a nie chcesz zrobić teraz, bo po tylu dniach to raczej juz nie tylko z porannego powinno wyjść.oki sproboje dzis wkleic fotke ale niewiem czy moj aparat cos uchwyci i czy bede umiala wkleic fotke ale sproboje opuki co @ jeszcze niema a jutro bedzie juz 37 dzien cyklu
reklama
marulka
mamcia wieloetatowa
właśnie Żabka może powtórz test - ja też testowałam i miałam jedną krechę a teraz już (choć dla mnie dopiero) 8 tydzień....
Mam pytanko opisz objawy które miałaś parę dni przed @ i po niej pamiętasz jeszcze.Witajcie kochane!!
u mnie w porządku, mdłości dały mi odetchnąć 2 dni ale znów powróciły ;-);-);-) także jest wesoło :-)
kerna trzymaj się kochana, ja zaciskam mocno kciuki za Ciebie i fasolowca
agutka ależ korzystacie z zimy... jak tak szalejesz to pewnie jesteś szczuplutka laseczka co?? eh kobiety mam doliny związane z figurą
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
oki sproboje dzis wkleic fotke ale niewiem czy moj aparat cos uchwyci i czy bede umiala wkleic fotke ale sproboje opuki co @ jeszcze niema a jutro bedzie juz 37 dzien cyklu
Mi się wydaje,że to po prostu wina odstawienia tabletek.
agutka ależ korzystacie z zimy... jak tak szalejesz to pewnie jesteś szczuplutka laseczka co?? eh kobiety mam doliny związane z figurą
Hahahahahaha,teraz to mało z krzesła nie spadłam ze śmiechu!
Jakbyś mnie Baeczko widziała,to od razu byś zdanie zmieniła.
ale sie nienakrecam juz tak jak tydzien temu
Hm... ;-)
a nie chcesz zrobić teraz, bo po tylu dniach to raczej juz nie tylko z porannego powinno wyjść.
Dokładnie.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mialas 1 kreche w ktorym dniu cyklu a 2 w ktorym??czy niemialas 2 wogole tylko lekarz zbadal ze ciaza???właśnie Żabka może powtórz test - ja też testowałam i miałam jedną krechę a teraz już (choć dla mnie dopiero) 8 tydzień....
No hej agutko nie przesadzaj po prostu wszystko na swoim miejscu.Mi się wydaje,że to po prostu wina odstawienia tabletek.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No hej agutko nie przesadzaj po prostu wszystko na swoim miejscu.
I w większości miejscach za dużo na swoim miejscu.
marulka
mamcia wieloetatowa
Mam pytanko opisz objawy które miałaś parę dni przed @ i po niej pamiętasz jeszcze.
oprócz typowych dla mnie objawów @ czyli bólu piersi mialam jeszcze tak ze cztery dni około terminu @ bóle brzucha typowe jak przy @.... tak, że co chwile myslałam "o, boli mnie to pewnie już cieknie" ale było sucho:-) nie miałam natomiast takich typowych dla mnie objawów jak napięcie przedmiesiączkowe... byłam raczej wyluzowana, nie czepiałam się męża itp ;-)
e tam :-) pamiętaj że ja do CHUDERLAKÓW nie należę, więc nie wiesz co dla mnie oznacza bycie laską
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
e tam :-) pamiętaj że ja też do szczupłych nie należę, więc nie wiesz co dla mnie oznacza bycie laską
Nie uwierzę dopóki nie zobaczę! :-)
reklama
marulka
mamcia wieloetatowa
mialas 1 kreche w ktorym dniu cyklu a 2 w ktorym??czy niemialas 2 wogole tylko lekarz zbadal ze ciaza???
w tym cyklu w którym zaszłam w ciąże miałam 1 kreskę przed terminem @ i w terminie @.... II wyszły - i to druga bladziutka - po 4 dniach od terminu @
Podziel się: