reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
no laski dobrze mówicie..jak zawsze macie rację;-) Ja o tym krwawieniu przeczytałam daawno temu gdzieś. I oczywiści przypomniało mi się w odopwiednim momencie. Już nic nie szperam tylko spokojnie odpoczywam ile sie da. teraz bratowa wzięła małego na spacerek więc mam prawie godzinkę wolną:tak:
A z m oim M to jest tak, że on pracuje u gościa w firmie budowlanej i teraz robią galerię w Łodzi (jak któraś tam mieszka to wie ponoć największa w europie) no i terminy ich gonią. Więc nie ma mowy o urlopie:no::no::no::no:bo od razu wypad z roboty i szukaj se innej.
także za tydzień się zobaczymy przez całe dwa dni a potem znowu jedzie nie wiadomo na ile...mam nadzieje że to wytrzymamy.
A Wy jak tam niedzielne spacerki????;-)
Pajkaa u Ciebie faktycznie nieciekawie. Ale popatrz ja krwawiłam ok 5tc z Michałem i to ostro jak na @. A potem okazuje sie że ciaża. No i jakim cudem sie utrzymała:confused::confused::confused: widać jak fasolka ma być to i tak będzie:tak::tak::tak:

he he teraz wyszlo mi czerwone a dopiero we wtorek ide do ginka sciagnac spirale ale dziadostwo he he

A jaką spirale miałaś miedzianą czy z hormonami ????ja kiedyś myślałam oniej bo nie mogę brac zażnej antykoncepcji hormonalnej ale nie wiem jak to jest po cc.

KRENA dobrze że mały z ciocią poszedł na spcerek ,no fakt jak mają terminy to muszą teraz ostro pracowac ,to ja nawet nie wiedziałam że mialaś krwawienie w pierwszej ciąży,Będzie dobrze.
A co do spavrków to moje nie wychodzą na takąpogode bo u nas jest -7.a mają mały katar więc wole ich trochę potrzymać w domu.

głupota jak nic ale chociaż pośmiać się można :-):-)

TOSKA no to widze u ciebie nie będzie problemu z nocnym wstawaniem ,a co do męża to tylko pozazdrościć ,mój to tylko by grał lub grzebał przy samochodzie.

aj tam pozazdrościć oprócz gotowania nic w domu nie robi :-D ważne że samochód sam naprawia :tak::tak:a poza ty komputer komputer komputer itd;-)

patrzcie dziewczyny jaką głupote znalazłam ,ciekawe jak wam wyjdzie mi na niebiesko ten kwadrat wychodzi...

Interaktywny test ciążowy - Joe Monster
Co za badziewie, już nie wiedzą co wymyślać.
A teraz ilu młodym wyszedł niebieski a tak naprawdę jest czerwony i wtedy jest płacz i niedowierzanie czemu.:baffled:
U mnie też niebeski i bez niegi znam wynik.:dry:

czekasz na 2 kreski nie na @ !!!

kiedy testujesz??
Wiesz moje cykle ostatnio trwają po 25dni i dzisiaj jest ten dzień, ale może być tak że będzie cykl dążył do 28 dni , bo zawsze tyle mi trwały tylko od 3 miesięcy jak biorę bromka 1 tabl. cos @ szybciej przychodzi. Test ewentualnie w środę lub w czwartek.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiesz moje cykle ostatnio trwają po 25dni i dzisiaj jest ten dzień, ale może być tak że będzie cykl dążył do 28 dni , bo zawsze tyle mi trwały tylko od 3 miesięcy jak biorę bromka 1 tabl. cos @ szybciej przychodzi. Test ewentualnie w środę lub w czwartek.

moje cykle też różnie trwają zobaczymy ile ten będzie trwał jak @ nie przyjdzie też w środe zatestuje a coo :tak:

hej kobietki u mnie dzis 36 dc w tygodniu bede robickolejnego bobotesta bo ta baldziocha na 1 z piatku jest nadal widoczna slabo ale jest niewiem co o tym sadzic ale ja sie czuje ze jestem w ciazy a wizyta u gina dopiero w nastepny wtorek i jesli do tej wizyty zaden test niebedzie pozytywny a @ nadal niebedzie to mu zaplace i niech mi odrazu zrobi usg dopochwowe i sprawdzi co tam wsrodku sie dzieje czy cos jest a jak nie to niech sprawdziczy wszystko ok i da cos na wywolanie @ takwiec przedemna caly tydzien czekania na gina :tak: bo chcialam isc w ten wtorek ale teraz ma urlop i bedzie dopiero za tydzien..masakra ze w tym moim miasteczku gin jest tylko 1 raz w tygodniu:baffled:

reklama
Scully - no nie wiem, rok temu miałam nie bardzo cytologię, brałam globulki dowcipne i potem było ok, ale boję się nawrotu jakiejś infekcji :(

będzie dobrze :tak: ja ostatnio też miałam cytologię robioną i mam II... (jak co roku) szkoda tylko, że na cytologi ta II, a nie na teście ciążowym :dry:

Mowie Wam masakra, nigdy nie mialam zadnej infekcji- ale ja uwazam ze zanim dał globulki to powinien wymaz zrobic i dopiero dac co trzeba....
, a poza tym to tak mnie ciagna jajniki i dol brzucha ze szok a piersi zaraz omalo co nie eksploduja- nie czuje sie jak przed @ ale pewno nadejdzie ohyda
mowie Wam masakra :wściekła/y:a kolejna wizyte mam umowiona na polowe lutego ale do innego- do ktorego trudno sie dostac ale tez ide pierwszy raz bo jak zmienilam firme to rowniez mam inna firme medyczna i znow od poczatku...
ehhhhhh szkoda słów

infekcje też mnie dobijały kiedyś :baffled: ja nic nie czułam, a gin, że infekcja i globulki... i co wizyta to to samo :baffled: na szczęście odpuściło ;-)

a mój mąż przyniósł mi dzisiaj ziemniaka :-D

a tutaj buciki fasolki nie umiałam sie oprzec

fajowy ziemniaczek :-D i słodziutkie buciki :tak:;-):-)

Aktualizacja 17.01.2010r. godz. 13.38

tulam mocno :tak:

patrzcie dziewczyny jaką głupote znalazłam ,ciekawe jak wam wyjdzie mi na niebiesko ten kwadrat wychodzi...
Interaktywny test ciążowy - Joe Monster

o, a mi wyszedł czerwony :-D szkoda tylko, że dopiero po @ :-D

Do góry