reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

PO urodzeniu miałaś niedowagę? ja po urodzeniu małego podczas karmienia schudłam elegancko... karmiłam 9 miechów, później przestałam i tak od zimy 2009 już mi ciała tylko przybywało... tak że skoczyłam z małego 38 na klasyczne 40:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: to dopiero wstyd... bo już łapkę miałam za tłustą i dupsko mi urosło do niebotycznych rozmiarów... no i wagą dogoniłam siebie z czasów ciąży z małym :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja w ciąży ważyłam tylko 56 kg i w sumie był tylko brzuch taka piłeczka, a jak urodziłam to brak brzucha waga 47 kg, potem to karmienie to ja nikłam na oczach ważyłam 45 kg, kręcenie w głowie, uczucie słabości itp. Karmiłam tylko 3,5 miesiąca pokarm zgubiłam bo jeździłam jeszcze na studia.
A tak co do wagi to mam to po mamie, że poród to u nas terapia odchudzająca siostra też chuda teraz zresztą ona zawsze była patyk.

reklama
Ja w ciąży ważyłam tylko 56 kg i w sumie był tylko brzuch taka piłeczka, a jak urodziłam to brak brzucha waga 47 kg, potem to karmienie to ja nikłam na oczach ważyłam 45 kg, kręcenie w głowie, uczucie słabości itp. Karmiłam tylko 3,5 miesiąca pokarm zgubiłam bo jeździłam jeszcze na studia.
A tak co do wagi to mam to po mamie, że poród to u nas terapia odchudzająca siostra też chuda teraz zresztą ona zawsze była patyk.

no to nie wiem czy zazdrościć, czy nie... ja w sumie lubiłam moje 38.... 40 to dla mnie masakra.. teraz obiecuję sobie, że się tak nie zapuszczę po porodzie..:tak::tak:

Ja tak troszkę zazdroszczę...

Agutko u Ciebie w sam raz tak jak być powinno , ale Twój małżonek to naprawdę chudzina zresztą mój też nic lepiej nie był- dopiero teraz przytył ok.2-3kg.

dziewczynki pytanie do zafasolkowanych
czy podczas ciąży (raczej przy wyczekiwaniu na @ a pózniej się okazalo ze jestescie w ciazy) działo się coś z Waszymi piersiami ?? tzn czy zmienił się jakoś powiększył obszar wokół sutków, czy zmieniły one kolor na ciemnieszy, jaśniejszy, czy pojawiły się jakieś wycieki :baffled: mam małą zagwostkę w tym temacie czy piersi jakoś reagują

Dziewczyny mogę prosić o odp :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A mi się ciastek zachciało... :-p na szczęście szybko się robi, a piecze ok.5 minut :-D

coś mi 2 zdjecia wczytało????! hm....

Załączniki

• Kopia DSC03874.jpg
    Kopia DSC03874.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 14
  • DSC03874.jpg
    DSC03874.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 19
Agutko u Ciebie w sam raz tak jak być powinno , ale Twój małżonek to naprawdę chudzina zresztą mój też nic lepiej nie był- dopiero teraz przytył ok.2-3kg.

A idź,On całe życie taki. :baffled:

Dobra,zmykam! Miłej nocki Babeczki! :-)

A mi się ciastek zachciało... :-p na szczęście szybko się robi, a piecze ok.5 minut :-D

coś mi 2 zdjecia wczytało????! hm....

Jeszcze poproszę o przepis. :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry