reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziewczyny, czy orientujecie sie czy owu moze byc jak nie ma sluzu:confused: bo mi po clo tak sucho ze szok..... i nie wiem jak chlopaki tam dotrwaja jak nadal tak bedzie a teraz juz chyba za pozno na jakies preparaty...
pajka, Ty bralas clo? tez mialas problem ze sluzem? ja jutro poznym wieczorem bede u gin to sie zapytam i zobacze w ogole czy pecherzyki rosna....

no niektore kobietki wogole maja malo sluzu ii musza sobie wygrzebywac:baffled: zeby cokolwiek zbadac wiecwszystko mozliwe ja naszczescie niemam problemu i zawsze mam sluz przy podcieraniu

dziewczynki pytanie do zafasolkowanych
czy podczas ciąży (raczej przy wyczekiwaniu na @ a pózniej się okazalo ze jestescie w ciazy) działo się coś z Waszymi piersiami ?? tzn czy zmienił się jakoś powiększył obszar wokół sutków, czy zmieniły one kolor na ciemnieszy, jaśniejszy, czy pojawiły się jakieś wycieki :baffled: mam małą zagwostkę w tym temacie czy piersi jakoś reagują

A My się dziś znowu wyszaleliśmy tak na sankach,że teraz Zuzia i Grzesiek dogorywają na łóżku. :-D :-p

Aktualizacja 17.01.2010r. godz. 18:12

ZAFASOLKOWANE:

bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf-7cykl
milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
msdracula – 3 cykl
aga26k -
kerna - 2 cykl
Loczek36 – 4 cykl (po roku) ???
asiaN – 1 cykl (3 z Luteiną)

zielona.wampirzyca-9 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 12 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
toska32-URLOPIK
chup - 1 cykl
kinga85- 13 cykl iURLOPIK
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 7 cykl z hakiem
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
&Ewcia - 8 cykl
agutkaZG- 6 cykl (test 14.02)
nanusia - około 18 cykl
chiara1 - 3 cykl
Maxymka - 4 cykl
Scully- 3 cykl
olcia23- 2 cykl
LauraOna- 3 cykl i URLOPIK
CameoURLOPIK (jednocyklowy)
SylwiaSz- 4 cykl
MALUTKA10234 cykl
skowronek - 5 cykl
myszka1987- 4 cykl
Stefanka83 - 2 cykl
lopop - 45 cykl
Lady_Marion – 6 cykl
asiucha-L- 7 cykl
ryba30 - 4 cykl
Betusia– 5 cykl
Svensonka
missiiss1301 – 1 cykl
pok – 3 cykl
suzi1 – 8 cykl
biedroneczka1980URLOPIK
martuskaa 3 cykl
agnieszka.kk
agi79 2 cykl
bombelek8 11 cykl
Fleur 2 cykl
Chup
*Tośka* - 4 cykl
87zabka – 1 cykl
Robin 19 cykl
nereida
oliwka_11 – 1 cykl
malapralinka – 1 cykl
Antylopka niedługo „start” 0 cykl
Carolina -
kasica88
Sylvietta
olkale -

Maćku,starą listę znalazłaś,bo ja ostatnio siebie uaktualniałam,a tu znowu musiałam... :sorry2:

patrzcie dziewczyny jaką głupote znalazłam ,ciekawe jak wam wyjdzie mi na niebiesko ten kwadrat wychodzi...

Interaktywny test ciążowy - Joe Monster

Ale się uśmiałam,hahahahahahaha! :laugh2: :laugh2: :laugh2:

hej kobietki u mnie dzis 36 dc w tygodniu bede robickolejnego bobotesta bo ta baldziocha na 1 z piatku jest nadal widoczna slabo ale jest niewiem co o tym sadzic ale ja sie czuje ze jestem w ciazy a wizyta u gina dopiero w nastepny wtorek i jesli do tej wizyty zaden test niebedzie pozytywny a @ nadal niebedzie to mu zaplace i niech mi odrazu zrobi usg dopochwowe i sprawdzi co tam wsrodku sie dzieje czy cos jest a jak nie to niech sprawdziczy wszystko ok i da cos na wywolanie @ takwiec przedemna caly tydzien czekania na gina :tak: bo chcialam isc w ten wtorek ale teraz ma urlop i bedzie dopiero za tydzien..masakra ze w tym moim miasteczku gin jest tylko 1 raz w tygodniu:baffled:

Żabka,ale już Ci,chyba,Pajka pisała,że test tylko 5 minut jest ważny po zrobieniu,a nie,jak u ciebie II pojawiły się po kilku godzinach... :baffled: A może pokaż tu tego testa i ocenimy,ile tych kresek jest?

Żabka, u mnie też na bobo teście negatywnym po kilku godzinach pojawiła się bladziocha. Olałam to bo w ulotce jest napisane: "UWAGA: Jeżeli w oknie testowym pojawia się tylko linia kontrolna C (brak ciąży), to po okresie dłuższym niż 5 minut nie należy odczytywać wyniku, ponieważ w teście nadal zachodzą reakcje chemiczne, które mogą zmienić obraz przeprowadzonego testu." I na 100 % w ciąży nie byłam.

Żabka, u mnie też na bobo teście negatywnym po kilku godzinach pojawiła się bladziocha. Olałam to bo w ulotce jest napisane: "UWAGA: Jeżeli w oknie testowym pojawia się tylko linia kontrolna C (brak ciąży), to po okresie dłuższym niż 5 minut nie należy odczytywać wyniku, ponieważ w teście nadal zachodzą reakcje chemiczne, które mogą zmienić obraz przeprowadzonego testu." I na 100 % w ciąży nie byłam.

Też to właśnie widziałam przed chwilą na netku. ;-) :-p
Ale cóż... :cool2:

Hej wiem, że jestem tutaj nowa ale znalazłam to FORUM zupełnie przypadkiem :)
Mam do Was ogromną prośbę!
Biorę udział w konkursie LEIBNIZ brakuje nam trochę głosów do miejsca 1.
Proszę pomóżcie mojemu dziecku spełnić marzenie i wygrać pierwszą nagrodę.

Zagłosujcie proszę na mojego Maciusia

Bardzo Was proszę o pomoc i jak możecie prześlijcie ten link dalej, bardzo nam zależy...

Epokowy konkurs Leibniz

Dzięki :tak:
Chętnie bym pomogła, ale mam problemy z otworzeniem tej strony i nic nie widzę biała strona.

oki sproboje dzis wkleic fotke ale niewiem czy moj aparat cos uchwyci i czy bede umiala wkleic fotke ale sproboje opuki co @ jeszcze niema a jutro bedzie juz 37 dzien cyklu

AGUTKA ale ja prawde mowiac sie nieprzygl;adalam testowi po 5 minutach tylko zerknelam i jak byl 1 grubas to sie nieprzygladalam tylko go wywalilam wiec niewiem czy ta bladziocha juz byla czy pozniej sie zrobila puki co @ niemam wiec nadzieja malutenka jest ale sie nienakrecam juz tak jak tydzien temu

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane!!
u mnie w porządku, mdłości dały mi odetchnąć 2 dni ale znów powróciły ;-);-);-) także jest wesoło :-)

kerna trzymaj się kochana, ja zaciskam mocno kciuki za Ciebie i fasolowca

agutka ależ korzystacie z zimy... jak tak szalejesz to pewnie jesteś szczuplutka laseczka co?? eh kobiety mam doliny związane z figurą :-p

Do góry