agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ty to szczupla na buzi jestes jakbym umiala wkleic zdjecie to bym swoje wkleila hihihihi
http://imageshack.us/
"Browse" i wybierasz z folderu,w którym zapisana jest fotka. :-) Na dole wyskakuje Ci link do zdjęcia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty to szczupla na buzi jestes jakbym umiala wkleic zdjecie to bym swoje wkleila hihihihi
Kochana nie przesadzaj. Pamietaj że ja 3 lata po urodzeniu syna miałam niedowagę, żebra by liczył, kości policzkowe wystające nogi jak patyki rozmiar to 34 potem przejściowy 34/36. teraz 38 pełna gębą Buźkę też okrąglutką tak jak miałam jako dziewczynka i dobrze się z tym czuję lubię nosić buty na obcasie więc nogi nie są teraz takie patykowate pupcia jędrna i cycuszki fajne- nic tylko podkreślać figurę kobiecą strojami.Oczywiście,że tak! Wystarczy,że mój Mężullo,to chudzina.
Ale pokażę Wam moją pyzowatą mordencję. Ale wstyd...
no, kochana.... na pyszczku jest wszystkiego a w sam raz :-) nic nie widać żeby czegoś było za dużo lub za mało żaden wstyd!!! tylko uśmiechu jakoś brak
Kochana nie przesadzaj. Pamietaj że ja 3 lata po urodzeniu syna miałam niedowagę, żebra by liczył, kości policzkowe wystające nogi jak patyki rozmiar to 34 potem przejściowy 34/36. teraz 38 pełna gębą Buźkę też okrąglutką tak jak miałam jako dziewczynka i dobrze się z tym czuję lubię nosić buty na obcasie więc nogi nie są teraz takie patykowate pupcia jędrna i cycuszki fajne- nic tylko podkreślać figurę kobiecą strojami.
A taką chudą wcale nie jest być dobrze bo jak w coś się ubierzesz i ci koście obojczykowe wystają jak wieszak...
Oj, tak. Laseczka jak się patrzy.:-)marulka pisze:agutka ależ korzystacie z zimy... jak tak szalejesz to pewnie jesteś szczuplutka laseczka co??
Oj, tak. Laseczka jak się patrzy.:-)
Dodam, że widziałam Agutkę w realu.
Zagłosujcie proszę na mojego Maciusia
Bardzo Was proszę o pomoc i jak możecie prześlijcie ten link dalej, bardzo nam zależy...
Epokowy konkurs Leibniz
Dzięki
Ale pokażę Wam moją pyzowatą mordencję. Ale wstyd...
agutka a ja sobie wylookałam z tych malutkich zdjątek że masz krótkie włosy.... , później myslę - ok teraz masz długie, no ale do ślubu miałaś krótkie (tak na fotce widzę) a teraz dodałać foteczkę a tam szok - kok