reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

NIEUMIEM WKLEIC FOTKI W [POST :-:)baffled: A NA TYM IMAGESCHIK NIEMAM KONTA

http://yfrog.com/jlobraz029aj

KURDE COS MI SIE NIEUDALO ZA TEPA NA TO JESTEM

w tym okienku jak odpowiadasz jest na górze (obok koloru tekstu) spinacz i on działa jak załącznik :tak: dodajesz przez niego fotę z komputera ;-)

Dziewczyny mogę prosić o odp :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja słyszałam, że może zmienić się kolor sutka oraz jego wielkość :tak:

Jeszcze poproszę o przepis. :-)

240 g zwykłej mąki
60 g margaryny do pieczenia
60 g zimnego masła

Margarynę i masło pociąć. Wymieszać z mąką i odstawić do lodówki na 10 minut.

sok z 1 pomarańczy (lub 1/4 szklanki wody)
szczypta soli

Wymieszać i do lodówki na ok. 5 minut.

Mąkę (z dodatkami) wymieszać malakserem z sokiem - do zlepienia grudek (nie na gładką masę). Na stolnicy wyrobić i rozwałkować na cienko. (Ciasto można podzielić na części i przetrzymać je w lodówcę.) Wyciąć ciasteczka i z wierzchu nałożyć marmoladę. Piec ok. 5-15 min w zależności od grubości ciasta w 220 stopniach C.

reklama
u mnie zrobiły się ciemniejsze brodawki takie bordooo;-), pojawiły się takie gruczołki jakieś zwiększył się obwód wokół sutków i ból nie miłosierny. Doczytałam w ulotce luteiny że mogą być zmiany jakieś. Zaangażowałam najbardziej zorientowanego w domu :-p i potwierdził zmiany :sorry2:
Tk to może być ciąża na 99%;-) teraz czekaj na potwierdzenie z testu.

Witam wszystkie przyszłe mamusie!

Zakładam ten nowy wątek dla tych wszystkich dziewczyn, które wraz z Nowym Rokiem postanowiły zostać mamusiami. Piszcie o swoich radościach z tym związanych, smutkach, zmartwieniach itd.

Zatem, starajmy się razem, może będzie łatwiej:-)
Super będę zaglądała. Pozdrawiam

pewnie, że nie jest źle :tak: o a tych piersi to ci zazdroszczę :-p moje takie kruszynki :baffled:

u mnie zrobiły się ciemniejsze brodawki takie bordooo;-), pojawiły się takie gruczołki jakieś zwiększył się obwód wokół sutków i ból nie miłosierny. Doczytałam w ulotce luteiny że mogą być zmiany jakieś. Zaangażowałam najbardziej zorientowanego w domu :-p i potwierdził zmiany :sorry2:

czekamy na testa ;-) trzymam kciuki :-)

pewnie, że nie jest źle :tak: o a tych piersi to ci zazdroszczę :-p moje takie kruszynki :baffled:

czekamy na testa ;-) trzymam kciuki :-)
oj niema czego zazdroscic miseczka E i kregoslup dostaje po dupie i czesto bioli wolalbym miec mniejsze o 1 rozmiar chociaz bo ze znalezieniem sexi stanika jest okropny problem:baffled: a zmniejszenie biustu jest 5 tysiecy drozsze niz powiekszenie jakas paranoja normalnie

Tk to może być ciąża na 99%;-) teraz czekaj na potwierdzenie z testu.

Słońce na ciąże się nie nastawiam raczej bo @ objawy są tyż:tak: zaniepokoił mnie tez zwiększony obszar wokół sutków i nigdy nie miałam takich pięknych brodawek hehe:-D:-D aa i co dziwne i wczoraj i dzisiaj pojawił się biały nalot na brodawkach :sorry2:
jutro zadzownie do gina i zapytam czy lutka może dawać takie objawy, czy może małpisko a ja nigdy nie zwróciłam uwagi na to - cholera wie

oj niema czego zazdroscic miseczka E i kregoslup dostaje po dupie i czesto bioli wolalbym miec mniejsze o 1 rozmiar chociaz bo ze znalezieniem sexi stanika jest okropny problem:baffled: a zmniejszenie biustu jest 5 tysiecy drozsze niz powiekszenie jakas paranoja normalnie

Kochana witaj w klubie "cycatych";-) ja mam 85 F i doskonale cię rozumiem :tak::tak: staniki kupuję w krissline (bardzo fajnie trzymaja biust i kolorowe są ) w ostateczności triumph chociaż nie polecam na duże cycole:no:

reklama
chyba nie ma kobitki ktora bylaby w 100% zadowolona ze swojego wygladu, kazda twierdzi ze ma cos za malo albo za duzo.... ale wazne ze naszym panom sie podobamy;-)
no a to ja:)

Załączniki

• IMAG0252.jpg
    IMAG0252.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 26
Do góry