reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny mogę prosić o odp :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Słuchaj no niby tak jest widać po sytkach są ciemniejsze obwódki też. A|le jak ja już pisałam przy pierwszej ciąży u siebie objawów sutkowych nie zauważyłam, nic nawet mdłości tylko @ brak, potem też te sutki się takie nie zrobiły tylko ok. 3 miesiąca. Zależy od kobietki

reklama
a jak chodzi o zmianę barwy sutków to nic takiego nie ma.... to się pokazało u mnie dopiero później w trakcie ciąży.. na początku są tylko takie małe żyłki i wrażliwość... no, może jeszcze uczucie "nabrzmiałych" piersi - teraz przypomina mi to piersi pełne mleka :sorry2:

dzisiaj zauważyłam coś dziwnego podczas prysznica ale nie wiem czy to skutek uboczny brania luteiny (wg ulotki możą występować zmiany) czy coś innego tzn @
jutro zadzwonie do lekarza i się dowiem :tak::tak:

a jak chodzi o zmianę barwy sutków to nic takiego nie ma.... to się pokazało u mnie dopiero później w trakcie ciąży.. na początku są tylko takie małe żyłki i wrażliwość... no, może jeszcze uczucie "nabrzmiałych" piersi - teraz przypomina mi to piersi pełne mleka :sorry2:
Tak masz rację , a ciemnieją u kobiet z wyższą melaniną chyba dobrze napisałam.

Tak masz rację , a ciemnieją u kobiet z wyższą melaniną chyba dobrze napisałam.

u mnie zrobiły się ciemniejsze brodawki takie bordooo;-), pojawiły się takie gruczołki jakieś zwiększył się obwód wokół sutków i ból nie miłosierny. Doczytałam w ulotce luteiny że mogą być zmiany jakieś. Zaangażowałam najbardziej zorientowanego w domu :-p i potwierdził zmiany :sorry2:

Witam wszystkie przyszłe mamusie!

Zakładam ten nowy wątek dla tych wszystkich dziewczyn, które wraz z Nowym Rokiem postanowiły zostać mamusiami. Piszcie o swoich radościach z tym związanych, smutkach, zmartwieniach itd.

Zatem, starajmy się razem, może będzie łatwiej:-)

reklama
Do góry