reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie kochane!!
u mnie w porządku, mdłości dały mi odetchnąć 2 dni ale znów powróciły ;-);-);-) także jest wesoło :-)

kerna trzymaj się kochana, ja zaciskam mocno kciuki za Ciebie i fasolowca

agutka ależ korzystacie z zimy... jak tak szalejesz to pewnie jesteś szczuplutka laseczka co?? eh kobiety mam doliny związane z figurą :-p
Mam pytanko opisz objawy które miałaś parę dni przed @ i po niej pamiętasz jeszcze.

oki sproboje dzis wkleic fotke ale niewiem czy moj aparat cos uchwyci i czy bede umiala wkleic fotke ale sproboje opuki co @ jeszcze niema a jutro bedzie juz 37 dzien cyklu

Mi się wydaje,że to po prostu wina odstawienia tabletek. :sorry2:

agutka ależ korzystacie z zimy... jak tak szalejesz to pewnie jesteś szczuplutka laseczka co?? eh kobiety mam doliny związane z figurą :-p

Hahahahahaha,teraz to mało z krzesła nie spadłam ze śmiechu! :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Jakbyś mnie Baeczko widziała,to od razu byś zdanie zmieniła. :dry: :laugh2:

ale sie nienakrecam juz tak jak tydzien temu

Hm... ;-)

a nie chcesz zrobić teraz, bo po tylu dniach to raczej juz nie tylko z porannego powinno wyjść.

Dokładnie. :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mam pytanko opisz objawy które miałaś parę dni przed @ i po niej pamiętasz jeszcze.

oprócz typowych dla mnie objawów @ czyli bólu piersi mialam jeszcze tak ze cztery dni około terminu @ bóle brzucha typowe jak przy @.... tak, że co chwile myslałam "o, boli mnie to pewnie już cieknie" ale było sucho:-) nie miałam natomiast takich typowych dla mnie objawów jak napięcie przedmiesiączkowe... byłam raczej wyluzowana, nie czepiałam się męża itp ;-):tak:

Hahahahahaha,teraz to mało z krzesła nie spadłam ze śmiechu! :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Jakbyś mnie Baeczko widziała,to od razu byś zdanie zmieniła. :dry: :laugh2:

e tam :-) pamiętaj że ja do CHUDERLAKÓW nie należę, więc nie wiesz co dla mnie oznacza bycie laską :-D

reklama
Do góry