reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

NIEUMIEM WKLEIC FOTKI W [POST :-:)baffled: A NA TYM IMAGESCHIK NIEMAM KONTA

http://yfrog.com/jlobraz029aj

KURDE COS MI SIE NIEUDALO ZA TEPA NA TO JESTEM

w tym okienku jak odpowiadasz jest na górze (obok koloru tekstu) spinacz i on działa jak załącznik :tak: dodajesz przez niego fotę z komputera ;-)

Dziewczyny mogę prosić o odp :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja słyszałam, że może zmienić się kolor sutka oraz jego wielkość :tak:

Jeszcze poproszę o przepis. :-)

240 g zwykłej mąki
60 g margaryny do pieczenia
60 g zimnego masła

Margarynę i masło pociąć. Wymieszać z mąką i odstawić do lodówki na 10 minut.

sok z 1 pomarańczy (lub 1/4 szklanki wody)
szczypta soli

Wymieszać i do lodówki na ok. 5 minut.

Mąkę (z dodatkami) wymieszać malakserem z sokiem - do zlepienia grudek (nie na gładką masę). Na stolnicy wyrobić i rozwałkować na cienko. (Ciasto można podzielić na części i przetrzymać je w lodówcę.) Wyciąć ciasteczka i z wierzchu nałożyć marmoladę. Piec ok. 5-15 min w zależności od grubości ciasta w 220 stopniach C.

reklama
u mnie zrobiły się ciemniejsze brodawki takie bordooo;-), pojawiły się takie gruczołki jakieś zwiększył się obwód wokół sutków i ból nie miłosierny. Doczytałam w ulotce luteiny że mogą być zmiany jakieś. Zaangażowałam najbardziej zorientowanego w domu :-p i potwierdził zmiany :sorry2:
Tk to może być ciąża na 99%;-) teraz czekaj na potwierdzenie z testu.

Witam wszystkie przyszłe mamusie!

Zakładam ten nowy wątek dla tych wszystkich dziewczyn, które wraz z Nowym Rokiem postanowiły zostać mamusiami. Piszcie o swoich radościach z tym związanych, smutkach, zmartwieniach itd.

Zatem, starajmy się razem, może będzie łatwiej:-)
Super będę zaglądała. Pozdrawiam

pewnie, że nie jest źle :tak: o a tych piersi to ci zazdroszczę :-p moje takie kruszynki :baffled:

u mnie zrobiły się ciemniejsze brodawki takie bordooo;-), pojawiły się takie gruczołki jakieś zwiększył się obwód wokół sutków i ból nie miłosierny. Doczytałam w ulotce luteiny że mogą być zmiany jakieś. Zaangażowałam najbardziej zorientowanego w domu :-p i potwierdził zmiany :sorry2:

czekamy na testa ;-) trzymam kciuki :-)

pewnie, że nie jest źle :tak: o a tych piersi to ci zazdroszczę :-p moje takie kruszynki :baffled:

czekamy na testa ;-) trzymam kciuki :-)
oj niema czego zazdroscic miseczka E i kregoslup dostaje po dupie i czesto bioli wolalbym miec mniejsze o 1 rozmiar chociaz bo ze znalezieniem sexi stanika jest okropny problem:baffled: a zmniejszenie biustu jest 5 tysiecy drozsze niz powiekszenie jakas paranoja normalnie

Tk to może być ciąża na 99%;-) teraz czekaj na potwierdzenie z testu.

Słońce na ciąże się nie nastawiam raczej bo @ objawy są tyż:tak: zaniepokoił mnie tez zwiększony obszar wokół sutków i nigdy nie miałam takich pięknych brodawek hehe:-D:-D aa i co dziwne i wczoraj i dzisiaj pojawił się biały nalot na brodawkach :sorry2:
jutro zadzownie do gina i zapytam czy lutka może dawać takie objawy, czy może małpisko a ja nigdy nie zwróciłam uwagi na to - cholera wie

oj niema czego zazdroscic miseczka E i kregoslup dostaje po dupie i czesto bioli wolalbym miec mniejsze o 1 rozmiar chociaz bo ze znalezieniem sexi stanika jest okropny problem:baffled: a zmniejszenie biustu jest 5 tysiecy drozsze niz powiekszenie jakas paranoja normalnie

Kochana witaj w klubie "cycatych";-) ja mam 85 F i doskonale cię rozumiem :tak::tak: staniki kupuję w krissline (bardzo fajnie trzymaja biust i kolorowe są ) w ostateczności triumph chociaż nie polecam na duże cycole:no:

reklama
chyba nie ma kobitki ktora bylaby w 100% zadowolona ze swojego wygladu, kazda twierdzi ze ma cos za malo albo za duzo.... ale wazne ze naszym panom sie podobamy;-)
no a to ja:)

Załączniki

• IMAG0252.jpg
    IMAG0252.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 29
Do góry