszy, jaśniejszy, czy pojawiły się jakieś wycieki :baffled: mam małą zagwostkę w tym temacie czy piersi jakoś reagują

TOŚKA u mnie jest podobnie że mam wokół sutka większą aureole i przekrwione wystające sutki a do tego jak zdejme stanik i cycochy zmarną to mam ciemniejszą tę aaureole i sutki sterczą jak szalone a i te gruczoły też mam większe.

Nie przesadzaj jesteś bardzo krytyczna wobec siebie.:-):-):-):nerd::-p:zawstydzona/y::shocked2::shocked2::cool2::cool2::cool::cool::cool::cool::cool::cool2::nerd::nerd::nerd::nerd::baffled::baffled::baffled::happy2::happy2::happy2::happy2::confused:
to mój synek postawiał ikonki ale ma radość że może je :no:postawiać teraz też daję więc mu pole do popisu.:-):-);-);-):tak::tak::-D:-D;-):tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::-:)-:)zawstydzona/y::szok::szok::szok::szok::szok::szok::rolleyes::rolleyes::rolleyes::growl::growl::growl::errr::errr::frown::frown::elvis::elvis::rofl::ninja2::evil::confused2::huh::rolleyes2::sad::sad::sad:

jak kolorowo :-D:-D:-D

chyba nie ma kobitki ktora bylaby w 100% zadowolona ze swojego wygladu, kazda twierdzi ze ma cos za malo albo za duzo.... ale wazne ze naszym panom sie podobamy;-)
no a to ja:)

bo kobietki już takie krytyczne są wobec siebie :-p też ładniutka jesteś :tak:

reklama
A teraz o cycochach dyskusja:-p. Ja ze swoimi pryszczami to nawet nie mam o czym pisać, nawet jak karmiłam to były nieznacznie większe.

Do góry