Słuchaj no niby tak jest widać po sytkach są ciemniejsze obwódki też. A|le jak ja już pisałam przy pierwszej ciąży u siebie objawów sutkowych nie zauważyłam, nic nawet mdłości tylko @ brak, potem też te sutki się takie nie zrobiły tylko ok. 3 miesiąca. Zależy od kobietkiDziewczyny mogę prosić o odp
reklama
marulka
mamcia wieloetatowa
a jak chodzi o zmianę barwy sutków to nic takiego nie ma.... to się pokazało u mnie dopiero później w trakcie ciąży.. na początku są tylko takie małe żyłki i wrażliwość... no, może jeszcze uczucie "nabrzmiałych" piersi - teraz przypomina mi to piersi pełne mleka
marulka
mamcia wieloetatowa
Żabko niestety nic nie widać.........
Ja zmykam kobietki... Życzę spokojnej nocki... przytulajcie się i śpijcie słodko kochane!!! buźka!
Ja zmykam kobietki... Życzę spokojnej nocki... przytulajcie się i śpijcie słodko kochane!!! buźka!
Tak masz rację , a ciemnieją u kobiet z wyższą melaniną chyba dobrze napisałam.a jak chodzi o zmianę barwy sutków to nic takiego nie ma.... to się pokazało u mnie dopiero później w trakcie ciąży.. na początku są tylko takie małe żyłki i wrażliwość... no, może jeszcze uczucie "nabrzmiałych" piersi - teraz przypomina mi to piersi pełne mleka
[IMG=http://img62.imageshack.us/img62/6749/obraz029tv.jpg][/IMG]
HURA UDALO SIE CHOCIAZ MINIATURKE WKLEIC ALE NA TYM ZDJECIU WCIAGNELAM BRZUCH BO NORMALNIE TO SA 2 OPONY WOKOL PASA HAHAHAHA
HURA UDALO SIE CHOCIAZ MINIATURKE WKLEIC ALE NA TYM ZDJECIU WCIAGNELAM BRZUCH BO NORMALNIE TO SA 2 OPONY WOKOL PASA HAHAHAHA
Tak masz rację , a ciemnieją u kobiet z wyższą melaniną chyba dobrze napisałam.
u mnie zrobiły się ciemniejsze brodawki takie bordooo;-), pojawiły się takie gruczołki jakieś zwiększył się obwód wokół sutków i ból nie miłosierny. Doczytałam w ulotce luteiny że mogą być zmiany jakieś. Zaangażowałam najbardziej zorientowanego w domu i potwierdził zmiany
Witam wszystkie przyszłe mamusie!
Zakładam ten nowy wątek dla tych wszystkich dziewczyn, które wraz z Nowym Rokiem postanowiły zostać mamusiami. Piszcie o swoich radościach z tym związanych, smutkach, zmartwieniach itd.
Zatem, starajmy się razem, może będzie łatwiej:-)
Zakładam ten nowy wątek dla tych wszystkich dziewczyn, które wraz z Nowym Rokiem postanowiły zostać mamusiami. Piszcie o swoich radościach z tym związanych, smutkach, zmartwieniach itd.
Zatem, starajmy się razem, może będzie łatwiej:-)
reklama
[IMG=http://img62.imageshack.us/img62/6749/obraz029tv.jpg][/IMG]
nie przesadzaj !!! bardzo fajne zdjęcie
Podziel się: