Nie przesadzaj przez to wszystko na swoim miejscu nasi faceci mają na nas większą ochotę. Mój M mówi ,że teraz jestem apetyczniejsza że są czasem takie chwile że trzymałby mnie w łóżku i sex non stop:-):-):-) to tak na marginesieI w większości miejscach za dużo na swoim miejscu.
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Nie przesadzaj przez to wszystko na swoim miejscu nasi faceci mają na nas większą ochotę. Mój M mówi ,że teraz jestem apetyczniejsza że są czasem takie chwile że trzymałby mnie w łóżku i sex non stop:-):-):-) to tak na marginesie
Hahahahaha,skąd ja to znam!
Ale ja jakoś strasznie przytyłam po odstawieniu tabsów,wrrrr.
marulka
mamcia wieloetatowa
Nie uwierzę dopóki nie zobaczę! :-)
hehehe nie mieści mi się sadełko w żadnym obiektywie żartuję ofkors... nawet schudłam ostatnio, o mi wszyściutko w brzuś idzie..
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
hehehe nie mieści mi się sadełko w żadnym obiektywie żartuję ofkors... nawet schudłam ostatnio, o mi wszyściutko w brzuś idzie..
Ciesz się,że tylko w brzusio... Mi wszędzie.
marulka
mamcia wieloetatowa
Ciesz się,że tylko w brzusio... Mi wszędzie.
aj tam bajki opowiadasz... poza tym - kochanego ciałka nigdy dość... lepiej być miłym w dotyku niż kościstym nieprawdaż?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
aj tam bajki opowiadasz... poza tym - kochanego ciałka nigdy dość... lepiej być miłym w dotyku niż kościstym nieprawdaż?
Oczywiście,że tak! Wystarczy,że mój Mężullo,to chudzina.
Ale pokażę Wam moją pyzowatą mordencję. Ale wstyd...
marulka
mamcia wieloetatowa
ooo jak fajnie :-) czekamy czekamy
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
ooo jak fajnie :-) czekamy czekamy
Już jest - w poście poprzednim.
reklama
marulka
mamcia wieloetatowa
Oczywiście,że tak! Wystarczy,że mój Mężullo,to chudzina.
Ale pokażę Wam moją pyzowatą mordencję. Ale wstyd...
no, kochana.... na pyszczku jest wszystkiego a w sam raz :-) nic nie widać żeby czegoś było za dużo lub za mało żaden wstyd!!! tylko uśmiechu jakoś brak
Podziel się: